Baby Annabell fantek, 43 cm
71,99 € 68,39 €

Zadnji kos!

Baby Anbell fantek je skoraj čisto pravi dojenček. Smeji, se joče, obožuje svojo flaško in je odziven na dotik. Primerno za otroke starejše od 3. let.

Baby Annabell punčka Sofia
43,99 € 41,79 €

Zadnji kos!

Sestra Baby Annabell se imenuje Sophia. Je čudovita punčka s prijaznim obrazom in dolgimi svetlimi lasmi.

Baby Annabell punčka, 43 cm
70,99 € 67,44 €

Odlična cena

Baby Annabelle je skoraj čisto pravi dojenček. Odziva se na fotike, joče in pije iz flaške. Primerno za otroke od 3. leta naprej.

Baby Annabell bolna Milly
52,99 € 50,34 €

Zadnji kos!

Baby Annabell izgleda in se vede kot zelo bolan otrok. Po pritisku na gumb punčkin obraz postane rdeč in deklica prične jokati. Potrebuje medicinsko pomoč. Potem se bo počutila bolje in se znova smejala. Toplomer, steklenička zdravil in injekcija ji bodo pomagali. Spet se bo počutila dobro in se bo znova smejala.

Baby Annabell For babies dojenček, 30 cm
18,42 € 14,70 €

Zadnji kos!

Baby Annabell for babies malček je odlično darilo za dojenčke saj bo postal odličen prijatelj. Lutka iz tkanine 30 cm ima mehko telo in glavo iz vinila. Zaradi tega je odlična spremljevalka za srkanje otroških posteljic najmanjših deklic, starih od 0–12 mesecev. Iz mehkega pajaca se smehlja simpatična ovčka Baby Annabell. Kapa je okrašena s smešnimi ročaji, ki so narejeni za prve poskuse oprijema. Končno presenečenje – znotraj lutke je ropotuljica, ki čaka, da jo bo mama odkrila.

Baby Annabell komplet oblek in dodatkov Praznični dan
36,99 € 35,14 €

Zadnji kos!

Komplet različnih prazničnih oblek in dodatkov za lutko Baby Annabell, s katerimi se boste zabavali na vsakem koraku. Posamezni kosi se lahko poljubno kombinirajo. Komplet je sestavljen it paličk, krila, baletnih in drugih različnih oblek.

Baby Annabell Kopalnica
62,99 € 59,84 €

Zadnji kos!

Odlična kopalnica Baby Annabell je zasnovana kot pravi dom. Z Baby Annabell se igrajte na dvorišču. Hišica se odpre z odpiranjem dveh sprednjih vrat, znotraj pa se nahaja prijetna kopalnica, ki je popolnoma opremljena.

Baby Annabell kostum "Jelen"
20,99 € 19,94 €

Zadnji kos!

BABY born bo izgledal prikupno v tem kostumu jelenčka. Kapuca ima prikupne roge severnega jelena, h kostumu pa je priložen tudi roza šal in obrazna maska. Ali hočeš skriti svojo lutko? Na oči ji povezni obrazno masko.

Baby Annabell Little Alexander, 36 cm
25,73 € 21,50 €

„Ali spiš Aleks?“ Simpatičen deček z rjavimi očmi, ki tako rad spi. Vendar, tako kot rad leži na hrbtu z zaprtimi očmi, uživa v odkrivanju zunanjega sveta, ko je buden. In na svetu je potrebno odkriti veliko! Na primer, njegove modre hlače, ki jih je mogoče enostavno odpreti so zasnovane posebej za najmanjše roke. In kaj je s smešnim potiskom? – ovce na zibajočem se konju. Barvna kapa lepo sovpada z nogavicami. Tisti, ki še vedno želijo nekaj odkriti, kmalu postanejo tudi žejni zato Aleksander s seboj prinese modro steklenico. Po pitju iz steklenice je čas, da malo zaspimo.

Baby Annabell Little Spalni komplet, 36 cm
15,35 € 11,60 €

Zadnji kos!

Baby Annabell se počuti zelo prijetno in toplo v udobni spalni vreči. Oblazinjenje je tako gosto, da se lahko zdi, da je ovca na sliki spalne vreče pustila vso svojo volno! Roza majica s sivimi luknjami ohranja lutke tople. Pritrdilni elementi za kljuke in zanke na hrbtni strani spalne vreče in na zadnji strani majice zagotavljajo, da lahko tudi najmanjše roke oblečejo ta komplet.

Baby Annabell lutka Praznični dan
77,99 € 74,09 €

Zadnji kos!

