Coleman stol za kampiranje Deck Chair, zložljivi
58,90 € 47,60 €

Zadnji kos!

Zložljiv stol za kampiranje vključuje oblazinjene naslone za roke. Po zložitvi je primerno raven in zavzame malo prostora. Ponuja maksimalno dodelanost in udobje.

Coleman napihljiva postelja, enojna
29,86 €

Zadnji kos!

Napihljiva postelja Coleman Comfort nudi ležišče eni osebi. Izdelana je iz trpežnih PVC materialov ampak brez flatatov, zaradi česa je prijazna do okolja in do vas.

Coleman Miza za kampiranje 6 v 1
89,90 € 79,30 €

Zadnji kos!

Miza za kampiranje 6 v 1 je zelo vsestranska in priročna miza, ki jo lahko uporabimo tako za druženje na vrtu kot za kampiranje.

Coleman spalna vreča Frisco
41,50 € 24,98 €

Spalna vreča z zasnovo mumijo za dečke. Coleman Frisco je zasnovan za figure do 150 cm, barvna shema pa je primerna za vsakega malega popotnika. Kapuca z vrvico, prevleka na zadrgo, kakovosten material in dvoslojna konstrukcija zagotavljajo toplotno udobje tudi v hladnejših nočeh.

Coleman zložljiv stol za kampiranje Mini Camp Table - Odprta embalaža-32%
45,46 € 30,55 €

Odprta embalaža

Zložljiv stol za kampiranje vključuje vijačne noge, ki jih je mogoče prilagoditi neravnim površinam. Ima tudi mrežasto zasnovo za shranjevanje stvari. Coleman Mini Camp Table je v zloženem stanju tako velika kot aktovka, zato je praktična za shranjevanje. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Coleman šotor Bering 4
267,67 €

Zadnji kos!

Coleman Bering 4 je velik šotor, odličen za kampiranje. Vsebuje dve prostorni spalnici, ki sta ločeni za večjo zasebnost, veliki bivalni prostor, v katerem lahko shranjujete kolesa, lahko kuhate ali pa sedite na stolih.

Coleman spalna vreča Frisco - Odprta embalaža-42%
41,50 € 23,68 €

Odprta embalaža

Spalna vreča z zasnovo mumijo za dečke. Coleman Frisco je zasnovan za figure do 150 cm, barvna shema pa je primerna za vsakega malega popotnika. Kapuca z vrvico, prevleka na zadrgo, kakovosten material in dvoslojna konstrukcija zagotavljajo toplotno udobje tudi v hladnejših nočeh. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Coleman večnamenska namizna svetilka Push+ 200 LED
32,85 € 30,03 €

Praktična večnamenska namizna svetilka. Coleman Push+ 200 ponuja dobro prostorsko osvetlitev in traja do 400 ur, zahvaljujoč varčni LED zasnovi. Svetilka ima svetlobo do 200 lm in, odvisno od nastavljenega načina, lahko sveti do 9 m v okolici. Prednost svetilke je prefinjena tehnologija BatteryLock, ki preprečuje spontano praznjenje baterij.

Coleman šotor Darwin 2 plus
119,90 € 70,78 €

Coleman Darwin 2 plus je prostoren šotor za kampiranje. Spalnica ima samonosno zasnovo poleg tega pa boste cenili tudi trdo podlago. Prostoren bivalni del boste cenili v neugodnih vremenskih razmerah v času kampiranja. Šotor je primeren za suho, kot tudi deževno vreme.

Coleman napihljiva blazina Touring Mat
34,90 € 29,46 €

Coleman Touring Mat je lahka in zložljiva samonapihljiva blazina. Zaradi svoje debeline 2,5 cm skozi vso pomlad pa vse do jeseni udoben spanec.

Coleman večnamenska namizna svetilka Twist+ 300 LED
43,64 € 40,05 €

Praktična večnamenska namizna svetilka. Coleman Twist+ 300 LED ima svetlobo 300 lm in doseg do 8 m. Narejena je iz trpežnega materiala, zato se lahko uporablja tako v delavnici kot ob kampiranju. Svetilka ima integrirano Li-Ion baterijo, ki jo je mogoče enostavno napolniti prek USB vhoda.

Coleman šotor Galileo 4
329,90 € 247,27 €

Coleman Galileo 4 je praktičen šotor za kampiranje, namenjen 4 osebam, ki se zahvaljujoč svoji konstrukciji postavi zelo hitro. Šotor vključuje veliko zatemnjeno okno skozi katerega lahko vidite velik zorni kot. Dvig glavnega vhoda bo ustvaril praktično zavetje.

Coleman šotor Darwin 3 plus
93,10 €

Coleman Darwin 3 plus je prostoren šotor za kampiranje. Spalnica ima samonosno zasnovo poleg tega pa boste cenili tudi trdo podlago. Prostoren bivalni del boste cenili v neugodnih vremenskih razmerah v času kampiranja. Šotor je primeren za suho, kot tudi deževno vreme.

Coleman napihljiva vzmetnica Comfort Bed Compact Single
21,80 € 20,56 €

Enojna napihljiva vzmetnica Coleman Comfort ležišče kompaktna enojna je idealna za krajše sobe s šotori. Zrakotesni sistem zagotavlja popolno tesnjenje ventilov brez postopnega puščanja. Dimenzije vzmetnice: 189 × 65 × 17 cm, z zasnovo 38 × 21 cm.

