Carina šivalni stroj Junior
179 € 95,05 €

Šivalni stroj Carina Junior zagotavlja zanesljivo uporabo za vse vrste šivanja v gospodinjstvu. Opremljen je z 9 različnimi programi šivanja. Priloženi so tudi raznovrstni dodatki.

Carina šivalni stroj Overlock Top-Lock DF
299 € 276,19 €

Carina Overlock Top-Lock DF šivalni stroj omogoča 3– in 4-nitno šivanje na vseh vrstah materialov. Visoka lega tačke omogoča šivanje debelih materialov, tudi prešitih odej. Omogoča prilagodljivo dolžino vboda, širino reza in pritisk tačke.

Carina Power&Stretch II šivalni stroj
219,90 € 180,01 €

Carina Power&Stretch je idealen za šivanje lahkih, elastičnih tkanin (npr. Jersey ali Stretch), pa tudi za šivanje težjih tkanin (jeans, platno itd.). Stabilna lahka kovinska konstrukcija, zobniški jermen in visoka prebojna moč stroja zagotavljajo brezskrbno šivanje vseh vrst tkanin.

Carina Comfort 40 šivalni stroj
349 € 267,83 €

Carina Comfort 40 je računalniško voden šivalni stroj, ki je zaradi preprostosti uporabe primeren tudi za začetnike. Ponaša se s 40 različnimi programi, vsi šivi pa so brezstopenjsko nastavljivi tako po dolžini, kot tudi po širini.

Carina Premium Silver šivalni stroj
399 € 326,62 €

Šivalni stroj Carina Premium Silver združuje vse funkcije, ki bi jih pričakovali od najnovejših šivalnih strojev. Ponuja 206 šivalnih programov šivanja, med njimi tudi 11 avtomatskih gumbnic, overlock šive ter vezenje številk in črk.

Carina Fashion šivalni stroj
229,90 € 176,43 €

Šivalni stroj Carina Fashion je primeren tako za učenje šivanja, kot tudi za zahtevnejše projekte. Odlikujejo ga hitro zamenljive tačke, avtomatska gumbnica, rokavnik in možnost šivanja z dvojno iglo. Ponuja kar 23 različnih šivov.

Nemško podjetje Carina proizvaja visoko kakovostne šivalne stroje. Njihovi šivalni stroji so namenjeni tistim, ki želijo kreativno uživati v šivanju.

Nemško podjetje Carina proizvaja visoko kakovostne šivalne stroje. Njihovi šivalni stroji so namenjeni tistim, ki želijo kreativno uživati v šivanju.