Bebe-jou slinček, 2 kosa
12,70 €

Zadnji kos!

Praktični Bebe-jou slinček na laterega se ujamejo ostanki hrane ali pijače, vaš otrok pa ostane čist in suh.

Bebe-jou kopalni plašč
29,70 €

Ljubek kopalni plašč blagovne znamke Bebe-jou, bo vašemu otroku po kopanju nudil toplo in varno zavetje. Izdelan je iz mehkega bombaža ter opremljen s kapuco in priročnim pasom. Primeren je za otroke od 1. do 2. leta starosti.

Bebe-jou Darilni komplet
28,30 €

Darilni komplet je optimalen, kot prikupno darilo za bodoče starše. Je izredno lepo pakiran. Odličen darilni komplet vsebuje termometer za kopel, set za urejanje nohtov in glavnik ter krtačo za lase.

Bebe-jou otroška odeja Mori 90 × 140 cm - Fabulous
73,28 € 58 €

Topla otroška odeja iz ekskluzivne kolekcije Fabulous. Bebejou Mori je idealna odeja za prekrivanje vašega dojenčka v hladnih zimskih dneh zahvaljujoč tople plišaste podloge. Dimenzije 90 × 140 cm.

Bebe-jou plenica 70×70 cm set 3 ks
11,30 €

Večnamenska tkanino plenica z izjemnim hidrofilnim materialom in visoko vsebnostjo bambusovih vlaken. To omogoča popolno zračnost – otrok se ne znoji ali preveč ogreje. Lahko jo uporabljate za kopanje, preoblačenje, hranjenje ali kot odejo in ovoj. Dimenzije 70 × 70 cm.

Bebe-jou previjalna podloga
27,70 €

Bebe-jou mala previjalna podloga prihaja v krasnih barvah in motivih. Dimenzije znašajo 72 × 44 x 9 cm. Udobna, enostavna za vzdrževanje in varna za uporabo.

Bebe-jou previjalna podloga, dvostranska
27,40 €

Novo

Bebe-jou previjalna podloga vam bo olajšala previjanje vašega otroka. Je pralna in zato anti-alergična, mehka in toplotno izolirana. Ne vsebuje ftalatov. Preizkušena po standardih TÜV.

Bebe-jou previjalna torba ABC
73,80 €

Čudovita in praktična previjalna torba v modernem dizajnu, iz serije Bebe-Jou ABC, olajša delo vsake sodobne mame pri vsakodnevnih aktivnostih in potovanjih z otrokom.

Bebe-jou razkošna previjalna torba Pero
67,10 €

Bebe-jou razkošna previjalna torba Pero je čudovita, praktična in moderna. Uživajte v vsakdanjem življenju in potovanju z otrokom kot moderna mamica.