Bottega Veneta Knot - EDP
52,90 € 49 €

Dišavo Knot navdihujejo svež zrak, cvetje in Italija. Edinstvena kombinacija podrobnosti simbolizira svežino in čistost. Odseva moderno žensko, ki se želi vsak dan počutiti samozavestno in zapeljivo. Parfum Bottega Veneta Knot se preliva s sadnimi toni, ki se nežno zlijejo z nežnimi cvetovi.

Bottega Veneta - EDP
56,30 € 49,80 €

Bottega Veneta je ženska cvetlična dišava, ki zajema čutnost usnjenih izdelkov. Dišava vzbuja spomine na Benetke; stekleničko je navdihnilo beneško steklo in predstavlja povezanost nežnosti, zaobljenih in močnih oblik. Dišava je kombinacija roza popra, bergamotke, jasmina, pačulija in lišajevca.

Bottega Veneta Eau de Velours - EDP
201 €

Bottega Veneta Eau de Velours je zensko cvetlična dišava. Glava je kombinacija roza popra in sočnega bergamota. Srce sestavljajo jasmin, vrtnice, slive in začimbe. Pačuli je v osnovi kombiniran s kožo. Začelo se je leta 2017. .

Bottega Veneta Knot - gel za prhanje-28%
31,30 € 22,40 €

Odlična cena

Vozel navdihuje svež zrak, cvetje in Italija. Edinstvena kombinacija podrobnosti simbolizira svežino in čistost. Odseva moderno žensko, ki se želi vsak dan počutiti samozavestno in zapeljivo. Parfum Bottega Veneta Knot se preliva s sadnimi toni, ki se nežno zlijejo z nežnimi cvetovi.

Bottega Veneta Illusione For Him - EDT
76,40 € 58,90 €

Illusione For Him z kolekce Illusione je dřevitá vůně pro muže. Svěží hlavu tvoří citron a hořký pomeranč. V srdci se snoubí jedlová pryskyřice s extraktem z bílého cedru. Kompozici uzavírá vetiver a fazole tonka. Na trh byla uvedena v roce 2019.

Bottega Veneta - gel za prhanje
32,70 € 28,90 €

Zadnji kos!

Bottega Veneta je ženska cvetlična dišava, ki ujame čutnost usnjenih izdelkov. Dišava vzbuja spomine na Benetke. Aroma je kombinacija roza popra, bergamota, jasmina, pačulija in lišajev. Začelo se je leta 2011.

Bottega Veneta - mleko za telo
32,80 € 32,20 €

Bottega Veneta je ženska cvetlična dišava, ki ujame čutnost usnjenih izdelkov. Dišava vzbuja spomine na Benetke. Aroma je kombinacija rožnate paprike, bergamota, jasmina, pačulija in lišajev. Začelo se je leta 2011. .

Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatique - EDC
44,20 € 42,10 €

Bottega Veneta Pour Homme Essence Aromatique je lesno-aromatična dišava za moške. Sveži odpiralni toni vsebujejo bergamot in mešanico citrusov. V svojem srcu boste začutili sibirski bor in lističe pačulija iz Indonezije. Sestava je zaprta s cedrovim lesom. Začelo se je leta 2016. .