Daylong Suntan losjon za zelo občutljivo kožo Extreme SPF 50+
36,40 € 32,40 €

Liposomsko mleko kožo ščiti pred UV-sevanjem. Zasnovan je posebej za izjemno občutljivo kožo, nagnjeno k sončnim alergijam in za ekstremne okoljske razmere, kot so gore ali tropi. Vsebuje aktivne snovi Tinosorb S in Tinosorb M, ki kožo ščitijo pred sončnimi poškodbami. .

Daylong Lahka zaščitna gel-krema SPF 30 Sensitiv e 100 ml
20,80 €

Lahka zaščitna gel-krema SPF 30 Sensitiv e je namenjena mastni in občutljivi koži. Zaradi svoje konsistence se hitro vpije in na koži pusti prijeten žameten občutek. Primeren je tudi za ljudi, ki trpijo zaradi sončne alergije.

Daylong Suntan losjon SPF 30 Protect & Care
30,70 € 28,20 €

Losjon Care sončenje SPF 30 Protect & Care vam bo zagotovil dolgoročno in zanesljivo zaščito pred sončno svetlobo. D daje koži potrebno hidracijo, je vodoodporen in se zlahka širi. Zaradi tega je njegova uporaba hitra in enostavna. .

Daylong Lahka zaščitna gel-krema SPF 50+ Sensitiv e 100 ml
27,60 € 25,40 €

Lahka zaščitna gel krema SPF 50+ Sensitiv e je namenjena mastni in občutljivi koži. Zahvaljujoč svoji konsistenci se hitro vpije in na koži pusti prijeten žameten občutek. Primeren je tudi za ljudi, ki trpijo zaradi sončnih alergij.

Daylong Tekočina za porjavitev obraza SPF 50+ Sensitiv e 50 ml
27,80 € 25,70 €

SPF 50+ Sensitiv e tekočina za porjavitev obraza zagotavlja visoko zaščito kože pred soncem in služi kot podlaga pri ličenju. To ščiti kožo pred staranjem zaradi sonca. Primeren je tudi za ljudi, ki trpijo zaradi sončnih alergij. Zmede in pusti prijeten žameten občutek na koži.

Daylong Lahka hidrogelna krema z visoko zaščito Sport SPF 50+ 50 ml
15,30 €

Ekstra lahka hidrogelna krema z zelo visoko zaščito pred UVA in UVB sevanjem in ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem, ki ga povzroča sonce. Hitra absorpcijska tehnologija za takojšnjo zaščito pred soncem. Primerno za vse športne aktivnosti. Je nekomedogen in izredno odporen na vodo in znoj.