Baby Design Play up stajica
71,90 € 65,58 €

Zadnji kos!

Stajica Play Up, od znamke Baby Design, je praktična rešitev za zaposlene starše. Stajico je mogoče enostavno razviti in zložiti v majhne dimenzije, ki ne zavzamejo veliko prostora v domu. Vključuje mehko vzmetnico in torbo za nošenje.

Baby Design Dream 5 stajica
91,26 € 80,51 €

Dream je univerzalna popotna stajica! Njena polna oprema pomeni, da imate tudi pri potovanju vse pri na roki. Za vaše udobje je vključena priročna miza za previjanje – stojalo z lepimi, barvitimi igračami.

Baby Design Travel quick voziček
119,22 € 103,97 €

Nova letošnja kolekcija, modernega športnega vozička z novim zložljivim sistemom. Voziček je opremljen z strehico, nakupovalno košaro, varnostnim ročajem, super dežnim plaščem in praktično prevleko za noge. Športni voziček, ki skupaj z ergonomskim ročajem omogoča enostavno prenašanje in manevriranje. Ima kompaktne dimenzije in ne zasede veliko prostora. Poleg tega, da je bil priljubljen pri materah, je tudi voziček dobil pozitivno oceno iz Inštituta za matere in otroke. Zato je vredno ugotoviti, kakšne so njegove druge koristi.

Baby Design Simple stajica
56,91 € 52,22 €

Ali radi potujete, ali želite preživeti prosti čas na cesti, obiskati nove kraje in želite, da vaš otrok te trenutke deli z vami? V tem primeru potrebujete lahkotno potovalno posteljico Simple, ki je kompaktna in jo je zlahka prevažati, ko jo pospravite.

Baby Design kombiniran voziček Husky
529 € 494,68 €

Praktični kombinirani voziček Husky, od znamke Baby Design, ustreza vsem vašim zahtevam. Voziček je opremljen s trupom in športnim sedežem ter odličnim zložljivim mehanizmom. Poleg tega tečaji karoserije na okvirju, ključavnice sprednjih koles in nožna zavora zagotavljajo dodatno varnost.

Baby Design otroški jedilni stolček Penne 09 2020
105,44 €

Jedilni stolček Baby design je namenjen otrokom od 6. meseca do 3. leta. Multifunkcijski stol Penne bo postal najboljši spremljevalec prvega obroka vašega otroka. Otrok se bo vanj hitro zaljubil zahvaljujoč izjemno mehkemu dvostranskem vstavku.

Baby Design Penne stol za hranjenje
118,44 € 103,25 €

Večnamenski jedilni stol z edinstveno funkcijo – postavitvijo za spanje. Eko – usnjeno oblazinjenje je enostavno za vzdrževanje. Edinstven videz odstranljive mehke blazinice je idealen dodatek sodobnemu interierju. Odlične pripomočke za vašega otroka kadar se prehranjuje ali pa riše.

Baby Design Wave športni voziček
213,24 €

Športni voziček Wave, od znamke Baby design, je opremljena z udobnimi, kolesi brez vzdrževanja, ki izboljšajo vozne lastnosti. Voziček je zaradi mehkega vzmetenja in popolne absorpcije udarcev na vsa kolesa idealen za vse možne sprehode.

Baby Design otroški voziček Look air
249 € 235,32 €

Otroški voziček Look Air by Baby design je namenjen otrokom od 6. meseca dalje. Praktični voziček je opremljen z nastavljivo oporo za noge in ročaj. Usnjeni dodatki in velik nakupovalni voziček bodo brez skrbi pripomogli k prijetnim sprehodom.

Baby Design Walker Lite športni voziček
132,03 € 120,64 €

Vzemite si dolg sprehod z modernim, športnim vozičkom z zaokroženimi kolesi. V obsežno košarico lahko shranite, kar potrebujete, vključno priložen dežni plašč. Poleg tega sta za vas in vašega otroka namenjena dva pulta, na katera lahko udobno odlagate igrače ali pijačo.

Baby Design otroški voziček Coco
153,93 €

Športni voziček Coco blagovne znamke Baby design je opremljen z zloženim naslonom za spanje in edinstvenim vložkom z originalnim potiskom. Voziček je enostavno zložiti brez potrebe po demontaži ročaja. Voziček vključuje tudi podaljšek s senčnikom.

Baby Design športni voziček Clever
163,10 € 128,65 €

Športni voziček Clever je neverjetno agilen. Sestavljeno v 10 sekundah. In to je samo ena od njegovih številnih odličnih funkcij! Popoln seznam funkcij najdete v naslednjem opisu. V ceno vozička je vključena podložena košara, varnostna ograja, dva držala za steklenico, naslon za noge, dežna zaščita in nakupovalna košara.