DBB Remond jedilni set
13,90 €

Zadnji kos!

Jedilni set z ilustracijami, ki bodo užitek za vsakega otroka. Krožnik in posoda sta opremljena z nedrsečo podlago in odstranljivim robom. Steklenička ne kaplja in je enostavna za oprijem z obema rokama Ergonomska oblika žlice in vilic.


DBB Remond Baby Lunch posoda s pokrovom, 400 ml
12,90 €

Praktična posoda, ki služi ne samo za shranjevanje končnega obroka, ampak tudi za ogrevanje v mikrovalovni pečici ali v klasični pečici. Udobno na pot s hermetično zaporko in silikonskim tesnilom lahko varno nosite tekočo hrano.


DBB Remond Baby Snack, komplet 4 posod, krožnik, žlica
10,90 €

Praktični komplet, zasnovan posebej za potovanje z otrokom. Hrano lahko shranite ločeno s pokrovi ali pa jo zamrznete. Posoda in pokrovi se lahko uporabljajo za mikrovalovno gretje. Serviranje na krožniku s priloženo žlico. Vse dele lahko pomivate v pomivalnem stroju.


DBB Remond cucelj za stekleničko Vario 4+, 2 kosa
6 €

Cucelj za stekleničke Vario je primeren za gosto mleko, kašo ali razne juhe. Pretok cuclja se spremeni, odvisno od tega, kako je duda obrnjena v otrokovih ustih. Cucelj je primeren za otroke od 4. meseca starosti.


DBB Remond cucelj za stekleničko Vario 4+, 2 kosa
3,80 €

Cucelj za stekleničke Vario je primeren za gosto mleko, kašo ali razne juhe. Pretok cuclja se spremeni, odvisno od tega, kako je duda obrnjena v otrokovih ustih. Cucelj je primeren za otroke od 4. meseca starosti.


DBB Remond Dodo PP otroška steklenička, 120 ml
6,61 €
6,40 €

Otroška steklenička (120 ml) iz polipropilena. Steklenica je lahka, zelo obstojna in primerna za sterilizacijo. Ima 30 ml silikonsko antikolično obdelavo in merilne stopnje po 30 ml.


DBB Remond Dodo PP otroška steklenička, 270 ml
7 €
6,80 €

Otroška steklenička 270 ml iz polipropilena. Steklenica je lahka, zelo obstojna in primerna za sterilizacijo. Ima 30 ml silikonsko antikolično obdelavo in merilne stopnje po 30 ml.


DBB Remond elektronski termometer za v vodo, riba
15 €

14,10 €

Praktičen termometer, ki izmeri temperaturo vode pri kopanju vašega otroka v banjici ali zunaj v bazenu. S tem termometrom ste lahko brez skrbi, saj barvni zaslon jasno pokaže, če je voda topla ali mrzla. Meri tudi temperaturo prostora.


DBB Remond jedilni stol z držalom
26,20 €

Jedilni stol, ki se ujema z višinsko razliko vaših otrok. Celotno konstrukcijo lahko postavite na standardni stol in ga pritrdite s pritrdilnimi trakovi, zato bo lahko vaš dojenček jedel skupaj z vami – lahko bo risal, listal po knjigah, se igral s kockam in bil lažje aktiven pri vseh dejavnostih, ki jih lahko počne na mizi.


DBB Remond kahlica
8 €

Udobna kahlica z naslonjalom za otroke za otroke od 6. meseca. Praktično odprtje nasmeha omogoča lažje rokovanje in čiščenje.


DBB Remond Komplet 3 posod s pokrovi in žlico
6,40 €

Komplet treh posod s pokrovi in žlico. Idealno za otroško hrano. Pripravite hrano in jo zamrznite v posodi. Prav tako jih lahko ogrevate in nahranite otroka s priloženo žlico. Idealno za potovanja.


DBB Remond komplet 6 posod s pokrovom
6,80 €

Praktične barvne posode s pokrovom za otroško hrano. Primerno za potovanja, 120 ml posode so primerne za hladilnike in zamrzovalnike. Enostavno mikrovalovno ogrevanje. Enostavno pomivanje posode v pomivalnem stroju.


DBB Remond komplet steklenic Tritan s širokim vratom, 3 kosi
14,05 €
13,60 €

Komplet treh otroških steklenic iz Tritana, ki izgleda kot steklo. Steklenice so lahke, zelo trpežne in primerne za sterilizacijo. Imajo široko grlo, silikonski sesalni predel proti kolikom, z nastavljivim pretokom in s kapaciteto 30 ml.


DBB Remond komplet za nego dojenčka, 6-delni
24,80 €

6-delni komplet za dojenčke, ki ga lahko uporabljate tudi na potovanjih. V kompletu najdete praktičen komplet z zapiranjem na zadrgo – v pakiranju najdete gobico, glavnik, krtačo, škarje, termometer in škarje za nohte.


DBB Remond Koš za pomivalni stroj za otroške steklenice
5,75 €

Praktična košara za pomivalni stroj, kjer lahko postavite manjše in večje steklenice za dojenčke, ne da bi jih razpršili v pomivalni stroj. Položite otroške dodatke v enega od dveh delov košarice glede na velikost predmeta in ob koncu pomivalnega cikla jih boste našli v košarici, popolnoma oprane.


