By Terry (Eyebrow Mascara) 4,5 ml
29,40 € 25,90 €

Zadnji kos!

Ali hrepenite po popolni obrvi in ne želite porabiti dragocenega časa za to? Potem je maskara za obrvi by By Terry prava maskara za vas! Zapolni vrzeli obrvi, gladi in izboljšuje celoten videz, ga počešlja in ji da naravno barvo. .

By Terry Hyaluronic Sheer Rouge 3 g
29,40 €

Hyaluronic Sheer Rouge odlično upodablja vaše ustnice in jih neguje kot balzam za ustnice. Zato je primerna tudi za suhe ustnice, ki so razpokane in jih je treba negovati. Zahvaljujoč UV zaščiti ščiti tudi ustnice pred sončnimi žarki. .

By Terry Liftessence (Daily Cream) 30 g
100,60 € 93,60 €

Zadnji kos!

Liftessence dnevna krema intenzivno vlaži in Liftessence kožo. Ta krema v prvi vrsti cilja na znake staranja in spodbuja čvrstejši in bolj gladek videz kože. Spodbuja proizvodnjo kolagena in hialuronske kisline ter učinkovito obnavlja gostoto in čvrstost kože. .

By Terry Rouge Expert (Click Stick) 1,5 g
26 €

Zadnji kos!

Rouge-Expert Click Stick je večnamenski izdelek za ličenje ustnic. Neguje kot balzam za ustnice, natančen kot svinčnik in intenziven zahvaljujoč vrhunskim pigmentom. Nanaša se enostavno in traja cel dan. Sistem One Way ščiti šminko pred zunanjimi vplivi. .

By Terry Stylo Expert Click Contour in korekcijska palica 1 g
31 € 26,40 €

Zadnji kos!

Stylo Expert Click Stick je zasnovan za vse tipe kože. Ta večnamenski izdelek v nekaj sekundah popravi morebitne nepopolnosti kože, posvetli, obrisi in zbriše sledi utrujenosti. Temnejši odtenki konture in svetlejši odtenki delujejo kot prikrivalec.

By Terry Terrybly Densiliss (Blush) 6 g
50,30 €

Terrybly Densiliss daje koži svetlejši in mladostnejši videz. Namenjen je vsem tipom kože. Rezultat je vitalna koža, pomlajena in sijoča. .

By Terry Terrybly Densiliss (Compact Powder) 6,5 g
54,50 €

Zadnji kos!

Terrybly Densiliss je kompakten prašek za staranje kože za vse tipe kože. Odpravlja videz gub brez nepotrebnega poudarjanja drobnih linij in globokih gub ter daje koži mladosten videz. Poenoti barvni ton kože in jo pusti svileno mehko. .