Cornilleau guma Cornilleau Pilot Fast
39,91 € 36,90 €

Guma Cornilleau Pilot Fast je ena izmed najbolj odzivnih gum na tržišču. Uporablja 40° gobo in In-Tens tehnologijo, tako da žogica dlje časa ostane na oblogi in tako poveča natančnost. Zaradi zelo dinamične zgornje plasti, ki uporablja Grip Extend tehnologijo, pa igralcu omogoči večjo rotacijo.

Cornilleau guma Drive Intense
29,90 € 27,60 €

Guma blagovne znamke Cornilleau je namenjena za izkušene in vsestranske igralce, ki želijo popolno natančnost, prenos energije in odličen oprijem.

Cornilleau leseni del HinoTec Off+ Carbon
74,90 € 69,20 €

Leseni del za lopar blagovne znamke Cornilleau je namenjen za zahtevne, vsestranske igralce, ki želijo popolno natančnost, prenos energije in odličen oprijem.

Cornilleau lopar za namizni tenis Sport 400
17,49 € 16,20 €

Lopar za namizni tenis Cornilleau Sport 400 je primeren za igralce, ki so že osvojili osnove in si želijo izboljšati igro z dodajanjem več spina v žogico.

Cornilleau nahrbtnik Fittcare
32,90 € 30,20 €

Športen in vsestranski nahrbtnik Fittcare vas bo presenetil s praktičnostjo, saj nudi veliko prostora za hrambo vseh potrebnih stvari in vas bo spremljal ne le pri vaših športnih aktivnostih, ampak tudi na potovanjih in v šoli.

Cornilleau zunanja miza 250S Crossover
476,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Cornilleau zunanja miza 250S Crossover prinaša napreden zapiralni sistem in velika kolesa. Ima nastavljivo mrežo in prostor za shranjevanje žogic in loparjev.

Podjetje Cornilleau je bilo ustanovljeno leta 1946 v Franciji. Podjetje temelji na načrtovanju, razvoju in proizvodnji. Proizvaja namizne tenis loparje, žogice in dodatno opremo.

Podjetje Cornilleau je bilo ustanovljeno leta 1946 v Franciji. Podjetje temelji na načrtovanju, razvoju in proizvodnji. Proizvaja namizne tenis loparje, žogice in dodatno opremo.