DBB Remond cucelj za stekleničko Vario 4+, 2 kosa
3,50 € 3,10 €

Zadnji kos!

Cucelj za stekleničke Vario je primeren za gosto mleko, kašo ali razne juhe. Pretok cuclja se spremeni, odvisno od tega, kako je duda obrnjena v otrokovih ustih. Cucelj je primeren za otroke od 4. meseca starosti.

DBB Remond otroška skodelica z ustnikom, 250 ml-41%
6,85 € 4 €

Zadnji kos!

Barvita učna skodelica, ki je kot nalašč za prehod iz stekleničke na skodelico. Enostaven oprijem zagotavljajo odprti ročaji. Skodelica je nedrseča in udobna na otip. Idealno za potovanja.

DBB Remond posoda s pokrovom in priborom
11 € 10,68 €

Zadnji kos!

Originalna posoda s pokrovom omogoča lažje prehranjevanje otrok. Protizdrsna podlaga zagotavlja, da posoda ne drsi. Udobna posoda za sladokusce z vilicami in žlico.

DBB Remond jedilni set
13,90 € 13,53 €

Jedilni set z ilustracijami, ki bodo užitek za vsakega otroka. Krožnik in posoda sta opremljena z nedrsečo podlago in odstranljivim robom. Steklenička ne kaplja in je enostavna za oprijem z obema rokama Ergonomska oblika žlice in vilic.

DBB Remond otroška kahlica in pisoar, 2v1
12,90 € 12,06 €

Inovativna kahlica 2v1 za vaše najmlajše. Sprva ga uporabljate kot klasično kahlico, za fantke, ki med uriniranjem že znajo stati, z močnimi priseski pritrdite pisoar na steno. Vaš mali fantek se bo počutil odraslega.

DBB Remond silikonski cucelj za stekleničko LO
6,55 €

Sesalnik s široko odprtino za debelo mleko, kašo ali juhe. Pretok cuclja se spremeni, odvisno od tega, kako je duda obrnjena v otrokovih ustih. Cucelj je primeren za otroke od 4. meseca starosti.

DBB Remond Baby Lunch posoda s pokrovom, 400 ml
12,90 € 11,78 €

Praktična posoda, ki služi ne samo za shranjevanje končnega obroka, ampak tudi za ogrevanje v mikrovalovni pečici ali v klasični pečici. Udobno na pot s hermetično zaporko in silikonskim tesnilom lahko varno nosite tekočo hrano.

DBB Remond Baby Snack, komplet 4 posod, krožnik, žlica
10,90 € 10,59 €

Praktični komplet, zasnovan posebej za potovanje z otrokom. Hrano lahko shranite ločeno s pokrovi ali pa jo zamrznete. Posoda in pokrovi se lahko uporabljajo za mikrovalovno gretje. Serviranje na krožniku s priloženo žlico. Vse dele lahko pomivate v pomivalnem stroju.

DBB Remond cucelj za stekleničko Vario 4+, 2 kosa
6,55 €

Cucelj za stekleničke Vario je primeren za gosto mleko, kašo ali razne juhe. Pretok cuclja se spremeni, odvisno od tega, kako je duda obrnjena v otrokovih ustih. Cucelj je primeren za otroke od 4. meseca starosti.

DBB Remond Dodo PP otroška steklenička, 120 ml
6,84 €

Otroška steklenička (120 ml) iz polipropilena. Steklenica je lahka, zelo obstojna in primerna za sterilizacijo. Ima 30 ml silikonsko antikolično obdelavo in merilne stopnje po 30 ml.

DBB Remond Komplet 3 posod s pokrovi in žlico
6,84 €

Komplet treh posod s pokrovi in žlico. Idealno za otroško hrano. Pripravite hrano in jo zamrznite v posodi. Prav tako jih lahko ogrevate in nahranite otroka s priloženo žlico. Idealno za potovanja.

DBB Remond Komplet dveh posod za zmrzovanje, 190 in 300 ml
4,77 €

Praktični posodi s pokrovom za zamrzovanje otroške hrane. Primerno za potovanja, vsebina posode je 190 in 300 ml in sta primerni tako za hladilnik, kot za zamrzovalnik. Enostavno mikrovalovno ogrevanje. Enostavno pomivanje posode v pomivalnem stroju.

