Bio Plantella zemlja za borovnice, 60 l
9,99 € 9,85 €

Bio Plantella zemlja za borovnice je odlična za ekološko vrtnarjenje. Borovnicam, brusnicam in drugim kisoljubnim rastlinam omogoča optimalno kisel pH in pogoje za zdravo rast ter razvoj sočnih plodov.

Bio Plantella Organsko gnojilo za paradižnike, 1 l
5,49 € 5,13 €

Bio Plantella organsko gnojilo iz rjavih morskih alg je idealno za gnojenje paradižnikov, primerno pa tudi za gnojenje ostalih plodovk (paprik, kumar, jajčevcev, bučk …). Pakiranje: 1 l.

Bio Plantella organska zemlja v kocki, 25 l
5,49 € 4,68 €

Organska zemlja v kocki Bio Plantella je univerzalna zemlja, bogata s hranilnimi snovmi. Primerna je za sajenje in vzgojo vseh vrst rastlin. Zahvaljujoč posebnemu pakiranju v kocki, omogoča sejanje tudi neposredno v vrečo.

Bio Plantella rumene lepljive plošče, 10 kosov
7,14 €

Lepljive plošče s skrbno izbranim odtenkom rumene barve neustavljivo privlačijo številne rastlinske škodljivce, kot so češnjeve muhe, razni zavrtači, jabolčni zavijači, oljčne muhe, sadne grizlice ter vrtni škodljivci, med njimi listne uši, rastlinjakove ščitkarje, bolhače, bolšice, resarje in razne muhe, zlasti čebulne muhe. Pakiranje: 10 kosov.

Bio Plantella Baker gnojilo, 35 g
4,49 € 3,81 €

Bio Plantella Baker je visokokoncentriran bakrov (Cu) pripravek za zdrave rastline, ki ga uporabljamo za gnojenje v sadnem, okrasnem in zelenjavnem vrtu. Pakiranje: 35 g.

Bio Plantella Arbosan cepilna smola, tuba, 350 g
7,98 €

Visokokakovostna naravna cepilna smola Bio Plantella Arbosan za premazovanje ran pri cepljenju in drugih poškodbah na drevju in grmičevju. Omogoča hitrejše celjenje ran in preprečuje razvoj bakterij. Pakiranje: 350 g.

Bio Plantella Vrt organsko gnojilo, 1 l
4,99 € 4,92 €

Organsko tekoče gnojilo z dodatkom morskih alg poskrbi za pravo mero hranil za zdrav in močan koreninski sistem, optimalno rast in cvetenje. Pakiranje: 1 l.

Bio Plantella zemlja za paradižnike, 50 l
11,07 €

Zemlja za paradižnike Bio Plantella je bogata z organskimi snovmi. Primerna je za uporabo v vrtnih gredicah, koritih ali visokih gredah. Uporabljate jo lahko tudi za sajenje ali presajanje drugih plodovk. Količina: 50 litrov.

Bio Plantella Thymi sprej, z razpršilko, 500 ml
7,99 € 7,55 €

500-ml sprej za rastline na podlagi timijana in brina je učinkovita rešitev za vaše rastline. Uporablja se na zelenjavi, sadnem drevju, jagodičevju, trti in okrasnih rastlinah.

Bio Plantella rumene lepljive plošče proti čebulni muhi, 5 kosov
3,99 € 3,61 €

Rumene lepljive plošče so ekološko najprimernejša zaščita čebule, pora, česna, šalotke, drobnjaka in šopaste čebule pred ličinkami čebulne muhe in porove zavrtalke ter drugih škodljivcev v zelenjavnem vrtu, kot so: listne uši, rastlinjakov ščitkar in stebelni kapusov kljunotaj. Pakiranje: 5 kosov.

Bio Plantella Nutrivit za paradižnik in plodovke, 1 kg
5,49 € 5,36 €

Slovensko gnojilo Bio Plantella Nutrivit za paradižnik in plodovke bogati strukturo in aktivnost tal, povečuje delež organske snovi ter enakomerno prehranjuje rastline, s čimer zagotavlja zdravo rast in razvoj ter vitaminsko bogate, naravno pridelane ter čvrste plodove polnega okusa. Pakiranje: 1 kg.

Bio Plantella Start zemlja za potaknjence, 20 l
4,76 €

Bio Plantella Start vsebuje 100 % naravno šoto in je idealna za prve setve, presajanje in vzgojo sadik. Je bogata s hranilnimi snovmi in mladim rastlinam nudi optimalne pogoje za zdrav razvoj.

Bio Plantella Nutrivit za borovnice, 1 kg
5,49 € 5,36 €

Slovensko gnojilo Bio Plantella Nutrivit za borovnice bogati strukturo in aktivnost tal, povečuje delež organske snovi ter enakomerno prehranjuje rastline, s čimer zagotavlja zdravo rast in razvoj ter vitaminsko bogate, naravno pridelane ameriške borovnice. Pakiranje: 1 kg.

Bio Plantella lepljivi trak, 5 m
3,57 €

5-m lepljivi trak z izredno močnim in obstojnim entomološkim lepilom brez kemičnih aktivnih snovi v primerni širini 5 cm zagotavlja neprehodno naravno prepreko za škodljivce, ki se vzpenjajo po deblu.

Bio Plantella Vita, 500 ml
7,49 € 7,24 €

100-% naravni multivitaminski bio stimulator za redno prehrano in krepitev rastlin Vita vsebuje idealno kombinacijo organske snovi, proteinov, aminokislin, peptidov ter vitaminov, ki stimulira hitro rast. Pakiranje: 500 ml.

Bio Plantella Arbosan cepilna smola, tuba, 100 g
5,51 €

Visokokakovostna naravna cepilna smola Bio Plantella Arbosan za premazovanje ran pri cepljenju in drugih poškodbah na drevju in grmičevju. Omogoča hitrejše celjenje ran in preprečuje razvoj bakterij. Pakiranje: 100 g.

Bio Plantella Nutrivit za jagode in jagodičevje, 1 kg
5,49 € 5,36 €

Slovensko gnojilo Bio Plantella Nutrivit za jagode in jagodičevje bogati strukturo in aktivnost tal, povečuje delež organske snovi ter enakomerno prehranjuje rastline, s čimer zagotavlja zdravo rast in razvoj ter vitaminsko bogate, naravno pridelane jagode. Pakiranje: 1 kg.

Blagovna znamka BIO PLANTELLA ponuja visoko kakovostne in povem naravne izdelke za EKOLOŠKO VRTNARJENJE: organska gnojila in zemlje ter sredstva za BIO zaščito, krepitev in varovanje rastlin pred škodljivci in boleznimi. Vsi izdelki imajo testirano učinkovitost, da lahko zagotovijo prave rezultate in tako ljubiteljem vrtnarjenja nudijo užitek v vrtu in obilen zdrav, domač pridelek.

Blagovna znamka BIO PLANTELLA ponuja visoko kakovostne in povem naravne izdelke za EKOLOŠKO VRTNARJENJE: organska gnojila in zemlje ter sredstva za BIO zaščito, krepitev in varovanje rastlin pred škodljivci in boleznimi. Vsi izdelki imajo testirano učinkovitost, da lahko zagotovijo prave rezultate in tako ljubiteljem vrtnarjenja nudijo užitek v vrtu in obilen zdrav, domač pridelek.