Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Čebelarna Novak

Določi parametre
Čebelarna Novak Naravno milo s cvetnim prahom Čebelarna Novak Naravno milo s cvetnim prahom
Čebelarna Novak Naravno milo s cvetnim prahom

Ročno, po hladnem postopku izdelano trdo milo. Dodani cvetni prah nudi nežni piling pri tuširanju. Naravno milo ne vsebuje konzervansov in umetnih barvil. Slovenski proizvod.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Naravno milo s kostanjevim medom Čebelarna Novak Naravno milo s cvetnim prahom
Naravno milo s kostanjevim medom

Ročno, po hladnem postopku izdelano trdo milo z dodanim kostanjevim medom. Primerno za pogosto umivanje rok. Naravno milo ne vsebuje konzervansov, umetnih barvil in dišav. Slovenski proizvod.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Sveča iz čebeljega voska 75 mm 2 kosa Čebelarna Novak Naravno milo s cvetnim prahom
Sveča iz čebeljega voska 75 mm 2 kosa

Popestrite ambient z naravno svetlobo sveč iz pravega čebeljega voska. Sveče iz čebeljega voska so ekološka, trajnostna in sonaravna izbira za osvetlitev in dekoracijo. Odlikuje jo prijeten naravni vonj in zlato rumena barva, ki poživi vsak dom. Ročno izdelano v Sloveniji.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Čebelarna Novak Sveča iz čebeljega voska 60 mm 4 kosi Čebelarna Novak Sveča iz čebeljega voska 60 mm 4 kosi
Čebelarna Novak Sveča iz čebeljega voska 60 mm 4 kosi

Idealna za izdelavo venčkov in aranžmajev. Narejena iz pravega čebeljega voska. Sveče iz čebeljega voska so ekološka, trajnostna in sonaravna izbira za osvetlitev in dekoracijo. Odlikuje jih prijeten naravni vonj in zlata rumena barva, ki poživi ambient. Ročno izdelano v Sloveniji.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Dozator za med Čebelarna Novak Sveča iz čebeljega voska 60 mm 4 kosi
Dozator za med

Praktično odmerjanje Dozator za med higiensko odmeri želeno količino medu brez odpiranja kozarca. Primeren za vse vrste tekočega medu. Za namestitev na kozarec z navojnim pokrovom premera 82 mm. Proizvedeno v EU.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Medeno darilo izbor najboljših Čebelarna Novak Sveča iz čebeljega voska 60 mm 4 kosi
Medeno darilo izbor najboljših

Kombinacija najbolj priljubljenih izdelkov iz Čebelarne Novak v okolju prijazni darilni škatli. Popolno darilo za vsak okus in vsako priložnost. Štirje različni praktični in uporabni izdelki v eko darilnem pakiranju.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Čebelarna Novak Čebelji vosek 1 kg Čebelarna Novak Malina&med Naravni medeni namaz z malinami 400 g
Čebelarna Novak Čebelji vosek 1 kg

Veliko pakiranje čebeljega voska, idealno za vaše ustvarjanje pri izdelavi domače kozmetike, pri vlivanju sveč iz čebeljega voska, pri pripravi premazov ali za dekorativne izdelke, okrase, žige in drugo uporabo. Ekološka in sonaravna izbira.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Cvetlični med 900 g Čebelarna Novak Malina&med Naravni medeni namaz z malinami 400 g
Cvetlični med 900 g

Najbolj univerzalen dar čebel za kruh, čaj, medenjake ali pa potico. Nabiramo ga na travnikih Dolenjske. Njegova barva je navadno oranžna, vonj nežen in nevtralen, okus pa prevladujoče sladek s posameznimi notami spomladi cvetočih rož in dreves.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Čebelarna Novak Malina&med Naravni medeni namaz z malinami 400 g Čebelarna Novak Malina&med Naravni medeni namaz z malinami 400 g
Čebelarna Novak Malina&med Naravni medeni namaz z malinami 400 g

Naravno sladkanje za vse generacije. Narejeno iz le dveh preprostih naravnih sestavin. Bogat okus malin in najboljšega medu. Brez aditivov, palmovega olja, rafiniranega sladkorja. Brez glutena, mleka, soje, jajc. Za kruh, palačinke, prelive, kosmiče. Zlata medalja AGRA 2021.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Čebelarna Novak Lešnik&med Naravni medeni namaz z lešniki 400 g Čebelarna Novak Lešnik&med Naravni medeni namaz z lešniki 400 g
Čebelarna Novak Lešnik&med Naravni medeni namaz z lešniki 400 g

