Demar 0046/0047 Hawai Print AF Samorog dekliški škornji
11,90 €

Zadnji kos!

Dekliški škornji znamke Demar so primerni za celo sezono. Čevlji z razbarvanim videzom in značilnim podplatom so izdelani iz kakovostnega in odpornega PVC. Čevlji ne bodo drseli, saj imajo nedrseč podplat.

Demar Ibiza E fantovski natikači
8,75 €

Zadnji kos!

Fantovski natikači Ibiza E znamke Demar so narejeni iz zelo kakovostnega in lahkega materiala EVA. Natikači so primerni za na bazen, vrt ali tudi za nošenje doma oziroma zunaj.

Demar fantovski topli škornji Vibes A
16,11 €

Zadnji kos!

Izolirani škornji za dečke VIBES A, od znamke Demar, so kakovostni, trpežni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrseč podplat. Odstranljiv termo vložek omogoča, da noge vaših otrok ostanejo na toplem in suhe. Škornji imajo odsevni trak na peti za večjo varnost.

Demar izolirani otroški škornji Hwai Lux Print HF
12,63 €

Zadnji kos!

Stilsko dodelani otroški škornji znamke Demar z dodelanim vzorcem, bodo očarali vaše najmlajše že na prvi pogled. Podplat z grobim vzorcem in višjim profilom. Snemljiva podloga za segrevanje Izoliran model z zgornjim robom za nižje temperature in deževno vreme.

Demar dekliški škornji Hawai Lux Ekskluzivni EH, motiv muc
16,11 €

Zadnji kos!

Dekliški topli izolirani škornji Hawai Lux Ekskluzivni EH iz blagovne znamke DEMAR so idealni za deževno jesensko in zimsko vreme. Škornji imajo trden nedrseč podplat, topla notrdanjost pa ohranja otroške noge suhe in tople.

Demar otroški škornji MAMMUT-S E
17,30 €

Zadnji kos!

Topli otroški čevlji MEMMUT-S E proizvajalca DEMAR so idealni za deževno jesensko in zimsko vreme. Imajo grob nedrsljiv podplat za višjo varnost hoje. Prav tako imajo škornji varnostni odsevni trak za izboljšanp vidljivost.

Demar fantovski topli škornji Vibes B
16,11 €

Izolirani škornji za dečke VIBES B, od znamke Demar, so kakovostni, trpežni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrseč podplat. Odstranljiv termo vložek omogoča, da noge vaših otrok ostanejo na toplem in suhe. Škornji imajo odsevni trak na peti za večjo varnost.

Demar izolirani otroški škornji Demar Hawai Lux AF
12,86 €

Elegantni otroški škornji znamke Demar z vzorcem bodo očarali vaše najmlajše. Podplat z grobim vzorcem in višjim profilom. Snemljiva podloga za segrevanje Izoliran model z zgornjim robom za nižje temperature in deževno vreme.

Demar izolirani fantovski škornji Stormer Lux Exlusive EN
16,11 €

Izolirani škornji za dečke Stormer Lux Exlusive EN znamke Demar so visoko kakovostni, trpežni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrsen podplat. Zahvaljujoč odstranljivi ogrevalni zasnovi v notranjosti bodo stopala vaših otrok ostala suha in topla. Čevlji imajo odsevni trak na peti za večjo varnost.

Demar Twister Lux Print Hi otroški škornji, podloženi, borovnice
12,86 €

Podloženi otroški škornji Twister Lux Print Hi so kakovostni, odporni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrseč podplat. Odstranljiv termo vložek omogoča, da noge vaših otrok ostanejo suhe in na toplem. Škornji so opremljeni tudi z odsevnim trakom za dodatno varnost

Demar izolirani otroški škornji Stormer Lux Print AC jeans star
12,87 €

Elegantni otroški škornji znamke Demar z vzorcem svinčnika bodo na prvi pogled očarali vaše majhne junake. Podplat z grobo strukturo, višjim profilom in podporo pete. Snemljiva podloga za segrevanje Izoliran model z zgornjim robom za nižje temperature in deževno vreme.

