Barazzoni Dolomitica žar ponev, 28x28 cm
51,59 €

Zadnji kos!

Žar ponev za zdravo pečenje od evropskega proizvajalca ima premer 32 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Ponev Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in jo lahko operete v pomivalnem stroju.

Barazzoni Dolomitica lonec, 24 cm
42,90 €

Odlična cena

Lonec za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 24 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Lonec Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in ga lahko operete v pomivalnem stroju.

Barazzoni Dolomitica kozica, 16 cm
28,99 €

LoKozica za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 16 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Kozica Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in jo lahko operete v pomivalnem stroju.

Barazzoni Dolomitica lonec, 28 cm
44,90 €

Odlična cena

Lonec za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 28 cm in je primeren za vse vrste štedilnikov. Lonec Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in ga lahko operete v pomivalnem stroju.

Barazzoni ožemalnik citrusov
20,45 €

Dizajnerski ožemalnik citrusov, od italijanske znamke Barazzoni, je izdelan iz nerjavečega jekla.

Barazzoni strgalo, nerjaveče jeklo
12,25 €

Dizajnerski strgalnik ponuja strganje na trakove, prihaja od Italijanske znamke Barazzoni in je izdelan iz nerjavečega jekla. Odlično za korenje, kumare ali parmezan.

Barazzoni Dolomitica ponev, 32 cm
44,93 €

Ponev za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 32 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Ponev Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in jo lahko operete v pomivalnem stroju.

Barazzoni nož iz nerjavečega jekla
7,91 €

Dizajnerski nož za sir, od italijanske blagovne znamke, je izdelan iz nerjavečega jekla. Barazzoni nož vas bo navdušili s funkcionalnim in ergonomskim ročajem.