Bebe-jou previjalna torba ABC
66,80 €

Čudovita in praktična previjalna torba v modernem dizajnu, iz serije Bebe-Jou ABC, olajša delo vsake sodobne mame pri vsakodnevnih aktivnostih in potovanjih z otrokom.


Bebe-jou otroška brisača s kapuco
21,99 €

17,70 €

Bebe-jou otroška brisača s kapuco je izdelana iz prijetnega, protialergijskega materiala. Dimenzije 80 × 90 cm.


Bebe-jou kopalni plašč
26,80 €

Ljubek kopalni plašč blagovne znamke Bebe-jou, bo vašemu otroku po kopanju nudil toplo in varno zavetje. Izdelan je iz mehkega bombaža ter opremljen s kapuco in priročnim pasom. Primeren je za otroke od 1. do 2. leta starosti.


Bebe-jou plenica 70×70 cm set 3 ks
11,21 €

10,30 €

Večnamenska tkanino plenica z izjemnim hidrofilnim materialom in visoko vsebnostjo bambusovih vlaken. To omogoča popolno zračnost – otrok se ne znoji ali preveč ogreje. Lahko jo uporabljate za kopanje, preoblačenje, hranjenje ali kot odejo in ovoj. Dimenzije 70 × 70 cm.


Bebe-jou previjalna podloga
27,60 €

Bebe-jou mala previjalna podloga prihaja v krasnih barvah in motivih. Dimenzije znašajo 72 × 44 x 9 cm. Udobna, enostavna za vzdrževanje in varna za uporabo.


Bebe-jou razkošna previjalna torba Pero
66,80 €

Bebe-jou razkošna previjalna torba Pero je čudovita, praktična in moderna. Uživajte v vsakdanjem življenju in potovanju z otrokom kot moderna mamica.


Bebe-jou slinček, 2 kosa
12,60 €

Praktični Bebe-jou slinček na laterega se ujamejo ostanki hrane ali pijače, vaš otrok pa ostane čist in suh.


Bebe-jou previjalna podloga, dvostranska
27,30 €

Bebe-jou previjalna podloga vam bo olajšala previjanje vašega otroka. Je pralna in zato anti-alergična, mehka in toplotno izolirana. Ne vsebuje ftalatov. Preizkušena po standardih TÜV.


Bebe-jou pončo s kapuco
25,99 €

19,70 €

Otroški pončo s kapuco blagovne znamke Bebe-jou, bo vašemu otroku po kopanju nudil toplo in varno zavetje. Izdelan je iz mehkega bombaža ter opremljen s kapuco. Primeren je za otroke od 4. meseca do 2. leta starosti.