Baby Annabell fantek, 43 cm
71,99 €

68,39 €

Zadnji kos!

Baby Anbell fantek je skoraj čisto pravi dojenček. Smeji, se joče, obožuje svojo flaško in je odziven na dotik. Primerno za otroke starejše od 3. let.


Baby Annabell punčka Sofia
43,99 €

41,79 €

Odlična cena

Sestra Baby Annabell se imenuje Sophia. Je čudovita punčka s prijaznim obrazom in dolgimi svetlimi lasmi.


Baby Annabell punčka, 43 cm
70,99 €

67,44 €

Zadnji kos!

Baby Annabelle je skoraj čisto pravi dojenček. Odziva se na fotike, joče in pije iz flaške. Primerno za otroke od 3. leta naprej.


Baby Annabell novorojenček Mini, mehak
9,99 €

7,90 €

Zadnji kos!

Čudovita lutka je narejena iz najkakovostnejših materialov, je izredno mehka in prijetna na otip. Primerna za otroke vseh starosti.


Baby Annabell dojenčica s kopalno kadjo
32 €

Zadnji kos!

Mala Baby Annabell uživa v kopanju, zato v tem setu prejmeš dojenčico, kopalno oblačilo in kad. Primerno za otroke starejše od 1. leta.


Baby Annabell dojenček Annabell Baby Fun
41,99 €

39,89 €

Zadnji kos!

My First Baby Annabell Baby Fun je odlična realistična lutka, ki izgleda in se obnaša kot pravi otrok. Interaktivna lutka reagira na različne dotike in gibanja, oddaja zvok, joka, se smeje in poje. Telo lutke je mehko, zato je prijetna na otip.


Baby Annabell bolna Milly
52,99 €

50,34 €

Zadnji kos!

Baby Annabell izgleda in se vede kot zelo bolan otrok. Po pritisku na gumb punčkin obraz postane rdeč in deklica prične jokati. Potrebuje medicinsko pomoč. Potem se bo počutila bolje in se znova smejala. Toplomer, steklenička zdravil in injekcija ji bodo pomagali. Spet se bo počutila dobro in se bo znova smejala.


Baby Annabell komplet oblek in dodatkov Praznični dan
36,99 €

35,14 €

Zadnji kos!

Komplet različnih prazničnih oblek in dodatkov za lutko Baby Annabell, s katerimi se boste zabavali na vsakem koraku. Posamezni kosi se lahko poljubno kombinirajo. Komplet je sestavljen it paličk, krila, baletnih in drugih različnih oblek.


Baby Annabell Kopalnica
62,99 €

59,84 €

Zadnji kos!

Odlična kopalnica Baby Annabell je zasnovana kot pravi dom. Z Baby Annabell se igrajte na dvorišču. Hišica se odpre z odpiranjem dveh sprednjih vrat, znotraj pa se nahaja prijetna kopalnica, ki je popolnoma opremljena.


Baby Annabell kostum "Jelen"
20,99 €

19,94 €

Zadnji kos!

BABY born bo izgledal prikupno v tem kostumu jelenčka. Kapuca ima prikupne roge severnega jelena, h kostumu pa je priložen tudi roza šal in obrazna maska. Ali hočeš skriti svojo lutko? Na oči ji povezni obrazno masko.


Baby Annabell lutka Praznični dan
77,99 €

74,09 €

Zadnji kos!

Lutka Baby Annabell v posebni omejeni izdaji Moj praznični dan. Lutka je oblečena v črtasto obleko z okraski majhnih kolačkov. Lutka ima veliko funkcij, zaradi katerih je igra z mamico še toliko bolj zabavna in realistična.


Baby Annabell Mia 2018, 43 cm
37,99 €

36,09 €

Odlična cena

Mlajša sestrica punčke Baby Annabell je izredno simpatična, ima velike oči in prijazen obraz. Oblečena je v udobna spalna oblačila. Njena velikost je 43 cm.


Baby Annabell prenosna posteljica
47,99 €

45,59 €

Zadnji kos!

Ko se odpravljate na potep ali potovanje, je prva stvari, ki jo morate vzeti s seboj otroška posteljica. Z lepim potiskom tkanin.


Baby Annabell stol za hranjenje
26,99 €

25,64 €

Zadnji kos!

Kljub temu, da se Baby Annabell hrani še preko flaške, si vseeno želi sedeti ob mizi pri obrokih. Zahvaljujoč enostavnemu pripenjanju jo boste zlahka pritrdili na vsako mizo.


Baby Annabell zabavna toaleta
20,99 €

19,94 €

Zadnji kos!

Baby Annabell se uči uporabljati stranišče, pri tem pa ji pomaga njen majhen prestol. Stranišče je potiskami z Baby Annabell ovčicami.


Baby Annabell deluxe poletna oblekca
18,99 €

18,04 €

Zadnji kos!

Babya Annabell bo navdušena, ko se bo videla v novi oblekici. Pravi komplet za tople poletne dni. Primerno za otroke starejše od 3. let.


Baby Annabell novorojenček, mehak
14,99 €

14,24 €

Zadnji kos!

Čudovita lutka, narejena iz mehkega materiala, ki bo navdušila vsakega malčka. Primerno za najmlajše.


Baby Annabell posteljica Sladke sanje
41,99 €

39,89 €

Odlična cena

Lahko se jo uporablja kot trendovsko posteljico ali kot gugalnik za punčko Baby Annabell. Vašo punčko lahko položite v posteljico in jo nežno zagugate. Počutila se bo, kot da lebdi na oblakih. Včasih je potrebno nekaj časa več, da lutka zaspi. Ko jo boste zagugali, se bo posteljica še nekaj časa premikala sama.


Baby Annabell previjalna torba
20,99 €

19,94 €

Odlična cena

Simpatična Baby Annabell previjalna torba s potiskom ovčk, je izredno priročna in odličen pripomoček za prenašanje vseh dodatkov.


Baby Annabell plenice, 5 kosov
3,60 €

Plenice za otroško igro iz kakovostnega, mehkega materiala. Otrok lahko svoji lutki ali dojenčku menja plenico, kot prava mamica.


Baby Annabell oblačila za igranje, roza pižama
13,30 €

Danes se Baby Annabell počuti še posebej udobno. Pižama je prava izbira za veliko udobja. Kombinacija roza in sive barve, pižama ima asimetričen potisk in je okrašena z žepom.


Baby Annabell Sophia, mehka
53,10 €

Sophia je čudovita lutka s čudovitimi blond lasmi. Otroci jih obožujejo zaradi dolgih las, ki jih lahko oblikujejo po svoje. Primerno za otroke starejše od 3 let.


Baby Annabell je s svojimi aktivnostmi in ljubkim izrazom na obrazu skoraj kot pravi dojenček. Odziva se na dotike, joče prave solze in obožuje svojo stekleničko. Baby Annabell lutke z dih jemajočimi oblačili in dodatki navdušujejo deklice med 3. in 8. letom starosti.

Baby Annabell je s svojimi aktivnostmi in ljubkim izrazom na obrazu skoraj kot pravi dojenček. Odziva se na dotike, joče prave solze in obožuje svojo stekleničko. Baby Annabell lutke z dih jemajočimi oblačili in dodatki navdušujejo deklice med 3. in 8. letom starosti.