DBB Remond jedilni set
13,90 € 12,74 €

Zadnji kos!

Jedilni set z ilustracijami, ki bodo užitek za vsakega otroka. Krožnik in posoda sta opremljena z nedrsečo podlago in odstranljivim robom. Steklenička ne kaplja in je enostavna za oprijem z obema rokama Ergonomska oblika žlice in vilic.

DBB Remond potovalno ležišče z zaščito UV
40 € 36,96 €

Zadnji kos!

Praktično potovalno ležišče, ki se prilega vrtu, hiši in vodi. Vaš otrok bo na zraku, hkrati pa bo zaščiten pred sončno svetlobo in raznimi insekti. Zaradi njihove skladnosti in lahkotnosti ga boste preprosto zapakirali in nosili s seboj. Vključuje vrečko z žepom.

DBB Remond otroška prenosna potovalna kahlica
27 € 24,13 €

Zadnji kos!

Praktična škatla z dodelanim dizajnom, ki je pripravljena za uporabo kadarkoli in kjerkoli in ne le na poti. Na vrhu škatle je prostor za vlažilne robčke papir. Enostavna za nošenje zaradi ročaja. Tudi na poti vam ne bo treba biti v skrbeh, da ste založili toaletne potrebščine. Dodelano škatlo lahko vzamete kjerkoli.

DBB Remond komplet za nego dojenčka, 6-delni
23,50 € 21,56 €

Zadnji kos!

6-delni komplet za dojenčke, ki ga lahko uporabljate tudi na potovanjih. V kompletu najdete praktičen komplet z zapiranjem na zadrgo – v pakiranju najdete gobico, glavnik, krtačo, škarje, termometer in škarje za nohte.

DBB Remond zaščitni slinček z rokavi
6,35 € 6,23 €

Zadnji kos!

Dodelan slinček z rokavi za zaščito oblačil. Lahko uporabite tudi zaščito med risanjem in pri drugih dejavnostih, kjer se lahko oblačilo umaže. Prožna plastika s pritrditvijo na zadnji strani z risarskimi vzorci, bo prav gotovo navdušila vsakega otroka.

DBB Remond posoda za piškote, 300 ml
8,20 € 7,56 €

Zadnji kos!

Praktična posoda za shranjevanje piškotov ali drugih manjših živil je odlična izbira za potovanja. Prednost te posode je, da piškoti ne padejo ven sami od sebe, ampak jih more vaš otrok izvleči, kar zagotavlja veliko zabave na poti.

DBB Remond slinček
5,90 € 5,44 €

Zadnji kos!

Čudovit bombažen slinček z motivom živalce. Zapenjanje na ježka namesto zavezovanja omogoča slinček prilagoditi otrokovem vratu. Pas z dvojno debelino zagotavljajo popolno zaščito vašega otroka.

DBB Remond silikonska krtača za otroške steklenice
8,90 € 4,90 €

Zadnji kos!

Krtača za čiščenje otroških steklenic ali drugih kuhinjskih pripomočkov. Široka glava ščetke bo z lahkoto očistila vse vrste steklenic. Žlebasti ročaj je zaključen s snemljivim oddelkom za čiščenje cucljev z obešalnim obročem.

DBB Remond otroška potovalna zložljiva banjica
50 € 47,27 €

Udobna banjica za dojenčke od rojstva in do pribl. 18. meseca starosti. Praktična zložljiva banjica, ki ne zasede veliko prostora, je primerna za manjše stanovanje ali za potovanje. Uživajte v kopanju vašega otroka.

DBB Remond potovalna podloga s streho
36,20 € 35,27 €

Praktična podloga za vašega novorojenčka. Komfortna podloga je prekrita s streho z UV zaščito. Uživajte v poletju in si privoščite najmanjše udobje in svež zrak na vrtu ali ob vodi.

DBB Remond raziskovalna duda
6,20 € 5,85 €

Raziskovalna duda služi za raziskovanje različnih živil, preden vaš otrok začne žvečiti.
V mrežo ali silikonski cucelj postavite koščke sadja, zelenja, sira, otroška slina jih bo zmehčala in ven iztisnila njihov okus, uporaba je povsem varna brez nevarnosti, da bi se otrok zadušil zaradi prevelikih koščkov.

DBB Remond silikonski model za zmrzovanje, 6 x 60 ml
11,56 € 9,98 €

Silikonski model za shranjevanje otroške hrane. Primeren za 6 porcij po 60 ml. Poleg shranjevanje lahko služi za doziranje. Primeren za zmrzovanje tako zelenjavne kot mesne otroške hrane. V modelu lahko pripravljate tudi sadne sladolede.