Dodatni 10 % popust s promo kodo DARILA2019. Akcija velja do 20. 10. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Lutka Baby Annabell v posebni omejeni izdaji Moj praznični dan. Lutka je oblečena v črtasto obleko z okraski majhnih kolačkov. Lutka ima veliko funkcij, zaradi katerih je igra z mamico še toliko bolj zabavna in realistična.

Baby Annabell Mia 2018, 43 cm
37,99 € 36,09 €

Zadnji kos!

Mlajša sestrica punčke Baby Annabell je izredno simpatična, ima velike oči in prijazen obraz. Oblečena je v udobna spalna oblačila. Njena velikost je 43 cm.

Baby Annabell My First Annabell, 30 cm
20,35 € 17,60 €

Zadnji kos!

Najljubša lutka Baby Annabell s slikami na jakni prikazuje najbolj priljubljeno aktivnost lutk. Spanje je najbolj priljubljena dejavnost simpatične 30 cm lutke z mehkim telesom. Ko punčko postavite na hrbet, počasi zapre modre oči in ovc ji sploh ni treba šteti! Poleg spanja je seveda na dnevnem redu tudi pitje is stekleničke. Zato v svoj novi dom Baby Annabell prinese svojo roza stekleničko.

Baby Annabell oblačila za igranje, pižama
12,99 € 8,10 €

Zadnji kos!

Danes se Baby Annabell počuti še posebej udobno. Pižama je prava izbira za veliko udobja. Pižama ima asimetričen potisk in je okrašena z žepom.

Baby Annabell posteljica Sladke sanje
41,99 € 39,89 €

Zadnji kos!

Lahko se jo uporablja kot trendovsko posteljico ali kot gugalnik za punčko Baby Annabell. Vašo punčko lahko položite v posteljico in jo nežno zagugate. Počutila se bo, kot da lebdi na oblakih. Včasih je potrebno nekaj časa več, da lutka zaspi. Ko jo boste zagugali, se bo posteljica še nekaj časa premikala sama.

Baby Annabell prenosna posteljica
47,99 € 45,59 €

Zadnji kos!

Ko se odpravljate na potep ali potovanje, je prva stvari, ki jo morate vzeti s seboj otroška posteljica. Z lepim potiskom tkanin.

Baby Annabell previjalna torba
20,99 € 19,94 €

Zadnji kos!

Simpatična Baby Annabell previjalna torba s potiskom ovčk, je izredno priročna in odličen pripomoček za prenašanje vseh dodatkov.

Baby Annabell stol za hranjenje
26,99 € 25,64 €

Odlična cena

Kljub temu, da se Baby Annabell hrani še preko flaške, si vseeno želi sedeti ob mizi pri obrokih. Zahvaljujoč enostavnemu pripenjanju jo boste zlahka pritrdili na vsako mizo.

Baby Annabell zabavna toaleta
20,99 € 19,94 €

Zadnji kos!

Baby Annabell se uči uporabljati stranišče, pri tem pa ji pomaga njen majhen prestol. Stranišče je potiskami z Baby Annabell ovčicami.

Baby Annabell deluxe komplet za nego
32,99 € 31,34 €

Zadnji kos!

Luksuzen komplet bo otrokom pomagal poskrbeti za malo Baby Annabell. Primerno za otroke od 3. let dalje.

Baby Annabell deluxe poletna oblekca
18,99 € 18,04 €

Zadnji kos!

Babya Annabell bo navdušena, ko se bo videla v novi oblekici. Pravi komplet za tople poletne dni. Primerno za otroke starejše od 3. let.

Baby Annabell novorojenček, mehak
14,99 € 14,24 €

Zadnji kos!

Čudovita lutka, narejena iz mehkega materiala, ki bo navdušila vsakega malčka. Primerno za najmlajše.

Baby Annabell plenice, 5 kosov
3,80 €

Zadnji kos!

Plenice za otroško igro iz kakovostnega, mehkega materiala. Otrok lahko svoji lutki ali dojenčku menja plenico, kot prava mamica.

Baby Annabell Mia 2018, 43 cm - Odprta embalaža
37,99 € 34,29 €

Zadnji kos!

Mlajša sestrica punčke Baby Annabell je izredno simpatična, ima velike oči in prijazen obraz. Oblečena je v udobna spalna oblačila. Njena velikost je 43 cm.

