BeautyRelax Acneattack naprava za masažo obraza
118,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Težave z aknami so lahko zdaj stvar preteklosti. Zahvaljujoč napravi Acneattack blagovne znamke BeautyRelax vam ni treba potrebno dati vseh prihrankov za obisk dermatologa in neučinkovite kozmetike. Terapija z modro svetlobo je dokazano zelo učinkovita v boju proti aknam in v kombinaciji s segreto glavo bo bistveno izboljšala nastalo stanje kože. Draga mazila in kreme se bolje vpijejo v kožo in delujejo globoko, ne le na površini.

BeautyRelax Brightlips naprava za masažo ustnic
27,30 €

Novo

Ali želite imeti sočne ustnice, ki so zdrave in hidrirane, navadni balzami in kreme pa ne sprejmejo veliko? Brightlips iz BeautyRelaxa s tehnologijo ionizacije poskrbijo za globinsko absorpcijo kozmetičnih izdelkov in z vibracijsko masažo zagotavlja temeljit pretok krvi in pretok limfe. Vgrajena UV svetloba sterilizira aplikacijsko glave za enostavno čiščenje.

BeautyRelax Pulselift naprava za masažo obraza
58,90 €

Novo

Če je vaša koža videti utrujena, je lahko eden od vzrokov izguba obrazne mišične elastičnosti. Rešitev je BeautyRelax Pulselift s tehnologijo EMS lifting, ki globoko pošilja obrazne mišice fine električne impulze. To povzroči krčenje in krepitev obraznih mišic in stimulacijo kolagenih vlaken. Rezultat je sveža, pomlajena koža brez bolečin in nelagodja.

BeautyRelax Rollskin masažna naprava proti celulitu
118,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vas moti celulit in se ga želite znebiti? Ko uporabljate BeautyRelax Rollskin, vam ni več potrebno biti v skrbeh. V kombinaciji z vadbo in zdravo prehrano zmanjšuje učinke celulita. Uporabite lahko kombinacijo vibrirajoče ali akupresurne masaže z radiofrekvenco, modro svetlobo ali električnim mikro impulzom. Uporaba Rollskina je neboleča in brez nelagodja.

BeautyRelax Vibraskin silikonska krtača za čiščenje kože
51 €

Novo

Vibracijska silikonska krtačka za čiščenje kože Vibraskin iz blagovne znamke BeautyRelax je priljubljena pri nepremagljivi negi kože obraza. Njegova uporaba zmanjšuje nastajanje sebuma, zlasti na področju čela, nosu in brade. Hkrati odstrani odmrle kožne celice, ki povzročajo zamašitev por in nastanek neprijetnih mozoljev. Drugo stran krtače lahko uporabite kot vibracijsko mikro-masažo.

BeautyRelax BR-060 Shiatsu masažna blazina
46,40 €

Masažna blazina zvesto simulira gibe rok profesionalnega maserja, ki vadi tradicionalne japonske tehnike Shiatsu. Privoščite si kakovostno in sproščujočo masažo v udobju lastnega doma in si nastavite idealno intenzivnost in smer gibanja masažnih glavic. Z blazino znamke Beauty Relax se vaše telo znebi stresa, utrujenosti in mišične napetosti.

BeautyRelax Multicare naprava za galvansko terapijo kože
145,80 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ali je vaša koža videti utrujeno? Z redno uporabo naprave za galvansko terapijo kože Multicare, ki prihaja iz blagovne znamke BeautyRelax bo vaša koža znova videti mlajša in sveža. Ta enota se osredotoča na več problematičnih področij s prednastavljenimi načini. Uživate lahko v fotonu ali toplotni terapiji, poskrbite za serume v koži ter jih temeljito očistite z ionizacijo in uporabite limfo z vibracijsko masažo.

BeautyRelax Shiatsu naprava za masažo vratu
62,80 €

Novo

Po dolgem in napornem dnevu si zaslužite kakovosten počitek – kako drugače se še sprostiti kot z masažo? Shiatsu masažni ovratnik blagovne znamke BeautyRelax omogoča masažo doma z enako kakovostjo kot pri profesionalcih. Simulira gibe palcev, prstov in dlani, kot da bi jih masirala resnična oseba. Za še večjo sprostitev je na voljo infrardeče ogrevanje, ki prodre neposredno v mišice in telesu pomaga pri sprostitvi, zato se tudi bolje odzove na masažne gibe.