Baldessarini - EDC TESTER
20,10 € 18,50 €

Baldessarini je moška dišava, ki je sveža in je primerna za vsakodnevno nošnjo. Moške ločuje od fantov. Zelo elegantna in nezgrešljiva dišava, ki vas bo naredila za pravega gospoda. Vonj glave je saden z listi mete. Pačuli, klinčki in kumina bodo pritegnili vaše srce.

Baldessarini Secret Mission - EDT TESTER
21,70 €

Secret Mission by Baldessarini je pametno-lesnata, začinjena dišava za moške. Javnosti je bil prvič predstavljen leta 2012, zato je nadomestil vonj leta 2011 Baldessarini Private Affairs.

Baldessarini Ambré - EDT
31 €

Ponižal je zemljo in ocean – zdaj se je njegov pogled usmeril v oblake in visoko nebo nad njimi. Dobrodošli v svetu Baldessarini, kjer samozavest in prefinjen slog skupaj z zapeljivostjo dosežeta višjo dimenzijo.

Baldessarini Ambre Oud - EDP
33,40 €

Ambre Oud je orientalska lesnata dišava za moške. Glava je netipična kombinacija viskija in jabolka, v srcu boste začutili les agarja, vijolice, pačulije in kožo. Sestavo zaokrožujejo hrastov les, ambergris in kretska labdanska smola. Začelo se je leta 2017. .

Baldessarini Ultimate - EDT
30,60 € 24,10 €

Zadnji kos!

Baldessarini predstavlja še eno dišavo za moške, imenovano Ultimate. Ta moška dišava spada med orientalsko-začinjene dišave in je namenjena vsem moškim, ki sledijo svojemu cilju. Začelo se je leta 2015. .

Baldessarini Concentree - EDC
32,50 €

Baldessarini Concentree je puhasta, sveža moška dišava, primerna za vsakodnevno nošenje. Moške ločuje od fantov. Zelo elegantna in nezgrešljiva dišava. Bolj koncentrirana dišava klasičnega Baldessarini. .

Baldessarini Cool Force - EDT
24,80 € 22,90 €

Razbijte mundane z izjemnim parfumom Cool Force iz Baldessarini . Hladna moč za moške, ki so nad stvarmi. Temperaturo določajo rose palisa, sicilijanski bergamot, mirta in kardamom. V srcu so sveže morske note, neroli, kalonov in žajbljev muškatni orešček.

Baldessarini Ultimate - EDT TESTER
24,10 € 19,30 €

Baldessarini predstavlja še eno dišavo za moške, imenovano Ultimate. Ta moška dišava spada med orientalsko-začinjene dišave in je namenjena vsem moškim, ki sledijo svojemu cilju. Začelo se je leta 2015.