DBB Remond komplet steklenic Tritan s širokim vratom, 3 kosi
14,05 € 13,33 €

Komplet treh otroških steklenic iz Tritana, ki izgleda kot steklo. Steklenice so lahke, zelo trpežne in primerne za sterilizacijo. Imajo široko grlo, silikonski sesalni predel proti kolikom, z nastavljivim pretokom in s kapaciteto 30 ml.

DBB Remond nadomestna mreža za dudo
5,66 €

Nadomestna najlonska mreža za dudo. Napolnite mrežo s koščki sadja, zelenjave, sira ali peciva in jo pritrdite na posebno dudo. Vaš dojenček preveri različna živila s pomočjo okusnih pupkov, preden jih pričnejo žvečiti.

DBB Remond otroška steklenička Vintage, 240 ml
7,30 € 6,98 €

Otroška steklenička 240 ml iz borosilikatnega stekla mehansko in toplotno odporna za otroka od prvih dni. Praktična steklenica z navojnim pokrovčkom, silikonskim ustnikom z dvema luknjama prinaša popoln nadzor doziranja hrane, zahvaljujoč strokovni oznaki neposredno na steklenici.

DBB Remond prsne blazinice, 48 kosov
8,33 €

Udobne prsne blazinice za uhajanje mleka v zmernih količinah. Mehki bombaž na strani, ki je v stiku s kožo. Neprepustna plast na strani, ki je v stiku z oblačili. Povsem neopazne in maksimalno vpojne.

DBB Remond raziskovalna duda
6,86 €

Raziskovalna duda služi za raziskovanje različnih živil, preden vaš otrok začne žvečiti.
V mrežo ali silikonski cucelj postavite koščke sadja, zelenja, sira, otroška slina jih bo zmehčala in ven iztisnila njihov okus, uporaba je povsem varna brez nevarnosti, da bi se otrok zadušil zaradi prevelikih koščkov.

DBB Remond ročna prsna črpalka za mleko, 120 ml
40,05 €

Priročna prsna črpalka za mleko je opremljena z nastavljivim sesanje in naravnim ritmom sesanja, kot pri otroku. Silikonski nastavek z masažnimi mehurčki spodbuja proizvodnjo mleka. Popolnoma sterilizirana.

DBB Remond silikonska krtača za otroške steklenice
8,90 € 8,33 €

Krtača za čiščenje otroških steklenic ali drugih kuhinjskih pripomočkov. Široka glava ščetke bo z lahkoto očistila vse vrste steklenic. Žlebasti ročaj je zaključen s snemljivim oddelkom za čiščenje cucljev z obešalnim obročem.

DBB Remond silikonski cucelj LO
6,55 €

Cucelj za novorojenčke z dvema luknjama, kateri razdelita tok mleka na dva dela, na nebo in jezik, ali obe plati, ko je steklenička obrnjena. Cucelj za otroke od rojstva do 4. meseca starosti. Podoben način pretoka mleka kot iz materinih prsi.

DBB Remond slinčki, 3 kosi
18,99 €

Praktični komplet treh slinčkov z otroškim motivom. Slinčki so opremljeni z žepom v katerega bodo padali ostanki hrane, kar zagotavlja čim manj nereda. Preprosto jih spakirate in jih vzamete s seboj kjerkoli jih potrebujete.

DBB Remond stol za WC školjko z možnostjo transformacije
41,90 € 40,54 €

Enostaven prehod iz kahlice na straniščno školjko. Odslej bo prehod iz kahlice na straniščno školjko precej olajšan. Sprva bo pripomoček udoben za sedenje z uporabo z ročaji, kasneje bo del WC školjke za lažje sedenje, nato pa stopnica, ko se bo vaš otrok naučil že sedeti.

DBB Remond potovalno ležišče z zaščito UV
40 € 38,74 €

Praktično potovalno ležišče, ki se prilega vrtu, hiši in vodi. Vaš otrok bo na zraku, hkrati pa bo zaščiten pred sončno svetlobo in raznimi insekti. Zaradi njihove skladnosti in lahkotnosti ga boste preprosto zapakirali in nosili s seboj. Vključuje vrečko z žepom.

DBB Remond jedilni pladenj z žlico in vilico
7,80 € 7,05 €

Pravokotni otroški jedilni pladenj s tremi ovalnimi predali za hrano, skodelico in jedilni pribor z nedrsečim ročajem. Vse je tesno povezano in stabilno tako da se pladenj ne more prevrniti. Pladenj je v obliki mačke.