Boucheron Ambre D`Alexandrie - EDP
1,60 €

Ambre D`Alexandrie je orientalska dišava za ženske. Glavo tvorijo vanilija, benzoin in tobak. Labdanum in ambra sta skrita v srcu. Dišava dopolni osnovo, ki jo sestavljata mošus in siva ambra. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2017.

Boucheron Quatre En Rose - EDP
22,30 € 17,60 €

Dišava Boucheron Quatre En Rose blagovne znamke Boucheron je orientalsko-cvetlična dišava za ženske. Glavo sestavljajo pelin, črni ribez, mandarina in bergamotka. Čisto cvetno srce je sestavljeno iz cvetov vrtnice, jasmina in breskve. V bazi se razvijejo pačuli, vetiver, mošus in vanilija.

Boucheron Place Vendôme - EDP
20,90 € 17,80 €

Zadnji kos!

Dišava Place Vendôme Boucheron je dobila ime po svojem naslovu v Parizu, kjer je Frederic Boucheron leta 1893 odprl svojo prvo prodajalno nakita. Parfum simbolizira dragulje, ki več kot 150 let prehajali preko te hiše.

Boucheron Ambre D`Alexandrie - EDP TESTER
72,80 €

Ambre D`Alexandrie je orientalska dišava za ženske. Glava je kombinacija vanilije, benzoina in tobaka. Labdanum in ambergris sta skrita v srcu. Aroma dopolni osnovo, ki jo sestavljata mošus in siva ambergris. Dišava se je začela leta 2017.

Boucheron Quatre Absolu De Nuit Pour Femme - EDP TESTER
32,40 € 28,30 €

Zadnji kos!

Boucheron Quatre Absolu de Nuit Pour Femme je ženska orientalsko-cvetna dišava. Glavo sestavljajo roza poper, grenki mandlji in bergamot. Srce sestavljajo jasmin, fižol tonka in hruška. Osnova bo razkrila sandalovino, jantar in sladko vanilijo. Dišava se je začela leta 2017.

Boucheron Jaipur Bracelet - EDP
27,50 € 26,30 €

Zapestnica Jaipur blagovne znamke Boucheron skriva impresivno orientalsko, cvetlično dišavo, ki pušča za seboj neizbrisen pečat. Dišava se odpre z iskrivimi citrusi, listi vijolice, baziliko in limonino travo.

Boucheron Quatre Absolu De Nuit Pour Femme - EDP
28,30 € 17,40 €

Boucheron Quatre Absolu de Nuit Pour Femme je ženska orientalsko-cvetna dišava. Glavo sestavljajo roza poper, grenki mandlji in bergamot. Srce sestavljajo jasmin, fižol tonka in hruška. Osnova bo razkrila sandalovino, jantar in sladko vanilijo. Dišava se je začela leta 2017. .

Boucheron Jaipur Bracelet - miniatura EDP 4,5 ml
2,40 €

Zapestnica Jaipur blagovne znamke Boucheron skriva impresivno orientalsko, cvetlično dišavo, ki pušča za seboj neizbrisen pečat. Dišava se odpre z iskrivimi citrusi, listi vijolice, baziliko in limonino travo.

Boucheron Néroli D´Ispahan - EDP TESTER
72,80 €

Néroli D´Ispahan je orientalsko-začinjena dišava za moške in ženske. Odpira se s toni kardamoma, ingverja in smole elemi. V svojem srcu skriva roza poper, cvet labdanuma in grenko oranžno olje. Osnovo sestavljajo beli mošus, pačuli in ambroksan. Začelo se je leta 2017. .

Boucheron Pour Femme - EDT
25,50 € 20,60 €

Cvetlično-sadna ženska dišava Boucheron Pour Femme je moderna in harmonična. Bogata aroma s sladkim in iskrivim sadnim pridihom, poudarja harmonijo cvetnega užitka. Namenjena elegantnim ženskam, ki se rade razvajajo. Dišava je bila trgu predstavljena leta 1988.

Boucheron Quatre En Rouge - EDP
32,40 € 26,70 €

Quatre En Rouge z kolekce Boucheron Quatre je chyprově-ovocná vůně pro ženy. Čistě ovocná hlava obsahuje tangerinku, hrušku, červené jablko a bergamot. V srdci se snoubí tóny růže, kořene kosatce a černého rybízu. Základ dotvářejí maliny a marshmallow společně s pačuli a pižmem.