Baby Annabell Alexander, 43 cm
74 € 60,20 €

Lutka Baby Annabell Alexander lahko ves dan spremlja najmanjše mamice punčk. Ko požgečkate Alexanderjev trebušček, se bo pričel smejati, ali pa se bo včasih malo razjezil. Kar je uspel pojesti za kosilo, mora iti ven. Aleksander ljubi svojo modro steklenico in ko pije iz nje pri tem premakne usta, slišali boste celo zvoke. Pogosto je lačen, potem mora hitro jesti, saj lahko v nasprotnem primeru joka in začnete politi resnične lutke za lutke. Všeč mu je njegova mala mama, ki se ga dotakne po kolenu in se tako začne srečno smejati. Zamahnite naprej in nazaj. Začne zehati, zapirati oči, spati in globoko dihati.

Baby Annabell Annabell, 43 cm
74 € 60,20 €

Lutka Baby Annabell lahko ves dan spremlja najmanjše mamice punčk. Ko se zjutraj zbudi, komaj čaka, da spije vodo iz stekleničke. Med pitjem se premika. Annabell se navdušeno smeji, ko zamahnete po kolenu. Če jo požgečkate po trebuhu se bo veselo smejala. Včasih Annabell glasno zakriči in spusti prave solze. Najraje ima dudko. Ko pride čas za posteljo jo morate le uspavati. Annabell začne zehati, zapre oči, zaspi in globoko diha.

Baby Annabell Little Baby Fun, 36 cm
40,73 € 34,90 €

Baby Annabell Little Baby Fun je lep dojenček, ki se rad igra. Če jo poljubite na čelo, vas bo nagradila s čudovitim zvokom poljuba ali pa vas bo poklicala mama. Rada vidi, ko jo potrepljate po trebuhu – potem se prične smejati. Ko se ziblje naprej in nazaj rada poje. Po igranju je lačna in utrujena: Baby Annabell nato lačno pije iz njene stekleničke. In ja… polila je nekaj kapljic. Ni važno, samo obrišite jih s krpo. Potem, ko je popil mleko iz steklenice, se odleže in je spet vesela, pa srečno prepeva, ker ji mala mati zamenja plenico. Potem se uleže in zaspi v roza pižami z vrtnicami in potiskom ovce. Ko se Baby Annabel Little Baby Fun rahlo ziba, počasi zapre oči, zaspi in se veselo nasmehne.

Baby Annabell Baby Annabell® Posteljica "Sladke sanje"
53,81 € 43,70 €

Novo

Roza posteljica s čudovitim baldahinom in puhasto blazino igra uspavanko v pomoč Baby Annabell®, da zaspi. In ko ji ne uspe zaspati, lahko začne nešteti zvezde na nebu, dokler se njene oči ne začnejo zapirati.

Baby Annabell avtosedež
20,35 € 17,50 €

Seveda Baby Babybell potrebuje tudi svoj avtosedež, ko se odpravljate na potovanje. Dodatna varnost! Sedež je prekrit z roza krpo z smešnimi belimi polkami in luštnim ovčjim tiskom. Najprej udobno namestite Baby Annabell na sedež, nato pa ga pritrdite z rožnatimi varnostnimi pasovi. Nato potegnite pravi varnostni pas skozi luknje na obeh straneh avtomobilskega sedeža in vse je pripravljeno za vožnjo! To pomeni, da se lahko Baby Annabell varno vozi povsod in odkriva svet s svojo majhno mamo.

Baby Annabell Baby Annabell® Spalna vreča "Sladke sanje"
15,35 € 11,70 €

Novo

Ta spalna vreča je odlična dodatna oprema in otroci bodo navdušeni, da bodo lutko dali v notranjost in jo po prebujanju previdno odvzeli. Zgornji del spalne vreče je okrašen s tiskom, ki sveti v temi!

Baby Annabell bolnišnica
74 € 61,20 €

Izvirni dodatek za punčke. Ojoj, Baby Annabell ima rdeča lica in vroče čelo. Najbolje je, da jo peljemo v bolnišnico, da jo zdravnik pregleda. Bolnišnica je sestavljena v nekaj sekundah. Pripravljena je bolnišnična postelja s posteljnino. Po pregledu lahko bolnišnico zložimo in shranimo, tako da ne zavzame veliko prostora.

Baby Annabell Deluxe cvetlični komplet, 43 cm
20,35 € 15,90 €

Baby Annabell je preprost rožnati otrok. Lutka obožuje pisane cvetove zato bo navdušena tudi nad tem kompletom. „Odlično!“ Oblačila za vse cvetlične navdušenke. Zato ni čudno, da tudi Baby Annabell želi imeti na svojih oblačilih rože. V večplastnem krilu z vrtnicami bo navduševala. Ali cvet na kapi tudi diši? V kompletu so tudi roza čevlji z roza loki in zlatimi srčki. In torbica v obliki srca s cvetnimi listi vrtnic je kot šopek cvetja.

