DERMEDIC Linum Emolient Skin Linum Emolient 200 ml
6,30 €

Linum Emolient gel za prhanje Linum Emolient je še posebej primeren za atopično, suho do zelo suho kožo. Nežno pere, hkrati pa ji daje potrebno hidracijo. Kožo neguje, razbremeni napetosti in jo varuje pred draženjem. Rezultat je žametno mehka in čista koža. .

DERMEDIC Micelarna voda za suho kožo Hydrain3 Hialuro 500 ml
8,40 € 7,30 €

Hydrain3 Hialuro micelarna voda Hydrain3 Hialuro je zasnovana za potrebe suhe kože. Kožo očisti vsakdanjih nečistoč in odmrlih kožnih celic ter jo pusti osvežiti. Poleg tega se lahko uporablja tudi za odstranjevanje celotnega obraza, oči in ustnic.

DERMEDIC Hydrain2 vlažilno vlažilno sredstvo 50 g
5,50 €

Zadnji kos!

Dermedic Hydrain2 vlažilna krema za obraz je namenjena občutljivi koži. Omogoča potrebno nego in predvsem intenzivno hidracijo, ki jo koža želi. Zahvaljujoč edinstveni sestavi je bila razvita za nego suhe, napete in razdražene kože s nagnjenostjo k rdečici. Pomirja draženje in zmanjšuje pordelost.

DERMEDIC Hydrain3 Hialuro oči Hydrain3 Hialuro 115 ml
5,90 €

Zadnji kos!

Dvofazni micelarni odstranjevalec ličil Hydrain3 Hialuro je zasnovan za vse tipe kože. Temeljito odstrani vse vrste ličil za oči in tudi neguje ter krepi trepalnice! Ta odstranjevalec ličil je hipoalergen in je oftalmološko testiran. .

DERMEDIC Mleko za Tělo za suho do Linum Emolient kože Linum Emolient 400 g
10,90 €

Mleko za Tělo za suho do Linum Emolient kožo Linum Emolient z neprijetnim srbenjem, napetostjo in pordelostjo kože. Mleko aktivno podpira naravne fiziološke funkcije kože, kožo intenzivno vlaži in obnavlja. Daje jo pomirjujoče, podpira obnovo celic in znatno odpravlja napetost kože in srbenje. .

DERMEDIC Obnavljajoča krema za roke Linum Emolient 100 g
5,50 €

Zadnji kos!

Regenerativna krema za roke Linum Emolient je še posebej primerna za atopično, suho do zelo suho kožo. Intenzivno vlaži, pospešuje regeneracijo kože in tudi preprečuje, da bi se razpočil. Koži daje potrebno prožnost in mehkobo, jo obnavlja in ščiti. .