Babor Guard bar SPF 50 Anti-Aging Sun Care (Sun Stick) 8,5 g
21,60 € 20,30 €

Zaščitna palica SPF 50 Anti-Aging Sun Care je zasnovana za zaščito različnih delov pred sončno svetlobo (zlasti ustnic, nosu, ušes, znamk, brazgotin itd. ). Nima parfuma, je bolj odporen na vodo in znoj, na koži pa zaradi svoje gostejše konsistence traja dlje. .

Babor Skinovage (Purifying Cream Rich) 50 ml
62,80 €

Lahka krema je posebej razvita za mastno in problematično kožo. Za mastno kožo je značilna povečana raven lipidov na njeni površini, ki povzročajo prekomerno delovanje lojnih žlez. Koža ima razširjene pore, je sijoča, ima nagnjenost k obračanju, ogrce in akne.

Babor Skinovage (Calming Bio-Cellulose Mask) 5 kosov
41,90 €

Pomirjujoča maska Skinovage je zasnovana za tedensko ekskluzivno nego občutljive kože. Na osnovi fermentiranega kokosovega soka (bioceluloza) zagotavlja takojšnjo in dolgotrajno hidracijo kože in pomaga pomiriti občutljivo kožo. .

Babor Piling krema za Tělo SPA Shaping (Peeling Cream) 200 ml
26 €

SPA Shaping piling za Tělo SPA Shaping odstranjuje odmrle kožne celice s kože zaradi brusničnih zrn, kožo pa pusti gladko in mehko. Po uporabi je koža mehkejša in pripravljena absorbirati druge aktivne sestavine. Intenzivno vlaži in osveži kožo. .

Babor Skinovage ( Balancing Serum) 30 ml
64,90 €

Skinovage Balancing Serum je bil razvit posebej za mešano kožo. Je kombinacija suhe in mastne kože. Medtem ko je obraz in predel okoli oči običajno dehidriran, T-cona (čelo, nos, brada) kaže mastno sijaj in razširjene pore. Ta serum uravnava vsebnost sebuma in vlažnost kože.

Babor Skinovage (Calming Eye Cream) 15 ml
47,30 €

Pomirjujoča krema za oči za občutljivo kožo Skinovage intenzivno pomirja in vlaži občutljivo kožo okoli očesa. Zmanjša njeno rdečino, napetost in draženje ter pusti kožo okoli očesa svežo, vitalno in sproščeno. .

Babor Skinovage (Cooling Eye Gel) 20 ml
47,10 €

Osvežujoč Skinovage Eye Gel intenzivno vlaži kožo okoli oči in zmanjšuje temne kolobarje in otekanje pod očmi. Ima hladilni učinek. Z globoko hidracijo kože preprečuje prve znake staranja. Hkrati optično zmanjšuje črte in gube v očesnem predelu. Rezultat je sveža, sproščena in gladka koža. .

Babor Vitaminska obrazna krema Skinovage (Complex C Cream) 50 ml
67 €

Zadnji kos!

Vitaminska obrazna krema Complex C Cream je 24-urna krema, bogata z vitamini, ki daje koži zdrav lesk. Primerna je za utrujeno in izčrpano kožo. Obnavlja jo, jo neguje, daje ji vitalnost ter mladosten sijaj. Krema krepi tudi lastno obrambo kože.