Brosway Déco WDC06
105,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ure Brosway Déco se bodo zaljubile v vse ženske, ki se veselijo elegantnih in kakovostnih dodatkov. V jeklenem ohišju, ki je resnično oblikovalska zadeva, je srebrni komplet za izbiranje z bleščečimi cirkoni. Ura je na zapestje pritrjena s kakovostnim jeklenim potegom.

Brosway Déco WDC07
127 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ure Brosway Déco se bodo zaljubile v vse ženske, ki se veselijo elegantnih in kakovostnih dodatkov. V jeklenem ohišju, ki je resnično oblikovalska zadeva, je zlata številčnica, nastavljena z bleščečimi cirkoni. Ura je na zapestje pritrjena s kakovostnim jeklenim potegom.

Brosway Déco WDC08
127 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ure Brosway Déco se bodo zaljubile v vse ženske, ki se veselijo elegantnih in kakovostnih dodatkov. V jeklenem ohišju, ki je resnično oblikovalska zadeva, je roza-zlata številčnica, nastavljena z bleščečimi cirkoni. Ura je na zapestje pritrjena s kakovostnim jeklenim potegom.

Brosway Déco WDC09
116,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ure Brosway Déco se bodo zaljubile v vse ženske, ki se veselijo elegantnih in kakovostnih dodatkov. V jeklenem ohišju, ki je resnično oblikovalska zadeva, je temno siva brušena številčnica, nastavljena z bleščečimi cirkoni. Ura je na zapestje pritrjena s kakovostnim jeklenim potegom.

Brosway Déco WDC10
116,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ure Brosway Déco se bodo zaljubile v vse ženske, ki se veselijo elegantnih in kakovostnih dodatkov. V jeklenem ohišju, ki je resnično oblikovalska zadeva, je postavljen v zlato izrezano številčnico, postavljeno z bleščečimi cirkoni. Ura je na zapestje pritrjena s kakovostnim jeklenim potegom.

Brosway Déco WDC11
116,70 €
+ brezplačna dostava

Zadnji kos!

Ure Brosway Déco se bodo zaljubile v vse ženske, ki se veselijo elegantnih in kakovostnih dodatkov. V jeklenem ohišju, ki je resnično oblikovalska zadeva, je rjava brušena številčnica, nastavljena z bleščečimi cirkoni. Ura je na zapestje pritrjena s kakovostnim jeklenim potegom.

Brosway Gitana WGI03
88,30 €

Zadnji kos!

Brosway model iz Brosway . V gladkem jeklenem ohišju je številčnica s cvetnim vzorcem na belem ozadju. Uro poganja gibanje iz kremenčeve baterije, na zapestje pa je pritrjeno z usnjenim pasom iste zasnove kot številčnica. Privoščite si modni dodatek, ki poudarja vaš slog. .