Bormiolli steklena skleda EBRO, 12,5 cm, 6 kosov
10,44 €

8,90 €

Set steklenih posod Bormioli EBRO iz kaljenega belega stekla s premerom 12,5 cm. Uporabljamo jih lahko v mikrovalovni pečici, lahko pa jih tudi pomijete v pomivalnem stroju. Skleda je odporna proti praskam in odrgninam, toplotnim nihanjem, poleg tega je neprozorne in zato preprečujejo, da bi se bakterije množile.


Bormiolli steklena skleda EBRO, 13,5 cm, 6 kosov
7,72 €

6,60 €

Komplet steklenih posod EBRO znamke Bormioli iz kaljenega belega stekla s premerom 13,5 cm. Uporabljamo jih lahko v mikrovalovni pečici, lahko pa jih tudi pomijete v pomivalnem stroju. Skleda je odporna proti praskam in odrgninam, toplotnim nihanjem, poleg tega je neprozorne in zato preprečujejo, da bi se bakterije množile.


Bormiolli steklen desertni krožnik EBRO, 20 cm, 6 kosov
9,27 €

7,70 €

Steklen desertni krožnik EBRO, prihaja iz blagovne znamke Bormioli ter je na voljo z belim kaljenim steklom s premerom 20 cm. Uporabljamo jih lahko v mikrovalovni pečici, lahko pa jih tudi pomijete v pomivalnem stroju. Skleda je odporna proti praskam in odrgninam, toplotnim nihanjem, poleg tega je neprozorne in zato preprečujejo, da bi se bakterije množile.


Bormiolli steklen globok krožnik EBRO, 23,5 cm, 6 kosov
9,27 €

8,11 €

Globok krožnik EBRO, blagovne znamke Bormioli iz kaljenega belega stekla s premerom 23,5 cm. Uporabljamo jih lahko v mikrovalovni pečici, lahko pa jih tudi pomijete v pomivalnem stroju. Skleda je odporna proti praskam in odrgninam, toplotnim nihanjem, poleg tega je neprozorne in zato preprečujejo, da bi se bakterije množile.


Bormiolli steklen plitvi krožnik EBRO, 25,5 cm, 6 kosov
9,27 €

7,70 €

Steklen plitvi krožnik EBRO, blagovne znamke Bormioli iz kaljenega belega stekla s premerom 25,5 cm. Uporabljamo jih lahko v mikrovalovni pečici, lahko pa jih tudi pomijete v pomivalnem stroju. Skleda je odporna proti praskam in odrgninam, toplotnim nihanjem, poleg tega je neprozorne in zato preprečujejo, da bi se bakterije množile.