Captain Fawcett Ricki Hall`s Booze & Bacc (Beard Oil)
18 € 15,90 €

Zadnji kos!

Olje za brado mehča tako brado kot kožo pod njo. To pomaga lajšati dražilne praske in naredi brado bolj prožno. Olje ima značilno začinjeno aromo tobačnih listov, kadila, javorjevega sirupa, mahu in vanilije. Dopolnjujejo jih hmelj, mirta, rum in pomaranče. .

Captain Fawcett Olje na bradi zasebne zaloge
45,80 € 38,90 €

Ročno izdelano in majhno angleško olje za brado je prvovrstna kombinacija esencialnih eteričnih olj in hranilnih olj iz mandljev in jojobe ter bogata z vitaminom E. Z vsakodnevno uporabo se bosta koža in brada revitalizirala in hranila.

Captain Fawcett (Beard Balm) 60 ml
21,80 € 18,80 €

Balzam za brado je neprecenljiv pomočnik pri daljših in nebrzdanih bradah. Brada je bolj odebljiva in prožna, koža je negovana in zadovoljna. Balzam ima značilno začinjeno aromo tobačnih listov, kadila, javorjevega sirupa, mahu in vanilije. Dopolnjujejo jih hmelj, mirta, rum in pomaranče.

Captain Fawcett (Moustache Wax) 15 ml
15,50 € 13,20 €

Vosek pomaga oblikovati brke in navdušuje s prefinjeno aromo z vrhunskimi notami bergamota, limete in ylang ylanga, srčka iz črnega ribeza, klinčkov in galbane posteljnine na osnovi sandalovine in mošusa. .

Captain Fawcett (Moustache Wax) Barber izm (Moustache Wax) 15 ml
14,30 € 12,60 €

Vosek brkov, ročno izdelan v angleščini Cpt Fawcett in Sid Sottung, ustanovitelja priznane brivske akademije. Njegovo aromo tvorijo zgornje note limete in pomaranče, srce vrtnice in galbane ter osnova cedrovega lesa, pačulija in mošusa. .