Baby Annabell Deluxe oblačila za lutko dojenčka, 43 cm
25,70 € 19,80 €

Originalna oblačila in dodatki ** za Baby Annabell. Baby Annabell je ravno prišla na svet in komaj čaka, da ga začne raziskovati. Za raziskovanje pa seveda potrebuje udobna oblačila. Pajac Baby Annabell z zlatim napisom „Hello World“ se čudovito ujema z roza čepico z malo pentljo in s škornji s potiskom srčkov. Priljubljena **ovčka Baby Annabell zvedavo gleda s slinčka in verižice z obeskom z ovčko. Ko je Baby Annabell treba umiriti, jo pomiri duda v obliki srca.

Baby Annabell Deluxe pleteni komplet, 43 cm
25,35 € 18,70 €

Te čudovite pletene obleke bodo nedvomno pritegnile primerno pozornost. Zgornji del obleke z dolgimi rokavi je izdelan iz fine pletene tkanine in se gladko poveže z večplastnim krilom. Oglejte si, kako se posamezne plasti krila lepo valijo. Pod krilom Baby Annabell nosi rožnate hlačke in seveda ne sme manjkati tudi topla roza kapica. Najljubša lutka se vam bo smehljala is prijetne roza oblekice. V kompletu so tudi elegantni čevlji s pritrditvijo, okrašenimi s krono in rozetami.

Baby Annabell Deluxe zimski kombinezon, 43 cm
25,70 € 19,80 €

Originalna oblačila za lutke. Baby Annabell sedi na saneh, z odprtimi usti in se ne more načuditi, kako snežinke neskončno padajo z neba. Da male ledene princese ne bo zunaj zeblo, je ovita v prijeten zimski kombinezon. Kombinezon v modernem kovinskem videzu pokriva tudi stopala in ima kapuco. Zdaj si nadene še sončna očala in že je pripravljena na sankanje.

Baby Annabell Dober tek komplet
13,60 € 10,30 €

Originalna oblačila in dodatki ** za Baby Annabell. Baby Annabell je ravno prišla na svet in komaj čaka, da ga začne raziskovati. Za raziskovanje pa seveda potrebuje udobna oblačila. Pajac Baby Annabell z zlatim napisom „Hello World“ se čudovito ujema z roza čepico z malo pentljo in s škornji s potiskom srčkov. Priljubljena **ovčka Baby Annabell zvedavo gleda s slinčka in verižice z obeskom z ovčko. Ko je Baby Annabell treba umiriti, jo pomiri duda v obliki srca.

Baby Annabell dudka "Sladke sanje"
10,35 € 8,20 €

Sladke sanje Baby Annabell! S tem čudovitim naprsnikom za dojenčke Annabell zaspi v trenutku. Ko položiš dudko Baby Annabell v usta, zasnova v obliki lune zasveti in igra uspavanko. Tudi ovce so videti utrujene in poslušajo uspavanko z zaprtimi očmi. Lahko noč!

Baby Annabell For babies dojenček, 22 cm, mint
11,57 € 9,90 €

Droben, ampak odlično oblikovan… kaj misliš „ampak“? Droben ampak odlično oblikovan! Končno, „popolnoma oblikovan“ pomeni tudi odlično in brezhibno. 22 cm velika lutka je plišasta in mehka, njena vinilna glava pa prijetno mehka. Je idealna lutka za drobne otroške roke in jo lahko postavite tudi v zibelko zraven malčka. Ta lutka se rada kopa: lahko jo umijete strojno pri 30°C. In zdaj ostaja edino pomembno vprašanje: ali izberete roza ali mentolovo barvo lutke s finim zvezdnatim vzorcem na čepici?

Baby Annabell For babies dojenček, 22 cm, roza
11,50 € 9,90 €

Droben, ampak odlično oblikovan… kaj misliš „ampak“? Droben ampak odlično oblikovan! Končno, „popolnoma oblikovan“ pomeni tudi odlično in brezhibno. 22 cm velika lutka je plišasta in mehka, njena vinilna glava pa prijetno mehka. Je idealna lutka za drobne otroške roke in jo lahko postavite tudi v zibelko zraven malčka. Ta lutka se rada kopa: lahko jo umijete strojno pri 30°C. In zdaj ostaja edino pomembno vprašanje: ali izberete roza ali mentolovo barvo lutke s finim zvezdnatim vzorcem na čepici?

