Boucheron Ambre D`Alexandrie - EDP
1,70 €

Ambre D`Alexandrie je orientalska dišava za ženske. Glavo tvorijo vanilija, benzoin in tobak. Labdanum in ambra sta skrita v srcu. Dišava dopolni osnovo, ki jo sestavljata mošus in siva ambra. Dišava je bila trgu predstavljena leta 2017.

Boucheron Jaipur Pour Homme - EDT TESTER-26%
21,80 € 16,10 €

Jaipur Pour Homme je moška orientalsko začinjena dišava. Vonj je ustvaril Annick Menardo. Osupljiva kombinacija limete, bergamota z namigi cimeta in jasmina, fino nastavljen, v bistvu cedrov les ustvari popoln koktajl, ki bo ugajal mnogim moškim. Dišava je bila predstavljena leta 1998.

Boucheron Pour Femme - EDP
33,30 € 31,90 €

Cvetlično-sadna ženska dišava Boucheron Pour Femme je moderna in harmonična. Bogata aroma s sladkim in iskrivim sadnim pridihom, ki poudarja harmonijo cvetnega užitka. Namenjena je elegantnim ženskam, ki se radi razvajajo. Dišava je bila trgu predstavljena leta 1988.

Boucheron Iris De Syracuse - EDP
113,60 €

Iris de Syracuse je cvetlično-lesna dišava za moške na osnovi mošusa. Glavo sestavlja kombinacija mandarine, hruške in popra, cvetlično srce je sestavljeno iz irisa, jasmina in heliotropa. Pačuli, sladka vanilija in beli mošus se širijo v bazi. Dišava se je začela leta 2017. .

Boucheron Jaipur Bracelet - EDP
26,90 €

Zapestnica Jaipur blagovne znamke Boucheron skriva impresivno orientalsko, cvetlično dišavo, ki pušča za seboj neizbrisen pečat. Dišava se odpre z iskrivimi citrusi, listi vijolice, baziliko in limonino travo.

Boucheron Jaipur Homme - EDP
33 €

Jaipur Pour Homme je moška orientalsko začinjena dišava. Vonj je ustvaril Annick Menardo. Osupljiva kombinacija limete, bergamota z namigi cimeta in jasmina, fino nastavljen, v bistvu cedrov les ustvari popoln koktajl, ki bo ugajal mnogim moškim. Dišava je bila predstavljena leta 1998. .

Boucheron Jaipur Homme - EDP TESTER
29 €

Jaipur Pour Homme je moška orientalsko začinjena dišava. Vonj je ustvaril Annick Menardo. Osupljiva kombinacija limete, bergamota z namigi cimeta in jasmina, fino nastavljen, v bistvu cedrov les ustvari popoln koktajl, ki bo ugajal mnogim moškim. Dišava je bila predstavljena leta 1998.

Boucheron Jaipur Homme - EDT-17%
27,70 € 22,80 €

Jaipur Pour Homme je moška orientalsko začimbna dišava. Vonj je ustvaril Annick Menardo. Osupljiva kombinacija limete, bergamotke s cimetovimi in jasminovim tonom, uglašena s cedrovino, ustvari popoln koktajl, ki bo ugajal mnogim moškim. Dišava je bila trgu predstavljena leta 1998.

Boucheron Miss Boucheron - EDP
24,90 €

Miss Boucheron je moderna, mladostna, bolj sladka, cvetlično-lesnata dišava s subtilnim sadnim pridihom. Zgornje note zaznamujejo bergamotka, granatno jabolko in roza poper, ki vse začini. Srce dišave nato ponudi mehke, čiste tone vrtnic, ciklame in sladke vijolice.

Boucheron Néroli D´Ispahan - EDP-29%
140,30 € 98,80 €

Néroli D´Ispahan je orientalsko-začinjena dišava za moške in ženske. Odpira se s toni kardamoma, ingverja in smole elemi. V svojem srcu skriva roza poper, cvet labdanuma in grenko oranžno olje. Osnovo sestavljajo beli mošus, pačuli in ambroksan. Začelo se je leta 2017. .

Boucheron Place Vendôme - EDP
30,50 €

Dišava Place Vendôme Boucheron je dobila ime po svojem naslovu v Parizu, kjer je Frederic Boucheron leta 1893 odprl svojo prvo prodajalno nakita. Parfum simbolizira dragulje, ki več kot 150 let prehajali preko te hiše.