Coleman spalna vreča Biker
49,80 € 41,15 €

Lahkotna spalna vreča v obliki mumije Coleman Biker je namenjena športnim rekreativcem, kateri na svojih športnih pohodih potrebujejo hitro in udobno prenočišče. Spalno vrečko enostavno strnete v majhno nepremočljivo vrečko, ki je vključena in katera popolnoma paše na kolo, motor ali čoln.

Coleman zložljiv stol za kampiranje Mini Camp Table
45,46 € 34,28 €

Zložljiv stol za kampiranje vključuje vijačne noge, ki jih je mogoče prilagoditi neravnim površinam. Ima tudi mrežasto zasnovo za shranjevanje stvari. Coleman Mini Camp Table je v zloženem stanju tako velika kot aktovka, zato je praktična za shranjevanje.

Coleman dekliška spalna vreča Salida
36,36 € 34,28 €

Dekliška spalna vreča. Coleman Salida je zasnovana za velikost do 150 cm, njen barvni dizajn pa očara vsako damo. Nastavljiva kapua ter dodelana zasnova z zadrgo, visokokakovosten material in dvoslojna konstrukcija zagotavljata toplotno udobje tudi v hladnejših nočeh.

Coleman miza in klop za kampiranje Pack-Away Table For 4
118,25 € 102,91 €

Zložljiv komplet za kampiranje je primeren za 4 osebe in ga je mogoče uporabljati na različnih družinskih potovanjih. Vključuje veliko mizo in 2 klopi s pralnim oblazinjenjem. Coleman Pack-Away miza za 4 tvori aktovko z ročaji za enostavno prenašanje.

Coleman miza za kampiranje Camp Table and Storage
105,92 € 99,49 €

Zložljiva miza za kampiranje je zelo prostorna in se ponaša z zasnovo s protimikrobno površino, ki zmanjšuje vonj in nastanek plesni. Ima melaminsko ploščo in trdno aluminijasto konstrukcijo. Stol in shranjevanje Coleman Camp je tako velik kot kovček, ko ga zložite in ga enostavno shranite.

Coleman otroška spalna vrečka Glow In The Dark
36,36 € 34,28 €

Otroška spalna vrečka, ki se sveti v temi. Coleman Glow In The Dark odganja strah pred temo in omogoča enostavno orientacijo. Zasnovan je za velikost do 150 cm, zahvaljujoč napenjanju in udobni manšeti pa zagotavlja toplotno udobje. Zadrga proti zaskoku se rahlo zapre in zaviha v spalno vrečo.

Coleman senčnik Sundome New
44,90 € 29,14 €

Zelo lahek senčnik v obliki šotora Coleman Sundome New iz katerega je mogoče enostavno zapreti podolgovat del tal in naredite preprost šotor. Nudi odlično zaščito proti hladnem vetru ali vročem opoldanskem soncu.

Coleman šotor Darwin 4 plus
133,90 € 105,92 €

Coleman Darwin 4 plus je prostoren šotor za kampiranje. Spalnica ima samonosno zasnovo poleg tega pa boste cenili tudi trdo podlago. Prostoren bivalni del boste cenili v neugodnih vremenskih razmerah v času kampiranja. Šotor je primeren za suho, kot tudi deževno vreme.

Coleman šotor Tasman 4
139,28 €

Coleman Tasman 4 je prostoren šotor za kampiranje. Praktična oblika šotora omogoča učinkovito uporabo notranjega prostora. Prostoren bivalni del boste cenili v neugodnih vremenskih razmerah v času kampiranja. Šotor je primeren za suho, kot tudi deževno vreme.

Coleman spalna vreča PACIFIC 205
36,36 € 34,28 €

Lahka zasnova spalne vreče z velikostjo do 180 cm. Coleman PACIFIC 205 ima notranjost iz izjemno udobne flanele in jo je mogoče v celoti odpreti in uporabiti kot odejo. Manšetna ovratnica zagotavlja maksimalno udobje.

Coleman spalna vreča Silverton Comfort 150
45,46 € 42,85 €

Spalna vreča iz votlih vlaken. Coleman Silverton Comfort 150 spalna vreča vas bo ogrevala skozi celotno turistično sezono, hkrati pa bo tudi trajala dlje ter bo enostavna za vzdrževanje. Ima stiskalni ovoj, zadrga pa je opremljena s tehnologijo proti utoru in obdelavi proti previsoki temperaturi.

Coleman blagovna znamka vse od leta 1901, ko je William C. Coleman izumil nekaj osnovnih svetilk. Najprej je te svetilke razdelil kmetom in iz tega je nastalo podjetje Colemas s kakovostnimi izdelki.

Leta 1942 je Coleman izumil peči na bencin in jih prodal ameriški vojski. Danes podjetje proizvaja z najnovejšo tehnologijo in tako zagotavlja kakovost, ki zadovoljuje potrebe strank.

Coleman blagovna znamka vse od leta 1901, ko je William C. Coleman izumil nekaj osnovnih svetilk. Najprej je te svetilke razdelil kmetom in iz tega je nastalo podjetje Colemas s kakovostnimi izdelki.

Leta 1942 je Coleman izumil peči na bencin in jih prodal ameriški vojski. Danes podjetje proizvaja z najnovejšo tehnologijo in tako zagotavlja kakovost, ki zadovoljuje potrebe strank.