Bliz športna sončna očala Polarized B
29,11 €

26 €

Polarizirana očala so izdelana iz nezlomljivega polikarbonata, zaradi katerega se vam ne bodo zlomile niti, če boste padli. Ščitijo pred UVA in UVB žarki, zvišujejo kontrast in izboljšajo barve. Bliz Polarized B so dobavljive skupaj z ovitkom iz tkanine.


Bliz športna sončna očala Polarized A
29,11 €

26 €

Polarizirana očala so izdelana iz nezlomljivega polikarbonata, zaradi katerega se vam ne bodo zlomile niti, če boste padli. Ščitijo pred UVA in UVB žarki, zvišujejo kontrast in izboljšajo barve. Bliz Polarized A so dobavljive skupaj z ovitkom iz tkanine.


Bliz športna sončna očala Polarized C
32,99 €

29,88 €

Polarizirana očala so izdelana iz nezlomljivega polikarbonata, zaradi katerega se vam ne bodo zlomile niti, če boste padli. Ščitijo pred UVA in UVB žarki, zvišujejo kontrast in izboljšajo barve. Bliz Polarized C so dobavljive skupaj z ovitkom iz tkanine.


Bliz športna sončna očala Polarized D
34,94 €

31,05 €

Polarizirana očala so izdelana iz nezlomljivega polikarbonata, zaradi katerega se vam ne bodo zlomile niti, če boste padli. Ščitijo pred UVA in UVB žarki, zvišujejo kontrast in izboljšajo barve. Bliz Polarized D so dobavljive skupaj z ovitkom iz tkanine.


Bliz kolesarska čelada Alpha
104,89 €

89,34 €

Kolesarska čelada vsebuje 20 prezračevalnih odprtin in Air Flow sistem, ki zagotavlja popolno kroženje zraka. S tem preprečuje prekomerno znojenje glave v čeladi. Kombinirana konstrukcija iz polikarbonata in EPS zagotavlja maksimalno varnost. Bliz Alpha je opremljena z notranjim oblazinjenjem.


Bliz kolesarska čelada Omega
132,09 €

116,55 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kolesarska čelada vsebuje 19 prezračevalnih odprtin in Air Flow sistem, ki zagotavlja popolno kroženje zraka. S tem preprečuje prekomerno znojenje glave v čeladi. Kombinirana konstrukcija iz polikarbonata in EPS zagotavlja maksimalno varnost. Bliz Omega je opremljena z notranjim oblazinjenjem.