DBB Remond slinčki, 3 kosi-17%
18,70 € 15,50 €

Odlična cena

Praktični komplet treh slinčkov z otroškim motivom. Slinčki so opremljeni z žepom v katerega bodo padali ostanki hrane, kar zagotavlja čim manj nereda. Preprosto jih spakirate in jih vzamete s seboj kjerkoli jih potrebujete.

DBB Remond posoda s pokrovom in priborom
9,50 € 8,94 €

Praktična posoda z dvojno sestavo, za toplo vodo, ki bo hranila otroško hrano toplo med hranjenjem. Poleg tega lahko pokrov pokrijete z ročajem. S sesalnim pokrovom na spodnji strani plošče je plošča trdno pritrjena na mizo in se ne more prevrniti ali zdrsniti.

DBB Remond Jedilni set Medvedek
24 € 22,41 €

Veliki nabor posode za otroške jedi je zasnovan v obliki medvedka. S tem kompletom imate vse, kar potrebujete za vašega otroka. Samo skuhajte in postrezite.

DBB Remond stol za WC školjko z možnostjo transformacije
41,90 € 39,25 €

Enostaven prehod iz kahlice na straniščno školjko. Odslej bo prehod iz kahlice na straniščno školjko precej olajšan. Sprva bo pripomoček udoben za sedenje z uporabo z ročaji, kasneje bo del WC školjke za lažje sedenje, nato pa stopnica, ko se bo vaš otrok naučil že sedeti.

DBB Remond Komplet dveh posod za zmrzovanje, 190 in 300 ml
3,60 € 3,47 €

Praktični posodi s pokrovom za zamrzovanje otroške hrane. Primerno za potovanja, vsebina posode je 190 in 300 ml in sta primerni tako za hladilnik, kot za zamrzovalnik. Enostavno mikrovalovno ogrevanje. Enostavno pomivanje posode v pomivalnem stroju.

DBB Remond Nature otroška steklenica s širokim vratom iz Tritana
7,39 € 6,87 €

Otroška steklenica s kapaciteto 150 ml in obdelavo iz Tritana, ki izgleda kot steklo. Steklenica je lahka, zelo obstojna in primerna za sterilizacijo. Ima široko grlo, obdelavo proti kolikam, nastavljiv pretočni sesek in 30 ml merile predele.

DBB Remond Baby Snack, komplet 4 posod, krožnik, žlica
10,90 € 9,98 €

Praktični komplet, zasnovan posebej za potovanje z otrokom. Hrano lahko shranite ločeno s pokrovi ali pa jo zamrznete. Posoda in pokrovi se lahko uporabljajo za mikrovalovno gretje. Serviranje na krožniku s priloženo žlico. Vse dele lahko pomivate v pomivalnem stroju.

DBB Remond jedilni pladenj z žlico in vilico
7,80 € 7,22 €

Pravokotni otroški jedilni pladenj s tremi ovalnimi predali za hrano, skodelico in jedilni pribor z nedrsečim ročajem. Vse je tesno povezano in stabilno tako da se pladenj ne more prevrniti. Pladenj je v obliki mačke.

DBB Remond Baby Lunch posoda s pokrovom, 400 ml
12,90 € 12,05 €

Praktična posoda, ki služi ne samo za shranjevanje končnega obroka, ampak tudi za ogrevanje v mikrovalovni pečici ali v klasični pečici. Udobno na pot s hermetično zaporko in silikonskim tesnilom lahko varno nosite tekočo hrano.

DBB Remond cucelj za stekleničko Vario 4+, 2 kosa
5,95 € 5,78 €

Cucelj za stekleničke Vario je primeren za gosto mleko, kašo ali razne juhe. Pretok cuclja se spremeni, odvisno od tega, kako je duda obrnjena v otrokovih ustih. Cucelj je primeren za otroke od 4. meseca starosti.

DBB Remond cucelj za stekleničko Vario 4+, 2 kosa
3,60 €

Cucelj za stekleničke Vario je primeren za gosto mleko, kašo ali razne juhe. Pretok cuclja se spremeni, odvisno od tega, kako je duda obrnjena v otrokovih ustih. Cucelj je primeren za otroke od 4. meseca starosti.

DBB Remond Dodo PP otroška steklenička, 120 ml
6,61 € 6,15 €

Otroška steklenička (120 ml) iz polipropilena. Steklenica je lahka, zelo obstojna in primerna za sterilizacijo. Ima 30 ml silikonsko antikolično obdelavo in merilne stopnje po 30 ml.