DBB Remond MultiChef 6v1 multifunkcijski robot
119,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Multifunkcijski robot je vsestranski pomočnik. Robot kuha na pari, meša, zmelje, segreva, odmrzuje, sterilizira in ohranja jed toplo. Prihrani vam veliko časa, saj lahko otroško hrano pripravljate vnaprej in v večjih količinah. Enostaven za uporabo, z zelo uporabno samočistilno funkcijo, ki deluje, tako da si robot po končani uporabi sam opere posodo za vodo.


DBB Remond multifunkcionalni robot MultiChef 5v1
99,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Večnamenski robot za pripravo otroške hrane. Prav tako lahko pripravi otroško hrano z mesom. Sterilizira, segreva vse vrste steklenic, odtaljenih, mešanih in zdrobljenih. Naprava, ki je enostavna za uporabo in vam omogoča, da v eni napravi naredite veliko otroške hrane.


DBB Remond nadomestna mreža za dudo
4,90 €

Nadomestna najlonska mreža za dudo. Napolnite mrežo s koščki sadja, zelenjave, sira ali peciva in jo pritrdite na posebno dudo. Vaš dojenček preveri različna živila s pomočjo okusnih pupkov, preden jih pričnejo žvečiti.


DBB Remond napihljiva kopel
20,50 €

Praktična kopel za kopalnico s tušem, vrtom ali za na morje, kakor tudi za higieno na poti. Po uporabi preprosto izpraznite kopel z luknjo na dnu ter jo obesite navpično, z namenom, da se povsem praktično posuši Skladnost z motivom živalim, ki bodo vsekakor zadovoljili vsakega otroka.


DBB Remond Nature otroška steklenica s širokim vratom iz Tritana
7,39 €
7,20 €

Otroška steklenica s kapaciteto 150 ml in obdelavo iz Tritana, ki izgleda kot steklo. Steklenica je lahka, zelo obstojna in primerna za sterilizacijo. Ima široko grlo, obdelavo proti kolikam, nastavljiv pretočni sesek in 30 ml merile predele.


DBB Remond otroška banjica, za 0–3 leta
25,90 €

Otroška banjica za vaše najmlajše od rojstva pa do 3. leta starosti. Banica ima protizdrsno dno in ročaje. Na spodnjem delu pri nogicah je prostor za milo in šampon. Po kopanju uporabite odtok v banjici. Uživajte s svojimi najmlajšimi pri kopanju vsak večer.


DBB Remond otroška potovalna zložljiva banjica
53,10 €

Udobna banjica za dojenčke od rojstva in do pribl. 18. meseca starosti. Praktična zložljiva banjica, ki ne zasede veliko prostora, je primerna za manjše stanovanje ali za potovanje. Uživajte v kopanju vašega otroka.


DBB Remond otroška prenosna potovalna kahlica
27 €

Praktična škatla z dodelanim dizajnom, ki je pripravljena za uporabo kadarkoli in kjerkoli in ne le na poti. Na vrhu škatle je prostor za vlažilne robčke papir. Enostavna za nošenje zaradi ročaja. Tudi na poti vam ne bo treba biti v skrbeh, da ste založili toaletne potrebščine. Dodelano škatlo lahko vzamete kjerkoli.


DBB Remond otroška steklenička, 240 ml
7,79 €

Otroška steklenička 240 ml iz borosilikatnega stekla je mehansko in toplotno odporna. Praktična steklenica z navojnim pokrovčkom, silikonskim cucljem in higienskim pokrovčkom z vzorcem metuljev bo v že v prvih dneh postala priljubljena pri vsakemu otroku.


DBB Remond otroška steklenička s širokim vratom iz Tritana, 125 ml
6,61 €
6,40 €

Otroška steklenica s kapaciteto 125 ml in obdelavo iz Tritana, ki izgleda kot steklo. Steklenica je lahka, zelo obstojna in primerna za sterilizacijo. Ima široko grlo, silikonski sesalni predel proti kolikom, z nastavljivim pretokom in s kapaciteto 30 ml.


DBB Remond otroška steklenička Vintage, 240 ml
7,30 €

Otroška steklenička 240 ml iz borosilikatnega stekla mehansko in toplotno odporna za otroka od prvih dni. Praktična steklenica z navojnim pokrovčkom, silikonskim ustnikom z dvema luknjama prinaša popoln nadzor doziranja hrane, zahvaljujoč strokovni oznaki neposredno na steklenici.


DBB Remond otroški nastavek za WC
10,90 €

Zmanjšanje za WC školjko za otroke. Združljiv z z vsemi običajnimi WC deskami. Pritrdilni otroški nastavek za WC za stabilnost. Olajša prehod iz kahlice na klasičen WC za vašega otroka.


DBB Remond otroški termometer
10,49 €

9,20 €

Zanesljiv termometer za dom in potovanje. Pregledni digitalni zaslon vas oskrbuje s podatki o temperaturi vašega otroka ali vas. Hitro mejenje v 10 sekundah z mehko in prožno konico.


DBB Remond parni sterilizator za v mikrovalovno pečico
25,41 €
24,30 €

Parni sterilizator za v mikrovalovno pečico vključno z dodatki brez vonja. Sterilizator prinaša naraven način sterilizacije. Za 6 standardnih stekleničk ali za 5 stekleničk s širokim grlom.


DBB Remond posoda s pokrovom in priborom
9,50 €

Praktična posoda z dvojno sestavo, za toplo vodo, ki bo hranila otroško hrano toplo med hranjenjem. Poleg tega lahko pokrov pokrijete z ročajem. S sesalnim pokrovom na spodnji strani plošče je plošča trdno pritrjena na mizo in se ne more prevrniti ali zdrsniti.