BabyOno plenice, 3 kosi
7,73 € 6,32 €

Izjemno mehke plenice so nenadomestljive tako za novorojenčke kot rudi za manjše otroke. Muslin je dvoslojen tetra 100% bombaž, ki ga odlikuje izredna lahkost in zračnost Plenice, ki so izdelane iz tega materiala se lahko uporabljajo od prvega dne življenja – uporabljate jih lahko kot lahko odejo, zamenljivo podlogo, brisačo atd. Uporabljate jo lahko tudi kot odejo med dojenjem za zaščito oblačil (predvsem ramen) pri nošenju otroka. So v veliko pomoč pri številnih različnih dejavnostih. Komplet vključuje 3 kose plenic: 2 od njih sta okrašeni s pisanimi potiski, tretja pa je enakomerno obarvana.

BabyOno blazinice za prsi COMFORT, 100+40 kosov
8,50 € 7,25 €

Vemo, kako težko je vstaviti blazinice 100 + 40 kosov in koliko mora skrbeti odrasel. Lahko pa se sprostite, ker so te blazinice blagovne znamke Baby ONO to, kar potrebujete. Ne le, da se boste znebili enega problema iz seznama skrbi, naredili boste tudi dobro delo.

BabyOno podloga proti drsenju, 70x35 cm
7,08 €

Zaščita proti drsenju BabyOno z merami 70×35 cm preprečuje, da bi otroku zdrsnilo v kadi. Primerno za večino vrst kopeli in tuš kabine. Na dnu je priselsalne glavice, zaradi česar je podlogo zelo lahko namestiti na ali jo zviti in shraniti. Izbirate lahko med več barvnimi možnostmi.

BabyOno avtomobilski grelec za stekleničke
16,99 € 14,51 €

Prenosni avtomobilski grelec BabyOno je odličen pomočnik za dolga potovanja z avtomobilom. Lahko se uporablja na skoraj vseh 3 stekleničkah ali kozarcih za hrano.

BabyOno obleka za termo steklenico + pokrov
10,13 € 9,33 €

Set ima najnovejši urbani slog in dodelane funkcionalnosti. Oba izdelka sta opremljena z udobnim trakom za zapiranje, ki ga je mogoče namestiti na voziček ali na torbo. Obleka za termo steklenico ima zadrgo in omogoča hiter in enostaven dostop. Obleka za termo steklenico je primerna za vse steklenice. Pomaga ohranjati temperaturo tekočin ali hrane, saj bistveno upočasnjuje proces hlajenja. **Primerno za otroško stekleničko **, kajti prav tako pomaga ohranjati čistost. Zahvaljujoč ergonomskemu oblikovanju in zapornemu pasu se lahko namesti kjerkoli.