Dior

Dior Hypnotic Poison - EDT 30 ml
1x

Dior Hypnotic Poison - EDT

58,30 €

Dišava Dior Hypnotic Poison je topla, čutljiva in prefinjena. Na začetku se dišava  odpira s toni slive, marelice, kokosa in aromatične začimbe, srce pa v notranjisti skriva rože. Osnova vsebuje vanilijo, mandlje in sandalovino. Steklenička ima obliko „prepovedanega sadeža“.

Partner: Vivantis
Dior Miss Dior Rose N`Roses - EDT 100 ml
1x

Dior Miss Dior Rose N`Roses - EDT

97,70 €

Eau de Toilette by Dior Miss Dior Rose N´Roses je cvetna dišava, v katero se boste zaljubili! Ta sveža in sijoča toaletna voda skriva lahke in energične tone vrtnic. Številni roza toni so obogateni z bergamotom in drugimi agrumi na osnovi bele mošuske. Začelo se je leta 2020. .

Partner: Vivantis
Dior Jadore L`Or (2017) - EDP 40 ml
1x

Dior Jadore L`Or (2017) - EDP

117,10 €

J´adore L´Or (2017) iz kolekcije J´adore je orientalsko-cvetlična dišava za ženske. Odpre tone jasmina, nato preide v akorde tuberoze, ylang-ylanga in maja rose. Sestavo zaključujejo fižol tonka in sladka vanilija.

Partner: Vivantis
Dior J´adore In Joy - EDT 75 ml

Dior J´adore In Joy - EDT

108,40 €

J`Adore In Joy je dišava, ki jo je Dior označil za parfum, poln veselja in ljubezni do življenja. Morda malce nenavadna morska sol krepi popolno dišečo sestavo jasmina sambaka, ylang-ylanga, tuberoze in nerolija.

Partner: Vivantis
Dior Dior Homme Cologne 2013 - EDC 75 ml

Dior Homme Cologne 2013 - EDC

65,40 €

Spomladi leta 2013 je blagovna znamka Dior predstavila dišavo Dior Homme Cologne 2013. Ta sodobna kolonjska voda je namenjena vse gentlemanom in drugim moškim, ki jim ni vseeno, kako se okolica na njih odzova.

Partner: Vivantis

Christian Dior je glavno ime podjetja Dior, ki je eno izmed zelo uspešnih podjetji po vsem svetu. Gre za luksuzno francosko podjetje. Proizvajajo različnimi produkte (modna oblačila, dodatke, kot so ure, nakit; dišave, obutev itd).