-17%
odeja Duo Cotton, 150 x 200 cm, roza
8x

Biederlack odeja Duo Cotton, 150 x 200 cm

48,50 €
39,94 €
Zadnji kos!

Dvobarvna mehka odeja z obšitim robom nemške blagovne znamke Biederlack je izdelana iz mešanice bombaža in poliakrilata in je v dimenzijah 150 × 200 cm. Ogreje vas v hladnih zimskih in letnih večerih.

Dostava Mimovrste
-17%
Cosy Times Various Vino odeja
1x

Biederlack Cosy Times Various Vino odeja

37,70 €
31,05 €
Zadnji kos!
Dodatnih 10 % popusta na izbrane artikle s promo kodo POPUST10. Akcija velja do 29. 5. 2022 oz. do odprodaje zalog.
Praktična odeja je primerna za hladnejše dni, služi lahko tudi kot dekorativna. Ima resice po robovih. Biederlack Cosy Times Various Vino odeja ima eleganten karirast vzorec.
Dostava Mimovrste
Odeja Modern Nomad - Various Terra
3x

Biederlack Odeja Modern Nomad - Various Terra

33 € 33 €/Kos
Zadnji kos!

Odeje Modern Nomad – Various Terra izdeluje nemško podjetje Biederlack, ki se na trgu ponaša z več kot stoletno tradicijo. Je izjemno mehka in lahka odeja z barvnim vzorcem, dimenzije 130 × 170 cm.

Dostava Mimovrste
odeja Eternal

Biederlack odeja Eternal

58,19 € 58,19 €/Kos

Odeja Eternal, znamke Biederlack, originalne nemške proizvodnje z več kot stoletno tradicijo, bo s svojimi dekorativnimi lastnostmi spremenila vašo notranjost in je enostavna za vzdrževanje. Mehka in lahka odeja v modni barvi, ki vas bo ovila v čudovit vzorec in vas prijetno ogrela.

Dostava Mimovrste
bombažna deka Uno Cotton, 180 x 220 cm, karamelna/rjava
7x

Biederlack bombažna deka Uno Cotton, 180x220 cm

67,89 €

Mehka odeja z dodelanim robom je proizvedena pod blagovno znamko Biederlack ter je izdelana iz mešanice bombaža in poliakrilata, v dimenzijah 180 × 220 cm. Ogreje v hladnih zimskih in poletnih večerih.

Dostava Mimovrste
Biederlack Bombažna odeja Gelb Uni
3x

Biederlack Bombažna odeja Gelb Uni

59 € 59 €/Kos

Rumena odejažametno obrobo in dimenzijami 150 × 200 cm vas bo presenetila s svojo **mehkobo. Odeja znamke Biederlack z **bombažno zasnovo bo nov univerzalni in praktični dodatek v vašem domu.

Dostava Mimovrste
Biederlack Cosy Times Lost Thread odeja
1x

Biederlack Cosy Times Lost Thread odeja

61,69 €

Praktična odeja je primerna za hladnejše dni, služi lahko tudi kot dekorativna. Vključen je verižni rob. Biederlack Cosy Times Lost Thread odeja ima nežne nepravilne barve črte.

Dostava Mimovrste
Biederlack mehka deka Soft & Cover, 150x200 cm, roza
3x

Biederlack mehka deka Soft & Cover, 150x200 cm

24,40 €

Mehka deka nemške blagovne znamkeBiederlack je izdelana iz poliestra, dimenzij 150 × 200 cm. Ogrela vas bo v hladnih zimskih in poletnih večerih.

Dostava Mimovrste
JOOP Uni Doubleface A odeja
2x

Biederlack JOOP Uni Doubleface A odeja

99 €

Praktična odeja je primerna za hladnejše dni, služi lahko tudi kot dekorativna. Enostavno se vzdržuje, je lahka in mehka. Biederlack JOOP Uni Doubleface A odeja ima zanimiv obojestranski vzorec.

Dostava Mimovrste
JOOP Uni Doubleface E odeja
1x

Biederlack JOOP Uni Doubleface E odeja

98,39 €

Praktična odeja je primerna za hladnejše dni, služi lahko tudi kot dekorativna. Enostavno se vzdržuje, je lahka in mehka. Biederlack JOOP Uni Doubleface E odeja ima zanimiv obojestranski vzorec.

Dostava Mimovrste
Modern Times Jazz odeja
1x

Biederlack Modern Times Jazz odeja

53,99 €

Praktična odeja je primerna za hladnejše dni, služi lahko tudi kot dekorativna. Ima rob iz velurja. Biederlack Modern Times Jazz odeja ima eleganten karirast vzorec.

Dostava Mimovrste
Biederlack Odeja Flow

Biederlack Odeja Flow

57,99 € 57,99 €/Kos

Odeja Flow, znamke Biederlack, originalne nemške proizvodnje z več kot stoletno tradicijo, bo s svojimi dekorativnimi lastnostmi spremenila vašo notranjost in je enostavna za vzdrževanje. Mehka in lahka odeja v modni barvi, ki vas bo ovila v čudovit vzorec in vas prijetno ogrela.

Dostava Mimovrste

Biederlack podjetje je eden največjih proizvajalcev odej na svetu. Odeje so narejene v materialni kombinaciji bombaža in Dralon-a. Prav tako so pralne, trpežne in zelo mehke. Niti dolgotrajna uporaba in pogosto pranje ne vplivata na izgubo polnosti barv.