Boucheron Tubéreuse De Madras - EDP
1,60 €

Tubéreuse De Madras je ženska orientalsko-cvetna dišava. Glavo sestavljajo oranžni cvetovi, marakuje in vijolični listi. Cvetlično srce sestavljajo tuberoza, y-lang y-lang in cvetni frangipani. Podstavek se bo razvil vanilija, sandalovina in tuberoza. Dišava se je začela leta 2017. .

Boucheron Iris De Syracuse - EDP
1,60 €

Iris de Syracuse je cvetlično-lesna dišava za moške na osnovi mošusa. Glavo sestavlja kombinacija mandarine, hruške in popra, cvetlično srce je sestavljeno iz irisa, jasmina in heliotropa. Pačuli, sladka vanilija in beli mošus se širijo v bazi. Dišava se je začela leta 2017. .

Boucheron Jaipur Homme - EDP TESTER
28,20 €

Jaipur Pour Homme je moška orientalsko začinjena dišava. Vonj je ustvaril Annick Menardo. Osupljiva kombinacija limete, bergamota z namigi cimeta in jasmina, fino nastavljen, v bistvu cedrov les ustvari popoln koktajl, ki bo ugajal mnogim moškim. Dišava je bila predstavljena leta 1998.

Boucheron Miss Boucheron - EDP
26,30 €

Miss Boucheron je moderna, mladostna, bolj sladka, cvetlično-lesnata dišava s subtilnim sadnim pridihom. Zgornje note zaznamujejo bergamotka, granatno jabolko in roza poper, ki vse začini. Srce dišave nato ponudi mehke, čiste tone vrtnic, ciklame in sladke vijolice.

Boucheron Oud De Carthage - EDP TESTER
72,80 €

Oud De Carthage je orientalska dišava za moške in ženske. Glava je narejena iz medu in kadila, v osrčju je skrit tonka fižol in cvetni labdanum. Podstavek je dopolnjen s kombinacijo lesa agarja in usnja. Dišava se je začela leta 2017.

Boucheron Jaipur Homme - EDP
31,20 € 30,20 €

Jaipur Pour Homme je moška orientalsko začinjena dišava. Vonj je ustvaril Annick Menardo. Osupljiva kombinacija limete, bergamota z namigi cimeta in jasmina, fino nastavljen, v bistvu cedrov les ustvari popoln koktajl, ki bo ugajal mnogim moškim. Dišava je bila predstavljena leta 1998. .

Boucheron Jaipur Homme - EDT
28,30 € 22,30 €

Jaipur Pour Homme je moška orientalsko začimbna dišava. Vonj je ustvaril Annick Menardo. Osupljiva kombinacija limete, bergamotke s cimetovimi in jasminovim tonom, uglašena s cedrovino, ustvari popoln koktajl, ki bo ugajal mnogim moškim. Dišava je bila trgu predstavljena leta 1998.

Boucheron Jaipur Pour Homme - EDT TESTER
22,30 € 17,40 €

Jaipur Pour Homme je moška orientalsko začinjena dišava. Vonj je ustvaril Annick Menardo. Osupljiva kombinacija limete, bergamota z namigi cimeta in jasmina, fino nastavljen, v bistvu cedrov les ustvari popoln koktajl, ki bo ugajal mnogim moškim. Dišava je bila predstavljena leta 1998.

Boucheron Néroli D´Ispahan - EDP
143,60 € 87 €

Néroli D´Ispahan je orientalsko-začinjena dišava za moške in ženske. Odpira se s toni kardamoma, ingverja in smole elemi. V svojem srcu skriva roza poper, cvet labdanuma in grenko oranžno olje. Osnovo sestavljajo beli mošus, pačuli in ambroksan. Začelo se je leta 2017. .

Boucheron Oud De Carthage - EDP
148,40 € 89 €

Oud De Carthage je orientalska dišava za moške in ženske. Glava je narejena iz medu in kadila, v osrčju je skrit tonka fižol in cvetni labdanum. Podstavek je dopolnjen s kombinacijo lesa agarja in usnja. Dišava se je začela leta 2017. .

Boucheron Place Vendôme - EDT
16,20 € 15,80 €

Dišava Place Vendôme Boucheron je dobila ime po svojem naslovu v Parizu, kjer je Frederic Boucheron leta 1893 odprl svojo prvo trgovino z nakitom. Parfum simbolizira dragulje, ki so to hišo prenesli že več kot 150 let.