Demar otroški škornji Stormer Print T kosmos
11,13 €

Stilski otroški škornji, od znamke Demar, bodo očarali vašega otroka že na prvi pogled. Lahek model za deževno vreme in vlažna okolja. Podplat z grobo strukturo, višjim profilom in podporo pete. Zaščitena konica proti obrabi.

Demar NE LUX AR otroški škornji
12,90 €

Otroški škornji, znamke Demar, so kakovostni, trpežni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrseč podplat. Zahvaljujoč materialu bodo noge vaših otrok ostale suhe. Škornji so okrašeni z motivom delfinov.

Demar izolirani otroški škornji Demar Hawai Lux AH, progasta
12,87 €

Elegantni otroški škornji znamke Demar z vzorcem bodo očarali vaše najmlajše. Podplat z grobim vzorcem in višjim profilom. Snemljiva podloga za segrevanje Izoliran model z zgornjim robom za nižje temperature in deževno vreme.

Demar otroški izolirani škornji LUX AR
15,90 €

Izolirani škornji za vse majhne nadobudneže iz blagovne znamke Demar, so kakovostni, trpežni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrsen podplat. Zahvaljujoč odstranljivi ogrevalni zasnovi v notranjosti bodo stopala vaših otrok ostala suha in topla. Škornji so okrašeni z motivom delfinov.

Demar Twister Lux Print HH otroški škornji, podloženi, z motivom zebre
12,86 €

Otroški podloženi gumijasti škornji Twister Lux Print HH znamke Demar so kakovostni odporni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrseč podplat. Odstranljiv termo vložek omogoča, da noge vaših otrok ostanejo na toplem in suhe. Čevlji z odsevnim trakom za dodatno varnost

Demar izolirani fantovski škornji STORMER LUX PRINT N, mozaik
12,86 €

Elegantni fantovski škornji znamke Demar z mozaičnim vzorcem bodo že na prvi pogled očarali vsakega majhnega fanta. Podplat z grobo strukturo, višjim profilom in podporo pete. Snemljiva podloga za segrevanje Izoliran model z zgornjim robom za nižje temperature in deževno vreme.

Demar fantovski topli škornji Vibes C
16,11 €

Izolirani škornji za dečke VIBES C, od znamke Demar, so kakovostni, trpežni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrseč podplat. Odstranljiv termo vložek omogoča, da noge vaših otrok ostanejo na toplem in suhe. Škornji imajo odsevni trak na peti za večjo varnost.

Demar izolirani fantovski škornji HAWAI LUX EXCLUSIVE ED, plamen
16,11 €

Elegantni škornji iz kakovostnega PVC materiala z rdečimi plameni in motociklom bodo dobili vašega malega dirkača na prvi pogled. Podplat z grobim vzorcem in višjim profilom. Izoliran model z zgornjim robom za nižje temperature in deževno vreme.

Demar otroški gumijasti škornji LUX AM
15,90 €

Otroški gumijasti škornji iz blagovne znamke Demar so kakovostni odporni in primerni za celo sezono. Imajo robusten nedrsen podplat. Zahvaljujoč odstranljivi ogrevalni zasnovi v notranjosti bodo stopala vaših otrok ostala suha in topla. Škornji so okrašeni s cvetličnim motivom.

Demar otroški natikači IBIZA D
8,85 €

IBIZA D otroški natikači znamke Demar so narejeni iz kakovostnega in ekstra lahkega materiala EVA. Natikači so primerni za vodo, bazen, vrt ali samo za priložnostno obrabo doma ali na prostem.

Demar dekliški natikači IBIZA A
8,85 €

IBIZA A dekliški natikači znamke Demar so narejeni iz kakovostnega in ekstra lahkega materiala EVA. Natikači so primerni za vodo, bazen, vrt ali samo za priložnostno obrabo doma ali na prostem.