Baby Design Travel quick voziček
122,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Nova letošnja kolekcija, modernega športnega vozička z novim zložljivim sistemom. Voziček je opremljen z strehico, nakupovalno košaro, varnostnim ročajem, super dežnim plaščem in praktično prevleko za noge. Športni voziček, ki skupaj z ergonomskim ročajem omogoča enostavno prenašanje in manevriranje. Ima kompaktne dimenzije in ne zasede veliko prostora. Poleg tega, da je bil priljubljen pri materah, je tudi voziček dobil pozitivno oceno iz Inštituta za matere in otroke. Zato je vredno ugotoviti, kakšne so njegove druge koristi.


Baby Design Dotty otroški voziček
529,96 €

507 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kombinirani voziček s športnim sedežem in odličnim podvozjem. Vključuje globoko ležišče, kateri nudi otroku udobje. Športna konstrukcija vozička se lahko pritrdi v obe smeri, celo v nasprotno smer Še posebej bodo starši cenili preprost in hiter sistem za hitro sprostitev in pritrditev na konstrukciji vozička. Velika košara z zadrgo je primeren ne samo za nakupovanje, ampak tudi za naravo, vanjo lahko shranite zaprt dežni plašč in črpalko za napihovanje koles.


Baby Design Dream 5 stajica
90,70 €

Dream je univerzalna popotna stajica! Njena polna oprema pomeni, da imate tudi pri potovanju vse pri na roki. Za vaše udobje je vključena priročna miza za previjanje – stojalo z lepimi, barvitimi igračami.


Baby Design Lupo comfort voziček
446,20 €

425,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Kombinirani voziček z omejeno serijo športnih sedežev prinaša mehko in dobro nastavljeno vzmetenje, kar pomeni udobno vožnjo. Vključuje globoko ležišče, kateri nudi otroku udobje. Športna konstrukcija vozička se lahko pritrdi v obe smeri, celo v nasprotno smer Še posebej bodo starši cenili preprost in hiter sistem za hitro sprostitev in pritrditev na konstrukciji vozička. Velika košara z zadrgo je primeren ne samo za nakupovanje, ampak tudi za naravo, vanjo lahko shranite zaprt dežni plašč in črpalko za napihovanje koles.


Baby Design otroški voziček Husky
520,37 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ali pričakujete rojstvo vašega otroka pozimi? Potem je na voljo kombinirani voziček s športnim sedežem in bogat dodatek Winterpack, ki je idealen za zimo. Sprednja kolesa so napihljiva, vrtljiva in so kos kateri koli površini. S tem vozičkom se lahko odpravite na izlete v vseh vremenskih razmerah. Iz globokega vozička lahko za nekaj časa naredite športni voziček.


Baby Design otroški voziček Look air
232,96 €

222,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Novi voziček Look air na štirih kolesih je idealna rešitev za starše, ki se gibljejo s svojim malčkov po različnih terenih. Visoko kakovostna tkanina, ki je praktična in ima estetski videz. Eleganten okvir vozička in dosleden dodatek naredita popolno podobo vozička za vsako sezono. Set vsebuje tudi podlogo za nogo in zaščito pred dežjem. Vožnja je še bolj udobna s celotnim kompletom. Odlikujejo ga odlične specifikacije z moderno zasnovo.


Baby Design Play up stajica
71,80 €

Stajica Play up. Kdo ne more čakati, da svojega otroka nauči vstati in hoditi? Če menite, da se vaš otrok hoče čim prej naučiti teh veščin, si oglejte Play Up stajico, ki mu bo pri tem pomagala. Stajica ima posebne ročaje, ki otroku pomagajo vstati. Barvite barve bodo podpirale zdrav razvoj vašega otroka.


Baby Design Simple stajica
56,80 €

Ali radi potujete, ali želite preživeti prosti čas na cesti, obiskati nove kraje in želite, da vaš otrok te trenutke deli z vami? V tem primeru potrebujete lahkotno potovalno posteljico Simple, ki je kompaktna in jo je zlahka prevažati, ko jo pospravite.


Baby Design športni voziček Clever
163,10 €

155,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Športni voziček Clever je neverjetno agilen. Sestavljeno v 10 sekundah. In to je samo ena od njegovih številnih odličnih funkcij! Popoln seznam funkcij najdete v naslednjem opisu. V ceno vozička je vključena podložena košara, varnostna ograja, dva držala za steklenico, naslon za noge, dežna zaščita in nakupovalna košara.


Baby Design Walker Lite športni voziček
132,03 €

125,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Vzemite si dolg sprehod z modernim, športnim vozičkom z zaokroženimi kolesi. V obsežno košarico lahko shranite, kar potrebujete, vključno priložen dežni plašč. Poleg tega sta za vas in vašega otroka namenjena dva pulta, na katera lahko udobno odlagate igrače ali pijačo.