Bel Bombažne palčke Family 200 kosov
1,20 €

K negi telesa sodi tudi čiščenje ušes in različna manjša opravila. Te postopke opravlja cela družina. Bombažne palčke Bel Family so najboljši pripomoček.

Bel Odstranjevalni tamponi Bio Nature 70 kosov
1,80 €

Bombažni brisi iz 100% organskega bombaža so nežni, mehkejši in zaradi nežne izdelave primerni tudi za občutljivo kožo. Odpravljajo alergije. Paket vsebuje 70 kosov. .

Bel Baby (Safety Cotton Buds) 56 kosov
1,60 €

Posebne bombažne palice s spremenjeno obliko za varno čiščenje otroških ušes. 100% bombažni material zagotavlja nežno in nežno nego. Kroglica na koncu palice preprečuje vstop v ušesni kanal tudi med nepričakovanimi in nenadnimi gibi otroka.

Bel Kozmetični okrogli kozmetični brisi 70 kosov
2 € 1,30 €

Okrogli bombažni brisi za odstranjevanje obraza in dekolteja so narejeni iz mehkega materiala s fino površino in vsebnostjo mikrovlaken, kar zagotavlja temeljito in nežno odstranjevanje ličil. Tamponi dobro absorbirajo odstranjevalec ličil in ne sproščajo vlaken.

Bel Bombažni brisi z aloe vero in provitaminom B 160 kosov
1,20 €

Bombažni brisi z aloe vero in provitaminom B so idealni za vsakodnevno higieno in nego. Fina struktura bombažne volne z mikrovlakni omogoča nežno nego, dolga bombažna vlakna pa zagotavljajo čvrsto navijanje zadostne količine bombažne volne na palici.

Bel Bombažni tamponi Kozmetični 200 kosov
1,70 €

Kozmetični bombažni brisi so idealni za vsakodnevno higieno in nego. Fina struktura bombažne volne z mikrovlakni omogoča nežno nego, dolga bombažna vlakna pa zagotavljajo čvrsto navijanje zadostne količine bombažne volne na palici. Palice so narejene iz papirja in so tako ekološke. .

Bel Kozmetični robčki 25 kosov
3 €

Fini robčki iz mikrovlaken so impregnirani z nevtralnim odstranjevalcem pH. Primeren za hitro čiščenje in osvežitev kože. Zagotavlja nežno, enostavno in hitro čiščenje kože brez sušenja. Prtički ne vsebujejo alkohola. Paket vsebuje 25 kosov. .

Bel Losjoni blazinice Jojoba 24 kosov
3,30 € 2,50 €

Vlažilni piling brisi predstavljajo najnovejši trend čiščenja kože. Tamponi so impregnirani s kožno emulzijo in so pikčasti z drobnimi luščenimi kroglicami. Predstavljajo hiter, preprost in zelo učinkovit način pilinga kože. Odlično čisti kožo in hkrati odstrani odmrle kožne celice.

Bel Podložke za odstranjevanje Premium ličil 75 kosov
2 € 1,80 €

Nežno čiščenje tamponov z aloe vero in panthenolom temeljito očistite in odstranite zahvaljujoč mikrovlakni. Učinkovito vtiskanje v obliki rože ohranja obliko tampona in preprečuje, da bi dlake puščale.

Bel Premium ovalni odstranjevalni brisi 45 kosov
2,30 € 1,70 €

Nežno čiščenje tamponov z aloe vero in panthenolom temeljito očistite in odstranite zahvaljujoč mikrovlakni. Tkanina z mrežico zagotavlja čvrsto obliko tampona in preprečuje izpadanje las.

Bel vlažne piling blazinice z jojoba oljem, 24 kosov
2,50 €

Novo

Bel čistilne blazinice so navlažene z emulzijo in posute z majhnimi piling perlicami. Predstavljajo preprost, hiter in zelo učinkovit način pilinga kože. Popolnoma očistijo kožo in hkrati odstranijo odmrle kožne celice.