BAFPET EKG ovratnica, mastna koža
16,84 € 14,30 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz kakovostne kravje kože. Pritrdi se s klasično zaponko z luknjami. BAFPET EKG ovratnica EKG je zelo udobna za nošenje, zato jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

BAFPET povodec HUGO

BAFPET povodec HUGO

Ocena: 4,8
9,70 € 8,38 €

Zadnji kos!

Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za pritrditev ovratnika. Narejen je iz prijetne pletene vrvi. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. Povodec BAFPET HUGO je zasnovan za srednje in velike pasme.

BAFPET pasji povodec lano
7,86 €

Zadnji kos!

Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za ovratnik. Izdelana je iz trdne vrvi.Izdelano iz obstojnega materiala. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. BAFPET pasji povodec lano, je namenjen vsem pasmam.

BAFPET ovratnica srebrni valovi
2,35 € 2,03 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz mehke imitacije usnja, zapenja se na klasično zaponko. BAFPET ovratnica srebrni valovi je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

BAFPET pasja oprsnica EKG č.1
4,38 € 4,02 €

Zadnji kos!

Pasja oprsnica ima kovinsko zanko za pritrditev povodca. Izdelane so iz močnega jermena in so pritrjene s plastično zaponko. BAFPET H oprsnica je primerna za vsakega psa.

BAFPET oprsnica za psa č.1
5,87 € 5,37 €

Zadnji kos!

Pasja oprsnica ima kovinsko zanko za pritrditev povodca. Izdelane so iz močnega jermena in so pritrjene s plastično zaponko. BAFPET oprsnica št. 1 iz dodelane obdelave, je primerna za vsakega psa.

BAFPET Pika ovratnica + bombažna rutka
5,48 € 4,65 €

Zadnji kos!

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz mehkega usnja, zapenja se na klasično zaponko. Na ovratnici je tudi dizajnerska rutka BAFPET Pika ovratnica + bombažna rutka je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

BAFPET krogci ovratnica
3,21 € 2,72 €

Zadnji kos!

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz trdega traku, zapenja se s plastično zaponko. Premer lahko prilagodite. BAFPET krogci ovratnica je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

BAFPET EKG pasja ovratnica
3,21 € 2,71 €

Zadnji kos!

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz trdega traku, zapenja se s plastično zaponko. Premer lahko prilagodite. BAFPET EKG ovratnica je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

BAFPET ovratnica za zategovanje 1. r., veriga
2,82 € 2,37 €

Zadnji kos!

Pasja ovratnica ima kromirano površino. Izdelana je iz trdnih varjenih členov. BAFPET ovratnica za zategovanje, 1. r., veriga je primerna zlasti za pse, ki vlečejo.

BAFPET Pro-Trialer piščalka, visokofrekvenčna
7 € 5,74 €

Zadnji kos!

Kovinska piščalka bo postala nepogrešljiv dodatek za vzgajanje vašega psa. BAFPET Pro-Trialer piščalka, visokofrekvenčna je opremljena z vrvico, ki omogoča, da jo nosite okrog vratu.

BAFPET nagobčnik, najlon, črn
4,30 € 3,52 €

Zadnji kos!

Nagobčnik za pse je idealen pripomoček za obisk veterinarja ali potovanje z javnim prometom. Zapenja se s pomočjo ježka čez pasji gobček. BAFPET nagobčnik, najlon, črn je primeren za vse pasme.

BAFPET Jazbečar, usnjeni nagobčnik, pleteno črn
6,30 € 5,43 €

Zadnji kos!

Pasji nagobčnik Jazbečar je izdelan iz kakovostnega usnja. Nagobčnik uporabite med sprehodom z vašim pasjim prijateljem, prav tako pri treningu iz agilityja.

BAFPET Nemški ovčar special, nagobčnik, usnjen
10,50 € 8,69 €

Zadnji kos!

Nagobčnik z nastavljivo velikostjo je idealen za nemške ovčarje in druge večje pasme. Izdelan je iz kakovostnega mehkega usnja spoji pa so povezani z zakovicami. BAFPET Nemški ovčar special nagobčnik bo uporaben za vse lastnike psov, predvsem na potovanjih.

BAFPET pasji povodec, gumiran trak
13,60 € 12,04 €

Pasji povodec ima površino proti drsenju, zaradi katere ne drsi iz rok. Vključuje zaponko za pripenjanje na ovratnico. Uporaben je za sprehode in treninge. BAFPET pasji povodec, gumiran trak je odporen na vlečenje.

BAFPET povodec HUGO

BAFPET povodec HUGO

Ocena: 4,5
13,62 €

Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za pritrditev ovratnika. Narejen je iz prijetne pletene vrvi. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. Povodec BAFPET HUGO je zasnovan za srednje in velike pasme.

BAFPET pasja oprsnica CARBON
15,66 € 13,54 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz kakovostne kravje kože. Pritrdi se s klasično zaponko z luknjami. BAFPET EKG ovratnica je zelo udobna za nošenje, tako da jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

BAFPET pasja oprsnica H
6,50 € 5,79 €

Pasja oprsnica ima kovinsko zanko za pritrditev povodca. Izdelane so iz močnega jermena in so pritrjene s plastično zaponko. BAFPET H oprsnica je primerna za vsakega psa.

BAFPET ovratnica za psa ZUBR, mastna koža
3,91 € 3,39 €

Pasja ovratnica ima varjeno zakovico za pripenjanje povodca. Izdelana je iz kakovostne kravje kože. Pritrdi se s klasično zaponko z luknjami. BAFPET EKG ovratnica ZUBR je zelo udobna za nošenje, zato jo bo vaš kuža hitro vzljubil.