Baby Annabell For babies dojenček s srčnim utripom, 30 cm
25,73 € 20,90 €

Baby Annabell for babies s srčnim utripom zagotavlja miren spanec. Če pritisnete srce na trebuhu lutke, boste slišali utrip srca in zvoke mirnega dihanja.
Znanstveno je dokazano, da ko otroci nosijo igračo z zvoki, ki dihajo, lažje zaspijo, mirneje spijo in se počutijo bolj zaščitene
. Glasnost 20-minutnega zvoka lahko prilagodite. Tkaninasta lutka je visoka 30 cm, nosi roza nogavice, šal in kapo z barvnimi pikami. Glava lutke je narejena iz majhnega vinila, prav tako je mehko telo lutke, kar bo otroka še bolj navdušilo.

Baby Annabell hlače in jopica, bež
15,35 € 11,60 €

Alexander je danes oblečen v neverjetno udoben komplet. Oblačila vključujejo roza hlače z našitki na kolenih v bež barvi, enako, kot je jopica s kapuco. Takoj se lahko odpravi na sprehod s svojo mamo.

Baby Annabell hlače in jopica, modro - roza
15,35 € 11,60 €

Alexander je danes oblečen v neverjetno udoben komplet. Nosi hlače v obliki kavbojk in športno jakno v modri in roza barvi s črtami in smešnim ovčjim potiskom. Takoj se lahko odpravi na sprehod s svojo mamo.

Baby Annabell Kopalni plašč in copati "Sladke sanje"
15,35 € 11,60 €

Baby Annabell se vedno pred spanjem rada igra. No, otroci … vedno želijo kasneje iti v posteljo. Da bi se izognili razigrane Baby Annabell, je mehak kopalni plašč iz žametne tkanine pripravljen zanjo. Da pa bodo noge hladne, lahko nosi krznene čevlje z lepimi pentljami na peti. Obleko krasi simpatičen potisk ovce, ki skače v sanjsko deželo. In ko Baby Annabell nadene kapuco, je res čas, da gremo spat. Misli, da njena mati ni opazila, kako se pod klobukom zapirajo njene oči. Sladke sanje Baby Annabell!

Baby Annabell Little Annabell, 36 cm
25,73 € 21,50 €

„Odpri oči, mali, ali spiš cel dan!“ Simpatična lutka z modrimi zaprtimi očmi je kot Princeska zaspanka, ki rada spi. Vendar, tako kot rad leži na hrbtu z zaprtimi očmi, uživa v odkrivanju zunanjega sveta, ko je buden. In na svetu je potrebno odkriti veliko! Na primer, njene roza hlače, ki jih je mogoče enostavno odpreti so zasnovane posebej za najmanjše roke. In kaj je s smešnim potiskom? – ovce v mestu? Barvna kapa lepo sovpada z nogavicami. Tisti, ki še vedno želijo nekaj odkriti, kmalu postanejo tudi žejni zato Aleksander s seboj prinese roza steklenico. Po pitju iz steklenice je čas, da malo zaspimo.

Baby Annabell Little Annabell + oblačila, 36 cm
30,73 € 25,80 €

Oblačila, katera s seboj prinese My First Baby Annabell so okrašena s čudovitimi vrtnicami. Vesela nasmejana lutka z zaprtimi očmi je hkrati opremljena z dvema oblačiloma. Za gledališče ali praznovanje je pripravila sijajne obleke, odtisnjene z „ovce na čaj ob petih“ in krilo, okrašeno z drugo plastjo tila. Vključuje sandale z vrtnicami in roza kapico. Za ljubkovanje hišnih ljubljenčkov in spanje je lutka pripravljena na udobnega pajaca. Ta komplet je odlična izbira za otroške punčke.

Baby Annabell Little oblačila, 36 cm, mint kapa
10,79 € 7,90 €

Majhen dojenček, kot je Baby Annabell Little, si mora vedno znova preobleči oblačila. Zato je ta model pripravljen v dveh čudovitih izvedbah. Vendar se ni enostavno odločiti, ali naj Baby Annabel Little najprej obleče roza obleko s turkizno črtastimi gamašami in roza kapico, ali raje turkizno obleko z rožnatimi gamaši in turkizno kapico. Obe varianti sta okrašeni z igrivimi ovčjimi odtisi.

Baby Annabell je s svojimi aktivnostmi in ljubkim izrazom na obrazu skoraj kot pravi dojenček. Odziva se na dotike, joče prave solze in obožuje svojo stekleničko. Baby Annabell lutke z dih jemajočimi oblačili in dodatki navdušujejo deklice med 3. in 8. letom starosti.

Baby Annabell je s svojimi aktivnostmi in ljubkim izrazom na obrazu skoraj kot pravi dojenček. Odziva se na dotike, joče prave solze in obožuje svojo stekleničko. Baby Annabell lutke z dih jemajočimi oblačili in dodatki navdušujejo deklice med 3. in 8. letom starosti.