Britney Spears Curious - EDP
9,50 €

Slajša, cvetlična dišava za mlado žensko. Za ženske, ki radi provocirajo. Aroma s iskrivimi notami magnolije in zlate hruške. Beli cvetovi, cvet lotosa in tuberoza ustvarjajo prijetno srce. Čarobni vtis izboljšujejo plemeniti temelji jasmina, roza ciklama, vanilija, sandalovina in svetel les.

Britney Spears Curious In Control - EDP
18,60 €

Britney Spears Curious In Control je seksi, sladka in čutna dišava. Neverjetno zapeljiva in skrivnostna kot njena črna steklenička. Za šolo, delo in zabavo je Britney Spears Curious In Control odlična izbira, ki bo brez dvoma navdušila.

Britney Spears Fantasy Midnight - EDP
11,50 € 10,90 €

Čarobna dišava Britney Spears prebudi zvezdo na nočnem nebu. Glava dišave je sladka in razigrano malinova, nato pa pride v črna češnjo in sladko slivo. Srce dišave skriva nočno orhidejo, iris in frezijo. Ambra, mošus in vanilija, v osnovi parfuma, dopolnjujejo harmonijo.

Britney Spears Fantasy - EDP
15,20 €

Vsi nekaj sanjajo. Izjema ni niti pop princesa Britney Spears, ki ima bogato domišljijo. Fantazija je polna čarovnije in bogata z navdušenjem. Fantazijska zgodba se odvija zaradi bogate vonjave rdečih sliv s Kitajske, zlate kutine in eksotičnega kivija.

Britney Spears Believe - EDP
10,50 € 10,20 €

Britney Spears Believe je nežna sveža dišava s cvetnimi toni. V zgornji noti so listi guave in mandarine. Srce skriva rožnate brsti, ki se preoblikujejo v čutno podlago, v kateri naša čutila očarajo ambra, pačuli in pralina. „Največja svoboda je zaupanje vase“.

Britney Spears Sunset Fantasy - EDT
11,70 €

Sunset Fantasy cvetlično-sadna dišava za ženske. Sadna glava je sestavljena iz italijanske mandarine, rdečega grenivke in jabolka. Srce sestavljajo oranžni cvet, breskev in malinov list. Aroma je dopolnjena s kombinacijo ambergrisa, mlečne pene, avstralskega sandalovine in sladke vanilije.

Britney Spears Circus Fantasy - EDP
12,50 €

Circus Fantasy parfum je nastal v sodelovanju z Elizabeth Arden. Cvetlično-sadna dišava za ženske skriva tone sadja, cvetov in kremastega mošusa. V notranjosti izvirne stekleničke boste našli ne samo čutno, ampak predvsem zelo ženstveno dišavo za sodobne in samozavestne ženske.

Britney Spears Hidden Fantasy - parfumska voda z razpršilcem
13,20 € 12,80 €

Britney Spears Hidden Fantasy vzbuja močna čustva, ki jih ni mogoče skriti. Britney Spears Hidden Fantasy je eksplozija sladkih pomaranč in mandarin, ki se izlijejo v tone francoske verbene, lilije in jasmina. Skrite ideje zaživijo z zanimivim koncem mehiške vanilije in sladkimi gozdnimi toni.

Britney Spears Island Fantasy - EDT
17,10 €

Island Fantasy je cvetlično-sadna dišava za ženske blagovne znamke Britney Spears. Parfum spada v priljubljeno linijo sladkih dišav in predstavlja pobeg na tropski otok, ustvarjen iz cvetličnih in sadnih dišav. Aroma se odpre s sadnim koktajlom citrusov, lubenice in rdečih jagod.

Britney Spears Maui Fantasy - EDT
19,20 €

Leta 2016 je Britney Spears svojo novo dišavo za ženske, imenovano Maui Fantasy. Ta cvetlično-sadna dišava skriva številne skrivnostne in čutne tone, v kombinaciji s cvetjem in sadjem vas navdušuje!.

Britney Spears Private Show - EDP
14,40 € 12,70 €

Private Show je cvetlično-sadna dišava za ženske iz Britney Spears . Britney s tem parfumom slavi ljubezen do dulce de leche in plesa. Ta dišava je seksi in elektrificirajoča, energična. S to dišavo boste dosegli svoje sanje. Glavne note so kava, stepena smetana, nektarin in klementin.

Britney Spears je svetovno znana pevka, ki se je odločila za svojo lastno blagovno znamko. Podjetje se ukvarja tako z oblačili kot tudi dišavami za ženske. Več o produktih priznane pevke, pa si lahko preberete tudi na uradni spletni strani.

Britney Spears je svetovno znana pevka, ki se je odločila za svojo lastno blagovno znamko. Podjetje se ukvarja tako z oblačili kot tudi dišavami za ženske. Več o produktih priznane pevke, pa si lahko preberete tudi na uradni spletni strani.