BergHOFF stekleni pekač 2,2 l Moon
25,04 €

19,25 €

Zadnji kos!

Stekleni pekač s prosotrnino 2,2 l. Stekleni pekač Moon BergHOFF brez pokrova je odličen za pečenje in peko do temperature 290 °C. Cenili boste njegovo obliko in ročaje, ki olajšajo rokovanje. V paketu boste našli tudi rokavice za varen oprijem.


BergHOFF komplet nožev Lagos 15 delov Studio Line Lagos
88,56 €

55,70 €

Komplet 15 nožev in škarje v enem paketu. Noži Lagos BergHOFF so rezani ročno, kar zagotavlja njihovo ostrino. V kompletu boste našli nože za zrezke, nož za lupljenje, nož za meso, univerzalni nož in še več.


BergHOFF 7-delni kuhinjski komplet Cook&Co
71,85 €

39,40 €

Set 7 kuhinjskih pripomočkov s stenskim stojalom. Set BergHOFF je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla z mehkimi ročaji. V setu ne manjka zajemalke za jugo, vilic za meso, tlačilke za krompir in razni drugi pripomočki.


BergHOFF steklena posoda za peko Moon 3 l-43%
37,08 €

20,90 €

Odlična cena

Steklena posoda za peko s prostornino 3 l. Stekleni pekač Moon BergHOFF s pokrovom je odličen za pečenje in peko do temperature 290 °C. Cenili boste njegovo obliko in ročaje, ki olajšajo rokovanje. V paketu boste našli tudi rokavice za varen oprijem.


BergHOFF stekleni pekač 0,7 l Moon
13 €

10,77 €

Stekleni pekač s prosotrnino 0,7 l. Stekleni pekač Moon BergHOFF brez pokrova je odličen za pečenje in peko do temperature 290 °C. Cenili boste njegovo obliko in ročaje, ki olajšajo rokovanje. V paketu boste našli tudi rokavice za varen oprijem.


BergHOFF stekleni pekač 1,5 l Moon
23,04 €

17,33 €

Stekleni pekač s prosotrnino 1,5 l. Stekleni pekač Moon BergHOFF s pokrovom je odličen za pečenje in peko do temperature 290 °C. Cenili boste njegovo obliko in ročaje, ki olajšajo rokovanje. V paketu boste našli tudi rokavice za varen oprijem.


BergHOFF lonec s pokrovom, 4,5 l
115,98 €

68,50 €

Lonec iz visokokakovostnega litega železaneprijemljivo emijlirano površino. Še posebej boste cenili dno, ki je zasnovan v obliki kapljice in preprečuje prijemanje ali sušenje mesa. Prednost posode BergHOFF je, da jo lahko uporabite tudi na vseh vrstah štedilnikov, vključno z indukcijo.


BergHOFF lonec s pokrovom 10 l 26 cm Collect&Cook
113,60 €

55,70 €

Lonec iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, s pokrovom. Še posebej boste cenili njen posebni rob, ki omogoča ulivanje brez nepotrebnega nereda. Prednost lonca BergHOFF Collect&Cook je enostavno čiščenje in varčevanje z energijo zahvaljujoč večplastnemu termostatu. Lahko se opere v pomivalnem stroju.


BergHOFF lonec s pokrovom 6,3 l 24 cm Collect&Cook
103,41 €

50,60 €

Lonec iz trajnega in visoko kakovostnega nerjavečega jekla Še posebej boste cenili njen posebni rob, ki omogoča ulivanje brez nepotrebnega nereda. Prednost lonca BergHOFF Collect&Cook je enostavno čiščenje in varčevanje z energijo zahvaljujoč večplastnemu termostatu. Lahko se opere v pomivalnem stroju.


BergHOFF kozica s pokrovom 16 cm Collect&Cook
58,01 €

30 €

Kozica iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, s pokrovom. Še posebej boste cenili njen posebni rob, ki omogoča ulivanje brez nepotrebnega nereda. Prednost kozice BergHOFF Collect&Cook je enostavno čiščenje in varčevanje z energijo zahvaljujoč večplastnemu termostatu. Kozico je mogoče oprati tudi v pomivalnem stroju.


BergHOFF lonec s pokrovom 3,7 l 20 cm Collect&Cook
73,48 €

37,70 €

Lonec iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla, s pokrovom. Še posebej boste cenili njegov posebni rob, ki omogoča ulivanje brez nepotrebnega nereda. Prednost lonca BergHOFF Collect&Cook je enostavno čiščenje in varčevanje z energijo zahvaljujoč večplastnemu termostatu. Lahko se opere v pomivalnem stroju.


BergHOFF 7 delni barski set v lesenem bloku
62,26 €

32,70 €

Priročen set, ki ga boste imeli vedno pri roki. Bar set BergHOFF s 7 deli je izdelan iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Površina je pocinkana in je zaščitena pred praskami. Vse se popolnoma ujema iz oblikovanega lesenega bloka.


BergHOFF ponev 24 cm Collect&Cook, antracitna
31,83 €

19,80 €

Kakovostna neprijemljiva ponev z odstranljivim ročajem in premerom
24 cm. Večplastno dno ponve BergHOFF zmanjša porabo olja, neprijemljiv premaz z litega aluminija pa prihrani ne le energijo, ampak tudi hranila v pripravljenem obroku. Posoda je primerna za vse vrste toplotnih virov, vključno z indukcijo ploščo.


BergHOFF ponev 24 cm Collect&Cook, nerjaveče jeklo
56,72 €

30 €

kakovostna ponev iz nerjavečega jekla z votlim ročajem in premerom 24 cm. Troslojno dno ponve BergHOFF zagotavlja enakomerno segrevanje po celotni površini. Ponev je primerna za vse vrste toplotnih virov, vključno z indukcijo ploščo. Ponev se lahko opere v pomivalnem stroju.