Boucheron Place Vendôme - EDT
17,30 €

Dišava Place Vendôme Boucheron je dobila ime po svojem naslovu v Parizu, kjer je Frederic Boucheron leta 1893 odprl svojo prvo trgovino z nakitom. Parfum simbolizira dragulje, ki so to hišo prenesli že več kot 150 let.

Boucheron Place Vendôme - miniatura EDT 4,5 ml
3,70 €

Dišava Place Vendôme Boucheron je dobila ime po svojem naslovu v Parizu, kjer je Frederic Boucheron leta 1893 odprl svojo prvo trgovino z nakitom. Parfum simbolizira dragulje, ki so to hišo prenesli že več kot 150 let.

Boucheron Pour Femme - EDT-21%
24,90 € 19,50 €

Cvetlično-sadna ženska dišava Boucheron Pour Femme je moderna in harmonična. Bogata aroma s sladkim in iskrivim sadnim pridihom, poudarja harmonijo cvetnega užitka. Namenjena elegantnim ženskam, ki se rade razvajajo. Dišava je bila trgu predstavljena leta 1988.

Boucheron Pour Homme - EDP TESTER
25,90 € 24,50 €

Blagovna znamka Boucheron leta 2013 ustvarila dišavo z imenom Boucheron Pour Homme v različici EDP. Ta citrusno-lesnat svež vonj vas bo navdušil in vas ne bo pustil! Zlahka kombinira citrus, koriander, baziliko, začimbe, ylang-ylang, vrtnico, lišajev, beli mošus, pačuli, sandalovino in vetiver. .

Boucheron Pour Homme - EDT
24,90 € 23,70 €

Klasična in zelo prestižna moška dišava, ki v glavi skriva verbeno, pomarančo in baziliko. Koriander, brin, ylang-ylang in iris so vidni v srcu parfuma. Na koncu pa se razvajajte z osnovo s pačulija, sandalovine, vetivera in mahu.

Boucheron Pour Homme - EDT TESTER
18,20 € 17,80 €

Klasična in zelo prestižna moška dišava, ki v glavi skriva verbeno, pomarančo in baziliko. Koriander, brin, ylang-ylang in iris bodo vidni v srcu parfuma. Za konec pa se razvajajte z neustavljivo osnovo s pačulijem, sandalovino, vetiverom in mahom.

Boucheron Quatre Absolu De Nuit Pour Femme - EDP-17%
39,50 € 32,50 €

Boucheron Quatre Absolu de Nuit Pour Femme je ženska orientalsko-cvetna dišava. Glavo sestavljajo roza poper, grenki mandlji in bergamot. Srce sestavljajo jasmin, fižol tonka in hruška. Osnova bo razkrila sandalovino, jantar in sladko vanilijo. Dišava se je začela leta 2017. .

Boucheron Quatre Absolu De Nuit Pour Homme - EDP
25,60 € 23,50 €

Boucheron Quatre Absolu de Nuit Pour Homme je lesno-začinjena dišava za moške. Glavo sestavljajo žajbelj, limona in sivka. Srce sestavljajo pačuli, muškatni orešček, poper in akigalawood. Na osnovi se bodo razvili vetiver, cedra in sladka vanilija. Dišava se je začela leta 2017. .

Boucheron Quatre En Rose - EDP-36%
47,50 € 30,10 €

Dišava Boucheron Quatre En Rose blagovne znamke Boucheron je orientalsko-cvetlična dišava za ženske. Glavo sestavljajo pelin, črni ribez, mandarina in bergamotka. Čisto cvetno srce je sestavljeno iz cvetov vrtnice, jasmina in breskve. V bazi se razvijejo pačuli, vetiver, mošus in vanilija.

Boucheron Quatre Pour Homme - EDT
22,20 € 19,10 €

Quatre Pour Femme blagovne znamke Boucheron je cvetlična, sadna, lesna dišava za ženske, ki jo navdihuje Pariz.

Boucheron Quatre Pour Homme - EDT TESTER
20,80 €

Quatre Pour Homme iz Boucheron je citrusna, lesnata dišava za moške. Na začetku so limona, vijolični listi, apno – srce je narejeno iz vrtnice in jasmina, na koncu pa dišava krona cedrov les, kašmir in mošus. Dišava je bila lansirana leta 2015.

Boucheron Tubéreuse De Madras - EDP
114,50 €

Tubéreuse De Madras je ženska orientalsko-cvetna dišava. Glavo sestavljajo oranžni cvetovi, marakuje in vijolični listi. Cvetlično srce sestavljajo tuberoza, y-lang y-lang in cvetni frangipani. Podstavek se bo razvil vanilija, sandalovina in tuberoza. Dišava se je začela leta 2017. .