Christina Aguilera By Night - EDP
15,10 €

Christina Aguilera By Night je zapeljiva dišava s pridihom igrivosti. V vsakem od nas slavi čutnost in ženskost. Christina pravi: „Všeč mi je čas, ko se pripravljam, da grem zvečer ven. Moja najljubša dišava je dovolj, da se počutim ženstveno in samozavestno. “.

Christina Aguilera Definition - EDP
22,40 € 15,70 €

Christina Aguiera´s Definition je ženska orientalsko-cvetna dišava. Sadna glava je sestavljena iz bergamota, mandarine in rdečega jabolka. Cvetlično srce, ki ga tvori vanilijeva orhideja. Osnova združuje hinoki les, sivo ambergris, heliotrop in mošus. Dišava se je začela leta 2017. .

Christina Aguilera - EDP
10,50 €

Čutnost in moč zapeljivosti. Prva dišava Christine Aquilera je namenjena ženskam, ki se počutijo močne in uživajo v svoji ženskosti. Mešanica sadja v glavi vonja, ki jo dopolnjuje cvetlično srce s kapljico sočne slive, vas bo spremljala skozi ves dan.

Christina Aguilera Glam X - EDP
13 € 11,60 €

Christina Aguilera´s Glamy X je orientalsko-cvetna dišava za samozavestne ženske, ki svet vidijo jasno in vedo, kdo so. Sestavljen je iz zapletenih struktur, je zelo izrazit in izrazit. V vrhunskih tonih boste začutili mandarine, breskve, zvezdasti janež in pomarančni cvet.

Christina Aguilera Inspire - EDP
25,10 €

Dišave, namenjene ženskam, ki se rade izražajo na različne načine, iščejo vonj glede na razpoloženje in intuicijo. Christina Aguilera pravi o svoji dišavi Inspire: „Rada sem ženska. Rada imam svobodo izražanja na različne načine in sledim svojemu navdihu, da ponovno odkrijem svoj svet.

Christina Aguilera Red Sin - EDP
5,40 €

Red Sin je cvetlično-sadna dišava za ženske in dekleta Christina Aguilera, ki je bila prvič predstavljena javnosti oktobra 2012. Ta dišava je praznovanje ženskosti s provokativnim simbolom rdeče barve. Na začetku dišave skriva jabolko in cimet, v srčni ciklami.

Christina Aguilera Touch of Seduction - deodorant s rozprašovačem
4,20 €

Touch of Seduction Christina Aguilera je cvetlično-sadna dišava za ženske, ki se odpira s sadnimi toni maline, ličije in frezije. Srce je že povsem cvetlično in je sestavljeno iz vrtnic, koprive in irisa – na koncu vonja se konča sandalovina, vanilija in mošus. Začelo se je leta 2015. .

Christina Aguilera Touch of Seduction - EDP
15,90 €

Touch of Seduction Christina Aguilera je cvetlično-sadna dišava za ženske, ki se odpira s sadnimi toni maline, ličije in frezije. Srce je že povsem cvetlično in je sestavljeno iz vrtnic, koprive in irisa – na koncu vonja se konča sandalovina, vanilija in mošus. Začelo se je leta 2015. .

Christina Aguilera Unforgettable - EDP
10,90 €

Nepozabna Christina Aguilera je dišava za vse ženske, ki želijo narediti vtis in pustiti nepozaben odtis. Aroma glava je sadna s toni slive in granatnega jabolka. Srce je cvetlično z vonji vrtnic in jasmina. Na koncu vonj fiksirajo kašmirski les, vanilija in fižol Tonka. Začelo se je leta 2013. .

Christina Aguilera Violet Noir - EDP
16,70 € 12,60 €

Novo

Violet Noir Christina Aguilera je orientalsko-cvetna dišava za vse ženske, ki imajo radi izrazito in slajše dišave. Odprti so toni cveta nektarine, marakuje in rdeče grenivke. Nato preide v čisto cvetlično srce, ki ga sestavljajo oranžni cvetovi, vrtnice in irisi.

Christina Aguilera Woman - EDP
10,90 €

Christina Aquilera lansira svoj novi parfumski ženski. Ta dišava pooseblja resnično ženskost. Ženska čutna, vesela in predvsem ženska, ki se počuti seksi. Dišava odpira akorde bergamota, roza popra, liči in hruške. Srca vključujejo magnolijo, vrtnico, vijoličen list in med.