Boon Squirt žlička za hranjenje z dozirnikom
9,99 € 7,38 €

Zadnji kos!

Squirt žlička za hranjenje z dozirnikom znamke Boon ni navadna žlička, gre za žličko in skledo za hrano v enem. Ne tvegajte več nereda, kot bi ga pri hranjenju na klasičen način. Zahvaljujoč priročnemu sistemu zapiranja, hrano varno zaprete, da ne spušča, zato je odličen pripomoček za hranjenje, še zlasti na poti.

Boon travnik za sušenje steklenic GRASS, majhna, bela
21,99 € 15,70 €

Zadnji kos!

GRASS blagovne znamke Boon je majhni predel za odlaganje s trato, ki se prilega vsaki notranjosti s svojim vsestranskim dizajnom. Olajša sušenje steklenic in dude. Bele konice varno držijo vaše občutljivo posodo in hkrati zagotavljajo zadosten dovod zraka za hitro sušenje.

Boon Catch Bowl posoda, modro zelena
10,99 € 7,81 €

Catch Bowl – Posoda s prisesalno podlago v modro-zelenem dizajnu, od znamke Boon, je idealna rešitev za otroke, kateri se učijo jesti samostojno. Vgrajeno držalo, ki sega proti otroku in vam omogoča, da hrana preide nazaj v posodo. Poleg tega je izdelana iz mehkega elastičnega materiala, ki ga je enostavno očistiti in upogniti ob robovih.

Boon Swap obojestranska žlička, 2 kosa
14,99 € 10,65 €

Swap obojestranska žlička znamke Boon z mehko in togo konico je idealna za otroke, ki začenjajo jesti. Vaš otrok se sam odloči, s katero stranjo bo raje jedel. Obe strani imata ploščato konico za enostavno zvračanje hrane.

Boon Snug - silikonske slamice s čistilcem, 6 kosov
9,99 € 7,26 €

Snug – silikonske slamice s čistilcem, 6 kosov od znamke Boon za lonček SNUG. Dolžino slamice lahko enostavno prilagodite svojim potrebam. Preprosto jih odrežite. Vsebuje 6 kosov slaic in eno čistilno krtačko.

Boon Snug lonček s pokrovčki in slamicami, 7 kosov
13,99 € 10,16 €

Lončki Snug znamke Boon lahko uporabljajo otroci, ki so dovolj stari, da pijejo sami, ampak ne dovolj, da pri tem ne bi polivali pijače. Pokrovi so izdelani iz 100 % silikona in jih lahko uporabite za katerikoli lonček s premerom 6,4–9,5 cm.

Boon Star - prevleka za banjo
10,99 € 7,81 €

Star prevleka v obliki morske zvezde od znamke Boon je odlična rešitev za kopel. Izjemno prekriven čep, ki se tako močno oprime kadi, da voda nima možnosti, da bi odtekala. Poleg tega se bdo otroci z nečim zamotili in kopanje bo bolj prijetno.

Boon Lawn odcejalnik travnik, velik, zelen
27,99 € 19,62 €

Lawn odcejalnik blagovne znamke Boon se s svojim vsestranskim dizajnom prilega v vsak dom. Olajša sušenje steklenic in dud. Zelene konice varno držijo vaše občutljivo posodo in hkrati zagotavljajo zadosten dovod zraka za hitro sušenje.

Boon Sprig vertikalni odcejevalnik za stekleničke
18,99 € 13,45 €

Idealen pomočnik za sušenje stekleničk in male dele stekleničk s cucljem za do 8 kosov. Vertikalni odcejevalnik znamke Boon je izdelan iz varnih materialov brez BPA, ftalatov in PVC.

Boon Trip potovalni odcejalnik
17,99 € 12,90 €

Trip potovalni odcejalnik znamke Boon je idealen pripomoček za na pot. Ta komplet vsebuje krtačko za umivanje stekleničk in cucljev ter travnati odcejalnik. Komlet lahko enostavno zaprete v praktično škatlo in ga vzamete s seboj kamorkoli.

Boon darilni komplet
35,99 € 25,19 €

Velik darilni komplet blagovne znamke Boon z najbolj prodajanimi in najljubšimi predmeti je odlična rešitev za igrivo hranjenje otrok in zabavno čiščenje v domu.

Boon Fluid anatomski lonček, brez polivanja
7,99 € 5,79 €

Fluid anatomski lonček znamke Boon vašim otrokom pomaga piti enostavno in brez nesreč. Inovativen sistem z ventilom preprečuje razlivanje kakršnekoli tekočine. Z enodelnim vrtljivim pokrovčkom sta tudi čiščenje in pritrjevanje mala malca.

Boon jedilni komplet za otroke modro-oranžne barve
19,99 € 12,90 €

Celotni otroški set za otroke iz blagovne znamke Boon s štirimi različnimi predelki je odlična rešitev za zabavne obroke obroke. Ločeni deli omogočajo ločevanje hrane in nedrsečo spodnjo stran pritrdijo na površino mize in ohranjajo ploščo na mestu.

Boon Patch odcejalnik travnik za stekleničke, ozek
18,99 € 13,45 €

Pacth odcejalnik za v kuhinjo znamke Boon enostavno posuši stekleničke in dude. Zelene lamele trdno in varno držijo vašo krhko posodo. Poleg tega zagotavljajo dovod zraka, tako da bo posoda hitro suha in dišeča. Zelena »trava« drži predmete v pokončnem položaju in je idealna za sušenje kuhinjskih pripomočkov vseh oblik in velikosti.

Boon posoda za sladkarije, okrogla, modro-oranžna
8,49 € 5,58 €

Round Snack Cup za otroke blagovne znamke Boon je izvirna posoda za sladkarije ali prigrizke, ki bodo otrokom in njihovim staršem vedno pri roki. Na voljo s trdnim dizajnom, ki ščiti piškote pred lomljenjem – prav tako pa je posoda idealna za potovanja. Posodo lahko razstavite na dve polovici za enostavno čiščenje.

Boon Snug lončki za hrano, 2 kosa
13,99 € 10,16 €

Praktičen pomočnik, s katerim ne boste nikoli več hrane raztresli po tleh. Ti lončki za hrano znamke Boon lahko uporabljate doma in na poti. Piškote vstavite v lonček, ga pokrijete s silikonskim pokrovčkom in otrok si enostavno vzame ven toliko piškotov, kot jih potrebuje.

BOON je znamka ki je bila zasnovana s strani mamice Rebecce Finell, ki je po poklicu oblikovalka. Iz vsakodnevnih izkušenj s svojimi otroci je črpala ideje, kako si poenostaviti vsakdan. Izdelki BOON so praktični, kvalitetni in poleg vsega privlačni že na pogled. BOON je primeren za vse starše, ki si želijo poenostaviti vsakodnevne aktivnosti, kot so: hranjenje malčka, kopanje, čiščenje stekleničk,… Za starše, ki si želijo moderno oblikovanih izdelkov.

BOON je znamka ki je bila zasnovana s strani mamice Rebecce Finell, ki je po poklicu oblikovalka. Iz vsakodnevnih izkušenj s svojimi otroci je črpala ideje, kako si poenostaviti vsakdan. Izdelki BOON so praktični, kvalitetni in poleg vsega privlačni že na pogled. BOON je primeren za vse starše, ki si želijo poenostaviti vsakodnevne aktivnosti, kot so: hranjenje malčka, kopanje, čiščenje stekleničk,… Za starše, ki si želijo moderno oblikovanih izdelkov.