Cutie Diamonds

Zaradi svoje elegance in lepote bo nakit Cutie Diamonds postal prijetno in cenjeno darilo, ki bo vašim najdražjim prineslo veliko lepih spominov in čustev. Ime Cutie Diamonds pomeni predvsem prvovrstno kakovost in edinstven dizajn nakita z naravnimi diamanti, ki temelji na najboljših čeških in evropskih zlatarskih tradicijah. Blagovna znamka v sodelovanju s fundacijo Tereza Maxova podpira tudi otroke v pomanjkanju pri njihovem začetku življenske poti.

Diamantni nakit Cutie Diamonds je izdelan po najnovejši tehnologiji. Kombinacija inovacije s tradicionalno obrtjo (zlasti z natančno ročno izdelavo nakita po klasični zlatarski in draguljarski tehnologiji) zagotavlja, da boste prejeli kvaliteten nakit, ki je med proizvodnjo večkrat prešel roke izkušenih zlatarjev.

Uporaba vrhunskih materialov je samoumevna. 14-karatno zlato, ki se uporablja pri izdelavi nakita, je nealergeno in je podvrženo skrbnemu nadzoru kakovosti. Vedno je označeno z veljavnimi označbami Merskega urada Češke Republike, ki dokazujejo, da so izdelki v skladu z veljavno češko in evropsko zakonodajo in njenimi standardi. Diamanti izpolnjujejo najzahtevnejša merila kakovosti (čistost, brus, barva in teža; tako imenovani 4C), njihovo pridobivanje pa je zagotovljeno v skladu s Kimberleyevim postopkom, kar zagotavlja etični in brezkonfliktni izvor in zanesljive dobavitelje. Nakit poleg odličnega izgleda zagotavlja tudi maksimalno udobje, ko ga nosite.

CUTIE Diamanti so kot nalašč narejeni za edinstvene trenutke v vašem življenju.