Bobbi Brown (Creamy Corrector) 1,4 g
32,70 €

Zadnji kos!

Bobbi Brown korektor kreme vas bo znebil temnih kolobarjev pod očmi. Zagotavlja dolgotrajen učinek in lahko hitro in enostavno prikrije temne kolobarje. Obogaten je z aktivnimi sestavinami za zaščito drobnega območja pod očmi. .

Bobbi Brown Duo (Creamy Concealer Kit) 1,7 g
45,10 €

Duo Cream Concealer Bobbi Brown prinaša kremni korektor in prašek za stiskanje v enem. Zajema temne kolobarje pod očmi in posvetli kožo očesnega področja, jo navlaži in pomaga vzdrževati idealno vlažnost kože za gladek videz brez linij in drobnih gub na očeh. .

Bobbi Brown (Intensive Skin Serum Corrector) 7 ml
49,90 €

Odprodaja

Intenzivni serumski korektor kože Bobbi Brown odlično prikriva temne kolobarje pod očmi. Ima svetleč in gladilen učinek, neguje kožo in pomlajuje njen splošni videz. .

Bobbi Brown (Liquid Lip) 5 ml
29,60 €

Zadnji kos!

Tekoča šminka popestri vaše ustnice v čutnih barvah in jim da pol mat matiran videz. Nežna formula skrbi in hidrira ustnice. .

Bobbi Brown (Long-Wear Cream Shadow Stick) 1,6 g
38,60 €

Odprodaja

Dolgotrajna kremna senčna palica Bobbi Brown je dolgotrajna – traja cel dan. Nanaša se enostavno in omogoča popoln pogled. Uporabljajo se lahko tudi za senčenje, razmejevanje oči ali ustvarjanje zadimljenega ličila. Ne razmažejo in ne drobijo. .

Bobbi Brown Šminka v Art Stick 5,6 g
29,60 €

Zadnji kos!

Prepoznavna barva, ki za vas opravi samo dvojno. Svinčnik, ki bo služil kot šminka in kontura v enem. Prijeten je z udobno prileganjem in kremasto mat konsistenco. .