Ceramic Blade rezalnik za rezanje zelenjave 8 v 1, z recepti
29,50 €

Rezine, trakove ali obliko klasičnega krompirčka lahko brez težav narežete z rezalnikom in strgalnikom v enem blagovne znamke Ceramic Blade. V kompletu boste našli 8 pomočnikov za estetsko rezanje zelenjave. Izdelan je iz ABS plastike in polipropilena brez primesi BPA, rezila pa so izdelana iz kakovostnega nerjavečega jekla.

Ceramic Blade prenosni LED projektor DJ Disco Th3 Party
13,89 € 13 €

Zadnji kos!

Pripravite si odlično projekcijo kar v svojem domu. Ta projektor z uporabo utripajočih LED luči (rdeča, zelena, modra, oranžna) ima ročico za enostavno rokovanje. Prenosni LED projektor Ceramicblade DJ Disco Th3 Party deluje na 3 x AA baterije.

Ceramic Blade dozirnik piva z LED World Cup
54,70 €

Steklenica za hlajenje in točenje piva blagovne znamke Ceramic Blade, ki s svojim dizajnom spominja na pokal za nogometne prvake. Med gledanjem tekme s prijatelji v čudovitem vzdušju in s hladno pijačo. LED svetilka menja barvo. Dozirnik piva iz ABS plastike, PET in polipropilena brez primesi BPA.

Ceramic Blade Granite Premium ponev, 20 cm
27,80 €

Univerzalna ponev primerna za cvrtje hrane Granite Premium od znamke Ceramic Blade. Ojačano aluminijasto telo zagotavlja dolgo življenjsko dobo in ne vsebuje nobenih škodljivih snovi. Zaradi neprijemljive površine je čiščenje povsem enostavno. Higiensko zahvaljujoč notranjosti brez zakovic. Primerna za vse vrste kuhalnih plošč.

Ceramic Blade Granite Premium ponev, 24 cm
31,60 €

Univerzalna ponev primerna za cvrtje hrane Granite Premium od znamke Ceramic Blade. Ojačano aluminijasto telo zagotavlja dolgo življenjsko dobo in ne vsebuje nobenih škodljivih snovi. Zaradi neprijemljive površine je čiščenje povsem enostavno. Higiensko zahvaljujoč notranjosti brez zakovic. Primerna za vse vrste kuhalnih plošč.

Ceramic Blade Granite Premium ponev, 28 cm
35,30 €

Univerzalna ponev primerna za cvrtje hrane Granite Premium od znamke Ceramic Blade. Ojačano aluminijasto telo zagotavlja dolgo življenjsko dobo in ne vsebuje nobenih škodljivih snovi. Zaradi neprijemljive površine je čiščenje povsem enostavno. Higiensko zahvaljujoč notranjosti brez zakovic. Primerna za vse vrste kuhalnih plošč.

Ceramic Blade florescentna svetilka, večbarvna
58,76 € 54,90 €

Se bojite noči v temi? Postavite si okrasno svetilko, katere funkcije prispevajo k mirnemu spanju. 256 neprekinjenih luči, 2 svetlobe in načini polnjenja za samo 2 minuti? To je večbarvna fluorescentna svetilka Ceramicblade. – Napetost: 110–240 V, frekvenca 50–60 Hz, poraba moči: 1W

Ceramic Blade LED projektor z zvezdami
10,60 €

Otroška nočna projekcijska svetilka kozmičnega neba. Izberite, ali želite način enakomernih ali utripajočih svetil LED. Barva svetilk: modra, zelena, rdeča. Ceramicblade LED Projektor z zvezdami in premerom 11 cm, deluje na baterije ali 4,5V adapter.

Ceramic Blade naprava za suši InnovaGoods
11,80 €

Naprava za suši InnovaGoods blagovne znamke Ceramic Blade vam bo prihranila ogromno časa. Presenetite svoje prijatelje s perfektno oblikovanim suši zvitkom ali polnjenim zvitkom.

Ceramic Blade ožemalnik V1700399
19,63 € 16,60 €

Električni ožemalnik citrusov vsebuje 2 zamenljiva nastavka za različne vrste citrusov in nerjaveči filter. CeramicBlade V1700399 vam bo omogočil pripravo okusnega in svežega soka. Ponaša se z dvosmernim obračanjem, da lahko iz sadja izstisnete do 50% več tekočine.

Ceramic Blade svetilka samoroga, večbarvna
9,09 € 7,10 €

Moderna svetilka z motivom najljubšega pravljičnega bitja je izredno vzdržljiva in varna za uporabo. Ceramicblade barvna svetilka samoroga se ne razbije če pade na tla in pri dotiku ni nevarnosti, da bi se opekli. Odlično se bo podala v vsako otroško sobo. Barva: rdeča, zelena, modra.

