Bobánek nepremočljiva torba/vreča
9,90 € 8,76 €

Zadnji kos!

Praktična torba je primerna za vstavljanje čistih ali umazanih plenic. Izdelana je iz nepremočljivega materiala. Bobánek nepremočljiva torba se lahko uporablja za sprehode in potovanja.

Bobánek zaščitna majica z dolgimi rokavi
9,90 € 9,17 €

Zadnji kos!

Trak z dolgimi rokavi je idealen dodatek za otroke od 1. do 2. leta starosti. Bobánek zaščitna majica z dolgimi rokavi iz materiala PUL, ki je vodoodporen in hkrati diha.

Bobánek majica z dolgimi rokavi
9,99 € 8,98 €

Majica z dolgimi rokavi Boban. Primerno za otroke od približno 12 mesecev do približno 2 leti (odvisno od velikosti otroka). Majica z dolgimi rokavi Boban je izdelana iz materiala PUL, ki je zračen pa tudi nepremočljiv.

Bobánek muslinske plenice Duo Pack
15,13 € 13,10 €

Muslinske plenice, kot jih poznate od matere. Mehka plenica iz muslina (100% organski bombaž) je zelo mehka, elastična in zračna, primerna za občutljivo otroško kožo. Primerna je za varstvo otrok, ali za brisačo po kopanju, ker odlično stoji in je zelo enostavna za zlaganje, lahko pa jo uporabite tudi v vozičku, kot zaščito proti soncu ali pred komarji. S pranjem se kakovost plenic poveča.

Bobánek kopalna plenica
9,90 € 8,85 €

Kopalna plenica Boban so primerna za prvo kopanje do 15 kg teže dojenčka. Omogoča enostavno oblačenje in prilagajanje velikosti z vključenimi pritrdilnimi elementi. V plenico ne potrebujete vstavljati nobenih dodatnih delov. Bobánek plenice, katere bodo prišle prav vsakemu staršu, so praktično zasnovane kopalne plenice.

Bobánek AIO Plenice Premium Velcro
15,90 € 12,93 €

Plenice so zasnovane za otroke od 5 kg do velikosti malčka, velikost je mogoče zlahka prilagoditi z uporabo patenta za zapenjanje. Plenice se operejo brez dodajanja mehčalca. Zunanja stran plenice je narejena iz membranskega materiala poliesterske laminirane (PUL), ki je vodoodporna in zračna hkrati. Notranja stran plenice je iz bambus – ogljikovega poliestra, ki se hitro suši, odvaja vlago iz kože in je dobro vpojen.

Bobánek AIO plenice Premium z zapenjanjem na gumbe
14,90 € 14,41 €

Zelo vpojna plenica odlikuje sistem All in One, ki je najpreprostejša vrsta tkanine, ki spominja na plenico za enkratno uporabo. Notranjost plenice je narejena izdelana iz bambusa, ki se hitro suši, prav tako odvaja vlago od kože in dobro sesa. Bambusova hlačna plenica AIO so namenjene otrokom od 5 kg do malčka.

Bobánek AIO plenica Premium, Velcro
14,90 € 14,41 €

Zelo vpojna plenica odlikuje sistem All in One, ki je najpreprostejša vrsta tkanine, ki spominja na plenico za enkratno uporabo. Notranjost plenice je izdelana iz bambusa, ki se hitro suši, prav tako odvaja vlago s kože in dobro sesa vlago. Plenica Extra iz vpojna plenica AIO Velcro je zasnovana za otroke od 5 kg do malčka.

Bobánek bambusova plenica AIO z velcro
14,90 € 14,41 €

Zelo vpojna plenica odlikuje sistem All in One, ki je najpreprostejša vrsta tkanine, ki spominja na plenico za enkratno uporabo. Notranjost plenice je izdelana iz bambusa, ki se hitro suši, prav tako odvaja vlago s kože in dobro sesa vlago. Plenica Extra iz vpojna plenica AIO Velcro je zasnovana za otroke od 5 kg do malčka.

Bobánek bambusove spodnje hlače z velcro
11,90 € 9,60 €

Spodnje hlače Boban so izdelane iz 100% poliestra s poliuretanskim premazom. So neprepustne, vendar so še vedno zračne. Hlačke so opremljene s čepi za enostavno prilagajanje velikosti. Uporablja jih lahko dojenček od 5 kg do malčka. Primerne so za vse vrste plenic, kot so kvadratne, večplastne in hlačne.

Bobánek kopalna bambusova hlačna plenica AIO
15,90 € 12,93 €

Plenice so zasnovane za otroke od 5 kg do velikosti malčka, velikost je mogoče zlahka prilagoditi z uporabo patenta za zapenjanje. Plenice se operejo brez dodajanja mehčalca. Zunanja stran plenice je narejena iz poliesterske laminirane poliuretanske membrane (PUL), ki je vodoodporna in zračna hkrati.

Bobánek kopalna plenica
9,90 € 7,95 €

Kopalna plenica Boban so primerna za prvo kopanje do 15 kg teže dojenčka.
Velikost si regulirate sami s pomočjo patenta. Zagotavljajo udobje skozi ves čas uporabe.

Bobánek vrhnje spodnje hlačke
11,90 € 10,70 €

Vrhnje spodnje hlačke so primerne za vse vrste plenic od kvadratnih do večplastnih. So neprepustne, vendar še vedno zračne. Za enostavno oblačenje in prilagajanje velikosti so vključeni pritrdilni pritrdilni elementi. Bobánek vrhnje hlačke za so namenjene otrokom teže od 5 kg do malčka.

Bobánek nepremočljiva vreča
8,52 € 7,95 €

Nepremočljiva vreča Boban je izdelana iz nepremočljivega materiala. Vreča je odličen pripomoček na potovanjih, kadar potrebujete shraniti plenice ali kopalke ipd.

Bobánek bambusova hlačna plenica AIO z velcro
13,10 €

Kopalna bambusova hlačna plenica AIO je zelo vpojna in je namenjena otrokom od 5 kg do malčka. Sistem All in One je najpreprostejši sistem izdelave, ki opozarja na enkratno uporabnost plenice. Zunanja stran plenice je iz membranskega materiala, ki je vodoodporen in zračen hkrati. Notranja stran plenice je iz bambus – ogljikovega poliestra, ki se hitro suši, odvaja vlago iz kože je dobro vpojen.