Barazzoni Dolomitica kozica, 16 cm
32,40 €

LoKozica za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 16 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Kozica Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in jo lahko operete v pomivalnem stroju.


Barazzoni Dolomitica lonec, 28 cm
51,70 €

Lonec za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 28 cm in je primeren za vse vrste štedilnikov. Lonec Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in ga lahko operete v pomivalnem stroju.


Barazzoni Dolomitica ponev, 20 cm
25,90 €

Ponev za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 20 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Ponev Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in jo lahko operete v pomivalnem stroju.


Barazzoni Dolomitica ponev, 24 cm
32,40 €

Ponev za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 24 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Ponev Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in jo lahko operete v pomivalnem stroju.


Barazzoni Dolomitica ponev, 28 cm
38,90 €

Ponev za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 28 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Ponev Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in jo lahko operete v pomivalnem stroju.


Barazzoni Dolomitica ponev, 32 cm
51,70 €

Ponev za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 32 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Ponev Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in jo lahko operete v pomivalnem stroju.


Barazzoni Dolomitica wok ponev, 28 cm
38,90 €

Wok ponev za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 28 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Ponev Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in jo lahko operete v pomivalnem stroju.


Barazzoni Dolomitica žar ponev, 28x28 cm
59,40 €

Žar ponev za zdravo pečenje od evropskega proizvajalca ima premer 32 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Ponev Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in jo lahko operete v pomivalnem stroju.


Barazzoni nož iz nerjavečega jekla
7 €

Dizajnerski nož za sir, od italijanske blagovne znamke, je izdelan iz nerjavečega jekla. Barazzoni nož vas bo navdušili s funkcionalnim in ergonomskim ročajem.


Barazzoni ožemalnik citrusov
23,10 €

Zadnji kos!

Dizajnerski ožemalnik citrusov, od italijanske znamke Barazzoni, je izdelan iz nerjavečega jekla.


Barazzoni strgalnik, nerjaveče jeklo
8,30 €

Zadnji kos!

Dizajnerski strgalnik ponuja strganje na koške ali prah, prihaja od Italijanske znamke Barazzoni in je izdelan iz nerjavečega jekla.


Barazzoni strgalnik, nerjaveče jeklo
13,90 €

Zadnji kos!

Dizajnerski strgalnik ponuja strganje na koščke, prihaja od Italijanske znamke Barazzoni in je izdelan iz nerjavečega jekla.


Barazzoni digitalna kuhinjska tehtnica, 5 kg, s posodo
28 €

Elektronska kuhinjska tehtnica s preprostim intuitivnim upravljanjem od italijanskega proizvajalca Barazzoni, dopolnjuje jo snemljiva posoda iz nerjavečega jekla, ki jo je mogoče oprati v pomivalnem stroju.


Barazzoni Dolomitica lonec, 20 cm
38,90 €

Lonec za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 20 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Lonec Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in ga lahko operete v pomivalnem stroju.


Barazzoni strgalo, nerjaveče jeklo
13,90 €

Dizajnerski strgalnik ponuja strganje na trakove, prihaja od Italijanske znamke Barazzoni in je izdelan iz nerjavečega jekla. Odlično za korenje, kumare ali parmezan.


Barazzoni Dolomitica lonec, 24 cm
49,10 €

Lonec za zdravo kuhanje od evropskega proizvajalca ima premer 24 cm in je primerna za vse vrste štedilnikov. Lonec Barazzoni DOLOMITICA prenese uporabo s kovinskimi predmeti in ga lahko operete v pomivalnem stroju.