Ceramic Blade zunanji LED projektor
52,19 € 49 €

Zunanji projektor z LED lučmi in projekcijsko površino 50 m² in močjo LED 4 × 3 W. Vodotesno, uporabno v vsakem vremenu. Ceramicblade zunanji LED projektor vsebuje 7 slikovnih plošč v 4 sklopih in možnost prilagajanja načinov. Povezovalni kabel ima dolžino 135 cm.

Ceramic Blade električni mlinček za sol in poper
27,52 € 26,10 €

Električni mlinček za sol in poper prihrani prostor na mizi. Steklena komora je razdeljena na dva dela, v katerih imate lahko grobo sol in v drugi papriko. Z mlinčkom lahko solite in poprate hkrati.

Ceramic Blade mlinček za sol in poper, 22 cm
21,40 € 20,50 €

Ceramic Blade 2 v 1 mlinček za sol in poper meri v dolžino 22 cm. Ročni mlinček za poper in sol ima dve ločeni začimbni komori. Po potrebi lahko udobno meljete samo eno začimbo.

Ceramic Blade povečevalno ogledalo, LED, 4 v 1
35,55 € 34,20 €

Nadzirajte vsako podrobnost med ličenjem zahvaljujoč povečevalnemu ogledalu s 24 LED luči. Zrcalo ima več območij povečave 1×, 2×, 3× in okroglo ogledalo z 10× povečavo, poleg tega je vrtljivo za 360 °. Vključen je snemljiv podstavek za odlaganje ličil. Ceramicblade povečevalno ogledalo LED 4 v 1 deluje po priklopu USB ali s 4× AA baterijami.

Ceramic Blade Chilli and Spice mlinček
21,42 € 20,60 €

Ceramic Blade Chilli and Spice ročni mlinček za čili in začimbe se lahko uporablja tudi za sveža zelišča. Mlinček ima poseben brusilni mehanizem. Pokrov mlinčka ščiti zelišča pred zrakom in vlago.

Ceramic Blade hladilnik za pivo Ball, 3,5 l
36,29 € 33 €

Praktičen in izviren dizajn hladilnika napitka, ki je v notranjosti opremljen z ločeno posodo za led, ki ohrani pijačo hladno, brez potrebe po razredčitvi z vodo. Približna prostornina posode je 3,5 L.

Ceramic Blade električni odpirač za pločevinke
24,90 € 23,60 €

Električni odpirač za pločevinke je izdelan v sodobnem dizajnu in ima vgrajen magnet za dviganje pokrova posode. Ni vam potrebno več paziti, da bi se ob odstranjevanju pokrova porezali. Odpirač se izklopi in vklopi z enim gumbom.

Ceramic Blade kuhinjski termometer in strgalo
20,76 € 19,70 €

Kuhinjski termometer in strgalo s keramičnimi rezili 3 v 1 povezuje kuhalnik, termometer in lopatico v eno orodje. Termometer meri od 0 do 250 ° C, prikazuje trenutno in ciljno temperaturo ter je opremljen z alarmom, mehka silikonska žlička ščiti površine loncev in posod.

Ceramic Blade LED mavrica Junior Knows
12,73 € 11,80 €

Tisti, ki se ponoči bojijo teme bodo navdušeni nad svetlečo mavrico. Otroška stenska svetilka ima 16 stalnih LED luči in vam bo pomagala pri uspavanju vsakega otroka. Izdelano iz plastike. Na hrbtni strani je viseča luknja Ceramicblade LED Duha Junior Knows, ki deluje na 2× AA baterije.

Ceramic Blade magnetno stojalo za začimbe
32,76 € 30,80 €

Elegantno magnetno stojalo v pravokotni obliki ima prostor za šest magnetnih posodic začimb. Stojalo vam omogoča, da imate svoje najljubše in največkrat uporabljene začimbe vedno pri roki. Posode imajo močne magnete, zato vam ni treba skrbeti, da bi padle s stojala. Celoten komplet je iz nerjavečega jekla, pokrovi posodic z začimbami pa so plastični.

Ceramic Blade mlinček za poper in sol
29,19 € 28,20 €

Električni mlinček za poper in sol s keramičnimi brusili je v minimalistični izvedbi izdelan v kombinaciji akrilnega stekla in nerjavečega jekla. Mlini so zelo enostavni za upravljanje, polnjenje in čiščenje.

Ceramic Blade nočna LED svetilka samoroga, večbarvna
15,82 € 14,80 €

Uspavajte svoje otroke, kot v pravljici z namizno otroško svetilko, z uporabo LED luči, katere izmenično spreminjajo barvo. Izdelano iz plastike. Primerno za otroke, starejše od 3 let starosti. Ceramicblade barvna LED nočna svetilka samoroga deluje na baterije 3× LR44.

Ceramic Blade ožemalnik citrusov V1700395
43,24 € 35,60 €

Električni ožemalnik citrusov s filtrom za vlakna in posebnim nastavkom, ki hkrati ožame dva sadeža z enim stiskom. Ceramic Blade V1700395 vam bo pripravil okusen svež sok, čiščenje ne predstavlja problema saj ožemalnik preprosto vstavite v pomivalni stroj.