Naravno sladkanje za vse generacije. Narejeno iz le dveh preprostih naravnih sestavin. Bogat žametni okus praženih lešnikov in najboljšega medu. Brez aditivov, palmovega olja, rafiniranega sladkorja. Brez glutena, mleka, soje, jajc. Za kruh, palačinke, prelive, kosmiče. Zlata medalja AGRA 2021.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Čebelarna Novak Čebelji vosek Čebelarna Novak Lešnik&med Naravni medeni namaz z lešniki 400 g
Čebelarna Novak Čebelji vosek

Pravi čebelji vosek za izdelavo sveč, okrasov, naravne kozmetike in nešteto drugih namenov pri domačem ustvarjanju. Čebelji vosek ima značilno zlato rumeno barvno in prijeten naravni vonj. Ekološka in sonaravna izbira.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Akacijev med 450 g Čebelarna Novak Lešnik&med Naravni medeni namaz z lešniki 400 g
Akacijev med 450 g

Za ta zlati dar narave so se naše čebele mudile na Primorskem. Odlikuje ga nežna aroma in blag okus, ki se odlično ujame z domačim kruhom in maslom. Zaradi ugodne sestave je primeren tudi za najmlajše in kot malčkov prvi med. Nagrajen s srebrno medaljo AGRA 2022.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Čebelarna Novak Apikrem 400 g Borovnica&med Naravni medeni namaz z borovnicami 400 g
Čebelarna Novak Apikrem 400 g

Vse dobrote čebel v eni sami žlici: cvetni prah, matični mleček, propolis in med. Bogat okus, kremasta tekstura, značilna barva čebeljih proizvodov in odlična hranilna vrednost. Primerno za otroke, odrasle, starejše. Zlata medalja AGRA 2021.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Borovnica&med Naravni medeni namaz z borovnicami 400 g Borovnica&med Naravni medeni namaz z borovnicami 400 g
Borovnica&med Naravni medeni namaz z borovnicami 400 g

Naravno sladkanje za vse generacije. Narejeno iz le dveh preprostih naravnih sestavin. Bogat okus gozdnih borovnic in najboljšega medu. Brez aditivov, palmovega olja, rafiniranega sladkorja. Brez glutena, mleka, soje, jajc. Za kruh, palačinke, prelive, kosmiče. Zlata medalja AGRA 2021.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Cvetni prah 200 g Borovnica&med Naravni medeni namaz z borovnicami 400 g
Cvetni prah 200 g

Naraven, posušen. Vsebuje vse esencialne aminokisline, ki jih telo mora dobiti s hrano, ker jih samo ne more sintetizirati. Poskusite ga kot dodatek smoothiju ali jogurtu, ali pa preprosto dobro prežvečite.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Med v eko bombažni vrečki Čebelarna Novak Set dolgih sveč iz čebeljega voska
Med v eko bombažni vrečki

Darilo v embalaži, ki to ni. Ekološka bombažna vrečka je lep, praktičen in okolju prijazen pripomoček za shranjevanje drobnih predmetov, ki skriva izjemno dragoceno vsebino: kozarec pristnega slovenskega cvetličnega medu z evropskim znakom kakovosti zaščitena Geografska Označba.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Čebelarna Novak Medeni liker 500 ml Čebelarna Novak Set dolgih sveč iz čebeljega voska
Čebelarna Novak Medeni liker 500 ml

Žgana pijača z dodanim prvovrstnim slovenskim medom. Prava slovenska klasika, ki poboža brbončice s prijetnim okusom po medu. Priporočamo kot aperitiv.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Čebelarna Novak Set dolgih sveč iz čebeljega voska Čebelarna Novak Set dolgih sveč iz čebeljega voska
Čebelarna Novak Set dolgih sveč iz čebeljega voska

Za okrasitev rojstnodnevne torte, popestritev ambienta, obrede in rituale in še več. Dolgo gorijo in dogorevajo brez kapljanja.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.

Sveča iz čebeljega voska 95 mm Sveča iz čebeljega voska 95 mm
Sveča iz čebeljega voska 95 mm

Lepa voščena, ročno izdelana sveča, ki popestri vsak dom. Počasi gori in dolgo traja. Sveče iz čebeljega voska so ekološka, trajnostna in sonaravna izbira za osvetlitev in dekoracijo. Zlato rumena barva poživi vsak ambient s toplino naravne svetlobe. Ročno izdelano v Sloveniji.

na voljo predvidoma: 25.4. - 26.4.