Boucheron Pour Femme - EDP
22,70 €

Cvetlično-sadna ženska dišava Boucheron Pour Femme je moderna in harmonična. Bogata aroma s sladkim in iskrivim sadnim pridihom, ki poudarja harmonijo cvetnega užitka. Namenjena je elegantnim ženskam, ki se radi razvajajo. Dišava je bila trgu predstavljena leta 1988.

Boucheron Pour Homme - EDP TESTER
26,50 € 25,90 €

Blagovna znamka Boucheron leta 2013 ustvarila dišavo z imenom Boucheron Pour Homme v različici EDP. Ta citrusno-lesnat svež vonj vas bo navdušil in vas ne bo pustil! Zlahka kombinira citrus, koriander, baziliko, začimbe, ylang-ylang, vrtnico, lišajev, beli mošus, pačuli, sandalovino in vetiver. .

Boucheron Pour Homme - EDT
24,30 € 20,20 €

Klasična in zelo prestižna moška dišava, ki v glavi skriva verbeno, pomarančo in baziliko. Koriander, brin, ylang-ylang in iris so vidni v srcu parfuma. Na koncu pa se razvajajte z osnovo s pačulija, sandalovine, vetivera in mahu.

Boucheron Pour Homme - EDT TESTER
19 €

Klasična in zelo prestižna moška dišava, ki v glavi skriva verbeno, pomarančo in baziliko. Koriander, brin, ylang-ylang in iris bodo vidni v srcu parfuma. Za konec pa se razvajajte z neustavljivo osnovo s pačulijem, sandalovino, vetiverom in mahom.

Boucheron Quatre Absolu De Nuit Pour Homme - EDP
26,10 € 22,30 €

Boucheron Quatre Absolu de Nuit Pour Homme je lesno-začinjena dišava za moške. Glavo sestavljajo žajbelj, limona in sivka. Srce sestavljajo pačuli, muškatni orešček, poper in akigalawood. Na osnovi se bodo razvili vetiver, cedra in sladka vanilija. Dišava se je začela leta 2017. .

Boucheron Quatre Absolu De Nuit Pour Homme - EDP TESTER
29,90 € 27,10 €

Boucheron Quatre Absolu de Nuit Pour Homme je lesno-začinjena dišava za moške. Glavo sestavljajo žajbelj, limona in sivka. Srce sestavljajo pačuli, muškatni orešček, poper in akigalawood. Na osnovi se bodo razvili vetiver, cedra in sladka vanilija. Dišava se je začela leta 2017.

Boucheron Quatre En Rose - EDP TESTER
30,70 €

Boucheron Quatre En Rose dišava Boucheron je orientalsko-cvetlična dišava za ženske. Glavo sestavljajo pelin, črni ribez, mandarina in bergamot. Čisto cvetno srce je sestavljeno iz cvetov vrtnice, jasmina in breskve. V bazi se odvijejo pačuli, vetiver, mošus in vanilija. Začela je leta 2018.

Boucheron Quatre Intense Pour Homme - EDT
30,70 € 26,50 €

Quatre Pour Homme Intense iz Boucheron je lesnata, začinjena dišava za vse moške, ki imajo radi izjemne parfume. Ta omejena izdaja je zelo sodobna in moderna. Privlačnost je nezgrešljiva, odvisnost absolutna. .

Boucheron Quatre Pour Homme - EDT
14,60 € 13,40 €

Quatre Pour Femme blagovne znamke Boucheron je cvetlična, sadna, lesna dišava za ženske, ki jo navdihuje Pariz.

Boucheron Quatre Pour Homme - EDT TESTER
21,40 € 20,20 €

Quatre Pour Homme iz Boucheron je citrusna, lesnata dišava za moške. Na začetku so limona, vijolični listi, apno – srce je narejeno iz vrtnice in jasmina, na koncu pa dišava krona cedrov les, kašmir in mošus. Dišava je bila lansirana leta 2015.

Boucheron Santal De Kandy - EDP TESTER
72,80 €

Santal De Kandy je lesno-cvetna dišava za moške in ženske z mošusno osnovo. Glava je sestavljena iz črnega popra in kardamoma. Vijolica in jasmin tečeta v čisto cvetnem srcu. Arom zapre kombinacija sandalovine in cedrovega lesa. Začelo se je leta 2018. .