BabyOno otroška previjalna podloga, 40x60 cm, 40 kosov
10,90 € 9,49 €

Otroška menjalna blazinica Baby Ono je odlična pomoč pri previjanju dojenčka. Zasnova je odlična za potovanje, zato bo zagotovljen občutek udobja in higiene, kjer koli jo boste potrebovali.

BabyOno plenice, 3 kosi
7,73 € 6,80 €

Izjemno mehke plenice so nenadomestljive tako za novorojenčke kot rudi za manjše otroke. Muslin je dvoslojen tetra 100% bombaž, ki ga odlikuje izredna lahkost in zračnost Plenice, ki so izdelane iz tega materiala se lahko uporabljajo od prvega dne življenja – uporabljate jih lahko kot lahko odejo, zamenljivo podlogo, brisačo atd. Uporabljate jo lahko tudi kot odejo med dojenjem za zaščito oblačil (predvsem ramen) pri nošenju otroka. So v veliko pomoč pri številnih različnih dejavnostih. Komplet vključuje 3 kose plenic: 2 od njih sta okrašeni s pisanimi potiski, tretja pa je enakomerno obarvana.

BabyOno bambusova brisača s kapuco, 100 x 100 cm
17,90 € 16,95 €

Zadnji kos!

Otroška brisača zelo dobro vpija vodo. Izdelana je iz hipoalergenega materiala, ki je primeren tudi za problematično kožo. Termoregulacijske lastnosti zagotavlja, da poleti hladi, pozimi pa greje. BabyOno bambusova brisača s kapuco, 100 × 100 cm ima zanko za obešanje.

BabyOno Otroške hlačke za enkratno uporabo 5pcs, velikost M
2,90 €

Hlačke za enkratno uporabo BabyOno 5 kosov, velikost Hlačke za enkratno uporabo 5 kosov v enem paketu so idealne za šport, pogosto menjavo spodnjega perila, v dneh menstrualnega cikla, po ginekoloških posegih, v pooperativnih dneh, s pogostim uriniranjem.

BabyOno blazinice za prsi COMFORT, 100+40 kosov
8,50 € 8,06 €

Vemo, kako težko je vstaviti blazinice 100 + 40 kosov in koliko mora skrbeti odrasel. Lahko pa se sprostite, ker so te blazinice blagovne znamke Baby ONO to, kar potrebujete. Ne le, da se boste znebili enega problema iz seznama skrbi, naredili boste tudi dobro delo.

BabyOno nedrček za dojenje
22,60 €

Zadnji kos!

Nedrček za dojenje ima bakteriostatske lastnosti. Izdelan je iz posebnih vlaken s Skinlife Meryl. Vsebuje pozitivne ione srebra za odpravo indukcije alergije. BabyOno nedrček za dojenje je zelo udoben in eleganten.

BabyOno Otroške hlačke za enkratno uporabo 5pcs, velikost L
2,90 €

Hlačke za enkratno uporabo BabyOno 5 kosov, velikost L Hlačke za enkratno uporabo 5 kosov v enem paketu so idealne za šport, pogosto menjavo spodnjega perila, v dneh menstrualnega cikla, po ginekoloških posegih, v pooperativnih dneh, s pogostim uriniranjem.

BabyOno Otroške hlačke za enkratno uporabo 5pcs, velikost XL
2,90 €

Hlačke za enkratno uporabo BabyOno 5 kosov, velikost XL Hlačke za enkratno uporabo 5 kosov v enem paketu so idealne za šport, pogosto menjavo spodnjega perila, v dneh menstrualnega cikla, po ginekoloških posegih, za pooperativne dni, s pogostim uriniranjem.

BabyOno podloga proti drsenju, 70x35 cm
7,93 €

Zaščita proti drsenju BabyOno z merami 70×35 cm preprečuje, da bi otroku zdrsnilo v kadi. Primerno za večino vrst kopeli in tuš kabine. Na dnu je priselsalne glavice, zaradi česar je podlogo zelo lahko namestiti na ali jo zviti in shraniti. Izbirate lahko med več barvnimi možnostmi.

BabyOno avtomobilski grelec za stekleničke
16,99 € 16,57 €

Prenosni avtomobilski grelec BabyOno je odličen pomočnik za dolga potovanja z avtomobilom. Lahko se uporablja na skoraj vseh 3 stekleničkah ali kozarcih za hrano.

BabyOno bambusova plenica, 3 kosi
8,90 € 8,06 € 2,69 €/kos

Bambusove plenice Baby Ono so narejene iz izjemno mehkih in udobnih bambusovih vlaken, ki so obnovljiva in okolju prijazna surovina. V paketu boste našli skupno 3 plenice v originalni zasnovi dizajna. Primerno za otroke od rojstva.

BabyOno Compact električna prsna črpalka, 5 načinov
93,70 € 89,62 €

Električna prsna črpalka ima 5 načinov in 7 stopenj črpanja. Ima nastavek iz mehkega silikona, ki pokrije celo dojko. BabyOno Compact električna prsna črpalka, 5 načinov povsem nabita zdrži do 2,5 ure delovanja.

BabyOno otroška manikura
7,34 €

Komplet za nego otroških nohtov je shranjen v praktičnem etuiju, ki je primeren za potovanja in je tudi zelo higieničen. BabyOno komplet manikure za otroke vsebuje škarjice iz nerjavečega jekla, ščipalec za nohte in stekleno pilico.

BabyOno nedrček za dojenje
22,80 €

Nedrček za dojenje ima bakteriostatske lastnosti. Izdelan je iz posebnih vlaken s Skinlife Meryl. Vsebuje pozitivne ione srebra za odpravo indukcije alergije. BabyOno nedrček za dojenje je zelo udoben in eleganten.

BabyOno nedrček za dojenje
22,80 €

Nedrček za dojenje ima bakteriostatske lastnosti. Izdelan je iz posebnih vlaken s Skinlife Meryl. Vsebuje pozitivne ione srebra za odpravo indukcije alergije. BabyOno nedrček za dojenje je zelo udoben in eleganten.

BabyOno obleka za termo steklenico + pokrov
10,92 €

Set ima najnovejši urbani slog in dodelane funkcionalnosti. Oba izdelka sta opremljena z udobnim trakom za zapiranje, ki ga je mogoče namestiti na voziček ali na torbo. Obleka za termo steklenico ima zadrgo in omogoča hiter in enostaven dostop. Obleka za termo steklenico je primerna za vse steklenice. Pomaga ohranjati temperaturo tekočin ali hrane, saj bistveno upočasnjuje proces hlajenja. **Primerno za otroško stekleničko **, kajti prav tako pomaga ohranjati čistost. Zahvaljujoč ergonomskemu oblikovanju in zapornemu pasu se lahko namesti kjerkoli.

BabyOno plišasta igrača Tjulen Lucy
20,66 €

Plišasta igračka Tjulna, od znamke BabyOno, bo spremljala vašega otroka že od rojstva. V prvih trenutkih življenja jo lahko uporabljate, kot blazino za hranjenje, čez čas pa kot igračo. Tjulen, je opremljen z vrsto spodbudnih tekstur, oblik in zvokov, ki razvijajo otrokove kognitivne sposobnosti.