BAFPET pasja oprsnica CARBON
11,74 €

9,50 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz kakovostne kravje kože. Pritrdi se s klasično zaponko z luknjami. BAFPET EKG ovratnica je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.


BAFPET oprsnica za psa č.1
5,87 €

5,44 €

Pasja oprsnica ima kovinsko zanko za pritrditev povodca. Izdelane so iz močnega jermena in so pritrjene s plastično zaponko. BAFPET oprsnica št. 1 iz dodelane obdelave, je primerna za vsakega psa.


BAFPET ovratnica za zategovanje 1. r., veriga
1,57 €

1,30 €

Pasja ovratnica ima kromirano površino. Izdelana je iz trdnih varjenih členov. BAFPET ovratnica za zategovanje, 1. r., veriga je primerna zlasti za pse, ki vlečejo.


BAFPET Pika ovratnica + bombažna rutka
3,52 €

2,90 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz mehkega usnja, zapenja se na klasično zaponko. Na ovratnici je tudi dizajnerska rutka BAFPET Pika ovratnica + bombažna rutka je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.


BAFPET Argus ovratnica, gladka
5,48 €

4,40 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz mehkega usnja, zapenja se na klasično zaponko. BAFPET EKG ovratnica je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.


BAFPET EKG ovratnica, mastna koža
16,84 €

13,60 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz kakovostne kravje kože. Pritrdi se s klasično zaponko z luknjami. BAFPET EKG ovratnica EKG je zelo udobna za nošenje, zato jo bo vaš kuža hitro vzljubil.


BAFPET EKG pasja ovratnica
2,35 €

1,90 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz trdega traku, zapenja se s plastično zaponko. Premer lahko prilagodite. BAFPET EKG ovratnica je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.


BAFPET krogci ovratnica
3,21 €

2,60 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz trdega traku, zapenja se s plastično zaponko. Premer lahko prilagodite. BAFPET krogci ovratnica je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.


BAFPET ovratnica srebrni valovi
2,35 €

1,90 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz mehke imitacije usnja, zapenja se na klasično zaponko. BAFPET ovratnica srebrni valovi je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.


BAFPET ovratnica za psa SNAKE
5,48 €

4,40 €

Ovratnica za psa se uporablja predvsem na razstavah. Narejena je iz bronaste zlitine in ima galvansko prevleko. Ovratnica BAFPET SNAKE ni namenjena običajni uporabi.


BAFPET pasja oprsnica H
6,50 €

5,83 €

Pasja oprsnica ima kovinsko zanko za pritrditev povodca. Izdelane so iz močnega jermena in so pritrjene s plastično zaponko. BAFPET H oprsnica je primerna za vsakega psa.


BAFPET pasji povodec
7,44 €

6 €

Pasji povodec ima karabin, ki ga je mogoče enostavno pripeti na ovratnico. Izdelano iz trdnega materiala. BAFPET Tracer linija, pasji povodec bo pravi dodatek za vsakega psa in njegovega lastnika. Uporabljali ga boste ne le med hojo, ampak tudi pri treningu.