DBB Remond Dodo PP otroška steklenička, 270 ml
7 € 6,52 €

Otroška steklenička 270 ml iz polipropilena. Steklenica je lahka, zelo obstojna in primerna za sterilizacijo. Ima 30 ml silikonsko antikolično obdelavo in merilne stopnje po 30 ml.

DBB Remond Komplet 3 posod s pokrovi in žlico
6,20 € 5,92 €

Komplet treh posod s pokrovi in žlico. Idealno za otroško hrano. Pripravite hrano in jo zamrznite v posodi. Prav tako jih lahko ogrevate in nahranite otroka s priloženo žlico. Idealno za potovanja.

DBB Remond komplet steklenic Tritan s širokim vratom, 3 kosi
14,05 € 13,05 €

Komplet treh otroških steklenic iz Tritana, ki izgleda kot steklo. Steklenice so lahke, zelo trpežne in primerne za sterilizacijo. Imajo široko grlo, silikonski sesalni predel proti kolikom, z nastavljivim pretokom in s kapaciteto 30 ml.

DBB Remond Koš za pomivalni stroj za otroške steklenice
5,75 € 5,34 €

Praktična košara za pomivalni stroj, kjer lahko postavite manjše in večje steklenice za dojenčke, ne da bi jih razpršili v pomivalni stroj. Položite otroške dodatke v enega od dveh delov košarice glede na velikost predmeta in ob koncu pomivalnega cikla jih boste našli v košarici, popolnoma oprane.

DBB Remond nadomestna mreža za dudo
4,80 € 4,52 €

Nadomestna najlonska mreža za dudo. Napolnite mrežo s koščki sadja, zelenjave, sira ali peciva in jo pritrdite na posebno dudo. Vaš dojenček preveri različna živila s pomočjo okusnih pupkov, preden jih pričnejo žvečiti.

DBB Remond otroška steklenička s širokim vratom iz Tritana, 125 ml
6,61 € 6,15 €

Otroška steklenica s kapaciteto 125 ml in obdelavo iz Tritana, ki izgleda kot steklo. Steklenica je lahka, zelo obstojna in primerna za sterilizacijo. Ima široko grlo, silikonski sesalni predel proti kolikom, z nastavljivim pretokom in s kapaciteto 30 ml.

DBB Remond otroška steklenička Vintage, 240 ml
7,30 € 7,13 €

Otroška steklenička 240 ml iz borosilikatnega stekla mehansko in toplotno odporna za otroka od prvih dni. Praktična steklenica z navojnim pokrovčkom, silikonskim ustnikom z dvema luknjama prinaša popoln nadzor doziranja hrane, zahvaljujoč strokovni oznaki neposredno na steklenici.

DBB Remond potovalni jedilni komplet Zajec
35 € 32,42 €

Razigrani slog šestdelnega jedilnega seta v obliki zajca privlači vsakega malega popotnika. Komplet je kompakten in vključuje skledo, ploščo, vrč in dvodelni jedilni pribor. Enostavno vzdrževanje bo navdušilo vsakega starša kadar ste na potovanju

DBB Remond prsne blazinice, 48 kosov
8,30 € 7,68 €

Udobne prsne blazinice za uhajanje mleka v zmernih količinah. Mehki bombaž na strani, ki je v stiku s kožo. Neprepustna plast na strani, ki je v stiku z oblačili. Povsem neopazne in maksimalno vpojne.

DBB Remond ročna prsna črpalka za mleko, 120 ml
40 € 39,25 €

Priročna prsna črpalka za mleko je opremljena z nastavljivim sesanje in naravnim ritmom sesanja, kot pri otroku. Silikonski nastavek z masažnimi mehurčki spodbuja proizvodnjo mleka. Popolnoma sterilizirana.

DBB Remond silikonski cucelj LO
5,78 €

Cucelj za novorojenčke z dvema luknjama, kateri razdelita tok mleka na dva dela, na nebo in jezik, ali obe plati, ko je steklenička obrnjena. Cucelj za otroke od rojstva do 4. meseca starosti. Podoben način pretoka mleka kot iz materinih prsi.

DBB Remond silikonski cucelj za stekleničko LO
5,78 €

Sesalnik s široko odprtino za debelo mleko, kašo ali juhe. Pretok cuclja se spremeni, odvisno od tega, kako je duda obrnjena v otrokovih ustih. Cucelj je primeren za otroke od 4. meseca starosti.