Christina Aguilera - EDP
12,90 € 7,30 €

Čutnost in moč zapeljivosti. Prva dišava Christine Aquilera je namenjena ženskam, ki se počutijo močne in uživajo v svoji ženskosti. Mešanica sadja v glavi dišave, ki jo dopolnjuje cvetlično srce s kapljico sočne slive, vas bo spremljala preko celega dne.

Christina Aguilera Touch of Seduction - EDP-21%
8 € 6,30 €

Odlična cena

Touch of Seduction blagovne znamke Christina Aguilera je cvetlično-sadna dišava za ženske, ki se odpira s sadnimi toni maline, ličija in frezije. Srce je povsem cvetlično in je sestavljeno iz vrtnic, koprive in irisa – na koncu se dišava zaključi s sandalovino, vanilijo in mošusem.

Christina Aguilera Woman - EDP
12,90 € 10,70 €

Christina Aquilera lansira svoj parfum Woman. Ta dišava pooseblja resnično ženskost. Žensko, ki je čutna, vesela in predvsem ženska, ki se počuti seksi. Dišava se odpira z akordi bergamota, roza popra, ličija in hruške. Srce dišave vključuje magnolijo, vrtnico, list vijolice in med.

Christina Aguilera By Night - EDP
14,50 € 14 €

Christina Aguilera By Night je zapeljiva dišava s pridihom igrivosti. V vsakem od nas slavi čutnost in ženskost. Christina pravi: „Všeč mi je čas, ko se pripravljam, da grem zvečer ven. Moja najljubša dišava je dovolj, da se počutim ženstveno in samozavestno. “.

Christina Aguilera Unforgettable - EDP
9,70 €

Unforgettable blagovne znamke Christina Aguilera je dišava za vse ženske, ki želijo narediti in pustiti nepozaben vtis. Glava dišave je sadna s toni slive in granatnega jabolka. Srce je cvetlično z vonji vrtnic in jasmina. Na koncu vonj utrdijo kašmirski les, vanilija in fižol Tonka.

Christina Aguilera Red Sin - EDP
14,10 € 11,10 €

Red Sin je cvetlično-sadna dišava za ženske in dekleta blagovne znamke Christina Aguilera, ki je bila prvič predstavljena javnosti oktobra 2012. Ta dišava je praznovanje ženskosti s provokativnim simbolom rdeče barve. Na začetku dišave skriva jabolko in cimet, v srcu pa ciklamo.