Banana Republic 06 Black Platinum - EDP
26,90 €

06 Black Platinum je pametno-cvetlična dišava za ženske in moške. Glavo sestavljajo roza poper, limona in kaktus. Srce vsebuje oranžni cvet, mah in jasmin. V bistvu boste začutili kombinacijo usnja, pačulija in jantarja. Začelo se je leta 2017. .

Banana Republic 17 Oud Mosaic - EDP
27,10 €

17 Oud Mosaic je orientalska lesnata dišava za ženske in moške. Glavo sestavljajo beli poper, kardamom in sliva. Srce vsebuje turško vrtnico, kretansko labdanovo smolo in žafran. V bistvu boste začutili kombinacijo lesa agarja, jantarja in mošusa. Začelo se je leta 2017. .

Banana Republic 78 Vintage Green - EDP
27,30 €

78 Vintage Green je cvetlično-lesna dišava za ženske in moške. Glavo sestavljajo zeleni listi, bergamot in mandarina. Srce vsebuje magnolijo, jasmin, zeleni čas in figo. V bistvu boste začutili kombinacijo cedre, mošusa in vetivera. Začelo se je leta 2017. .

Banana Republic 83 Leather Reserve - EDP
25,40 €

83 Leather Reserve je usnjena dišava za ženske in moške. Glava je cipresa, limona in bergamot. Srce vsebuje cedrov les in olje grenke pomaranče. V bistvu se boste počutili semiša, vetiver, ambergris in tonka. Začelo se je leta 2017. .

Banana Republic 90 Pure White - EDP
26,10 € 23,20 €

90 Pure White je cvetlično-lesna dišava za ženske in moške. Glavo sestavljajo zeleni čaj, bergamot in grenivka. Srce vsebuje jasmin, vijoličen list in sivko. V bistvu boste začutili kombinacijo vetivera, mošusa in jantarja. Začelo se je leta 2017. .

Banana Republic Alabaster - EDP
19,80 €

Alabaster je cvetlično-lesna dišava za ženske. Glavo tvori lotos, srce skriva tone vrtnic in v bistvu boste čutili mošus. Začelo se je leta 2006. .

Banana Republic Black Walnut - EDT
21,50 €

Black Walnut je lesno-aromatična dišava za moške. Glava je narejena iz konjaka, srce pripada tobaku, osnova pa je cedrov les. Začelo se je leta 2006. .

Banana Republic M - EDT
21,50 € 19,40 €

Banana Republic M je moška citrusna dišava. Glavo sestavljajo figov list, sliva in citrusi. V srcu se odvije kombinacija žajblja, rožmarina in jasmina. Arom zapirajo mošus, cedra in sandalovina. Začela je leta 1996. .

Banana Republic Malachite - EDP
24,50 €

Malahit je orientalska dišava za ženske. Njegove sestavine so peonija, vodni gijacinta, sandalovina, mošus, poper, vanilija in zeleni mango. Začelo se je leta 2007. .

Banana Republic Modern Man - EDT
20,20 €

Modern Man je aromatična dišava za moške. Glava je sestavljena iz vodnih tonov, morskih alg, brina in grenivke. V srcu se odvije kombinacija ciklame in tropskega drevesa tamarinda. Vonj zapirajo pačuli, mošus, vetiver, kadilo in breza. Začelo se je leta 2014. .

Banana Republic Neroli Woods - EDP
25,20 €

Neroli Woods je citrusno-aromatična dišava za ženske in moške. Glavo sestavljajo kokosov nektar, listi mandarine in olje grenke pomaranče. Srce vsebuje potonike, oranžni cvet, frangipani cvet in sončne tone. V osnovi boste začutili kombinacijo ambergrisa, ebenovine, sandalovine in cedrovega lesa.

Banana Republic Wildbloom - EDP
20,60 € 19,80 €

Wildbloom je pametno-cvetlična dišava za ženske. Sadna glava je sestavljena iz grenivke, kumkvata, guave in hruške. V cvetličnem srcu boste začutili orhidejo, kamelijo, hidrangejo in redko magnolijo mihelijo. Začelo se je leta 2011. .