Cluse La Tétragone CL60006
100,30 € 66 €

So vam všeč stilski dodatki? Potem zagotovo ne smete zamuditi modne znamke Cluse . Spada pod urok roza pozlačeno pravokotne rokav, ki gradi pas izdelan iz pravega usnja, in prilagodite vaš obleko do popolnosti. Na obrazu bele ure so le preproste roke z indeksi.

Cluse Le Couronnement Rose Gold White/Soft Rose CL63002
119,80 € 68,50 €

Zadnji kos!

Ženske ure Cluse vas bodo očarale s svojo nežnostjo in treznim dizajnom. Kovček iz jekla z roza pozlato se popolnoma prilega roza usnjenemu pasu. Bela številčnica okrašena z roza pozlačenimi rokami in kazalci. Jermen je uporabniško nadomestljiv.

Cluse Le Couronnement Silver White/White CL63003
109,90 € 80,30 €

Ženska ura znamke Cluse vas bo očarala s svojo nežnostjo in edinstvenim dizajnom. Srebrna torbica se popolnoma prilega belemu usnjenemu pasu. Svetel klic, okrašen s srebrnimi ročaji in kazalci. Jermen je uporabniško nadomestljiv. Uživajte v vsaki minuti do konca s svojo uro Cluse. .

Cluse La Tétragone CL60012
103,30 € 64,20 €

Če iščete dodatek, ki bo popestril vašo obleko, potem zagotovo ne smete zamuditi modne znamke Cluse . Na prvi pogled vas bo pritegnil kvadratni ovitek, ki sledi jekleni Milanovi potezi, ki se vedno odlično prilagaja vašemu zapestju.

Cluse La Tétragone Rose Gold White/Soft Berry Alligator CL60020
89,90 € 66 €

Zadnji kos!

Ure Cluse so popoln dodatek za vas. Spada pod urok hranatému pozlačeno ohišje, ki gradi kvalitetno usnjen pas z vzorcem krokodil, in Izboljšajte svojo obleko za edinstvenosti. Na lahkem gumbu so le preproste roke z indeksi. Ure, ki ne bodo prišle prepozno. .

Cluse La Tétragone Silver/White Alligator CL60017
89,90 € 72,20 €

Ure Cluse so kot nalašč za vas. Spada pod urok kotno ohišje srebrne barve, ki gradi kvalitetno usnjen pas z vzorcem krokodil, in nastavite svojo obleko do popolnosti. Na obrazu bele ure so le preproste roke z indeksi. Privoščite si ure, ki vas bodo veselile vsako minuto. .

Cluse Řemínek La Vedette Silver Metallic/Silver CLS518
34,10 € 24,10 €

Kakovosten usnjen pas v srebrni kovinski barvi s srebrno zaponko iz jekla. Z enostavnim načinom spreminjanja lahko ročni uri v nobenem trenutku daste popolnoma nov videz. Pašček je zasnovan za ure Cluse iz kolekcij La Vedette in La Vedette Mesh, lahko pa ga kombiniramo z uro z nagibom 12 mm. .

Cluse La Tétragone CL60007
103,30 € 66 €

So vam všeč stilski dodatki? Potem zagotovo ne smete zamuditi modne znamke Cluse . Spada pod urok roza pozlačeno pravokotne rokav, ki gradi pas izdelan iz pravega usnja, in prilagodite vaš obleko do popolnosti. Na črnem številčnici so le preproste roke z indeksi.

Cluse La Tétragone CL60011
103,30 € 64,20 €

Če iščete dodatek, ki bo popestril vašo obleko, potem zagotovo ne smete zamuditi modne znamke Cluse . Na prvi pogled vas bo pritegnil kvadratni ovitek, ki sledi jekleni Milanovi potezi, ki se vedno odlično prilagaja vašemu zapestju.

Cluse La Tétragone Silver/Soft Almond Alligator CL60019
89,90 € 72,20 €

Ure Cluse so kot nalašč za vas. Spada pod urok kotno ohišje srebrne barve, ki gradi kvalitetno usnjen pas z vzorcem krokodil, in nastavite svojo obleko do popolnosti. Na obrazu bež ure so samo preproste roke z indeksi. Dodatek, ki vas bo veselil vsako minuto. .

Cluse Milánský tah La Vedette Mesh Full Black
46,40 €

Zadnji kos!

Milanova jeklena poteza v črni barvi, ki se prilagaja obodu vsakega zapestja. Z enostavnim načinom spreminjanja lahko ročni uri v nobenem trenutku daste popolnoma nov videz. Pašček je zasnovan za ure Cluse iz kolekcij La Vedette in La Vedette Mesh, lahko pa ga kombiniramo z uro z nagibom 12 mm. .

Cluse Řemínek La Bohème White/Rose Gold CLS525
34,10 € 26,90 €

Zadnji kos!

Kakovosten usnjen pas v beli barvi z roza pozlačenimi jeklenimi zaponkami. Z enostavnim načinom spreminjanja lahko ročni uri v nobenem trenutku daste popolnoma nov videz. Pašček je zasnovan za ure Cluse iz kolekcije La Vedette. Lahko pa ga kombiniramo z ročno uro z razmikom 12 mm. .