BAFPET Special pasji povodec, gumiran trak
13,60 € 12,04 €

Pasji povodec ima površino proti drsenju, zaradi katere ne drsi iz rok. Vsebuje tudi zaponko za pripenjanje na ovratnico, ki zdrži tudi pri nizkih temperaturah. Uporaben je za sprehode in treninge. BAFPET Special pasji povodec, gumiran trak je odporen na vlečenje.

BAFPET ovratnica za psa SNAKE
5,48 € 4,74 €

Ovratnica za psa se uporablja predvsem na razstavah. Narejena je iz bronaste zlitine in ima galvansko prevleko. Ovratnica BAFPET SNAKE ni namenjena običajni uporabi.

BAFPET Rotvajler nagobčnik, usnjen
10,20 € 8,88 €

Nagobčnik je idealen za rotvajlerje, bull terierje in akite. Izdelan je iz kakovostnega mehkega usnja spoji pa so povezani z zakovicami. BAFPET Rotvajler nagobčnik, usnjen in povsem črn bo zagotovo ustrezal vsakemu lastniku psa.

BAFPET EKG pasja ovratnica
3,80 € 3,30 €

Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za pritrditev ovratnika. Izdelano iz obstojnega materiala. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. Vodnik za jermen BAFPET ECG je zasnovan za vse pasme.

BAFPET kovinska piščalka
3 € 2,51 €

Kovinska piščalka bo postala nepogrešljiv dodatek za vzgajanje vašega psa. BAFPET kovinska piščalka je opremlejna z obročkom, ki omogoča, da jo pripnete npr. na ključe.

BAFPET svetleča LED ovratnica
18,20 € 16,04 €

Svetleča ovratnica se zapenja s pomočjo plastične zaponke. Opremljena je z LED svetilko, ki je nameščena po vsej površini in lahko utripa 12 ur ali sveti 2 uri. Bafpet svetleča LED ovratnica ima v pakiranju polnilen USB kabel.

BAFPET povodec za psa EKG, mastna koža
22,60 € 19,93 €

Povodec za sledenje ima pritrdilni kavelj za pritrditev ovratnika. Izdelan je iz kakovostnega kravjega usnja. Uporablja se lahko med sprehodi in med treningom. Vodnik za jermen BAFPET ECG je zasnovan za vse pasme.

BAFPET Bokser, najlonski nagobčnik, pleteno črn
6,70 € 5,58 €

Najlonski nagobčnik Bokser e izdelan iz mehkega jermena, se odlično prilega in je udoben. Idealen za vsakodnevne sprehode, potovanje z javnim prevozom ali za trening agility.

BAFPET Dalmatinec, najlonski nagobčnik, pleteno črn
6,70 € 5,60 €

Pasji najlonski nagobčnik Dalmatinec lahko uporabljate med vsakodnevnimi sprehodi z vašim štirinožnim prijateljem. Odlično se prilega in je udoben. Idealen je tako za prevažanje z javnim prevozom kot tudi za agility.

BAFPET Dalmatinec special, nagobčnik, usnjen
9,80 € 8,23 €

Nagobčnik z nastavljivo velikostjo je idealen za dalmatince. Izdelan je iz kakovostnega mehkega usnja spoji pa so povezani z zakovicami. BAFPET Dalmatinec special nagobčnik bo uporaben za vse lastnike psov, predvsem na potovanjih.

BAFPET Dalmatinec, usnjeni nagobčnik, pleteno črn
8,60 € 7,25 €

Nagobčnik Dalmatinec za pse, narejen iz kakovostnega in mehkega usnja. Preprečuje grizenje in žvečenje. S tem nagobčnikom lahko v miru uživate v vsakodnevnih sprehodih z vašim psom, prav tako med izvajanjem različnih športov, npr. agility.

BAFPET Doberman, najlonski nagobčnik, pleteno črn
7 € 5,93 €

Najlonski nagobčnik Doberman za pse je priročna zaščita pred neželenim grizenjem. Cenili ga boste na vsakodnevnih sprehodih, potovanju z javnim prevozom, in tudi pri treniranju, npr. vadba agility.

BAFPET Doberman, usnjeni nagobčnik, pleteno črn
9,80 € 8,23 €

Pasji nagobčnik Doberman je izdelan iz kakovostnega in mehkega usnja. Preprečuje grizenje in žvečenje. Primeren je za vsakodnevne sprehode z vašim pasjim prijateljem, potovanja, prav tako za agility.

BAFPET igrača za pse Balon LEDER, rjav, 8 x 12 cm
6,20 € 5,28 €

Žoga LEDER blagovne znamke BAFPET je odlična pomoč pri vadbi vašega psa. Uporablja se za nagrado po končani vaji ali pa se uporablja tudi za trening pridobivanje. Na koncu igrače je vrvica. Žoga je narejena iz usnja.

BAFPET igrača za pse Bumerang LEDER, rjav, 20 cm
3,50 € 2,96 €

BAFPET bumerang je odlična igračka za iskanje za vse aktivne pse. Igrača za žvižganje je narejena iz trdnega usnja. Primerno za vse pasme psov. Premer bumeranga je 20 cm.

BAFPET igrača za pse, z zanko
3,40 € 2,90 €

Igrača za pse je zelo odporna in plovna. Del igrače je tudi zanka iz traka, ki olajšuje držanje. BAFPET igrača za pse je primerna za treniranje ugriza in vlečenje.

BAFPET jelenov rog s piščalko
10,80 € 9,16 €

Piščalka spominja na jelenov rog in prihaja iz blagovne znamke BAFPET, ima dobro slišen zvok, ki je enoten. Primeren je za usposabljanje priklic ** vseh pasem psov. Piščalka ima tudi **vrvico za praktično nošenje.