otroški copati s Krtkom, temno modri, 16,5 - Odprta embalaža

baBice otroški copati s Krtkom, temno modri, 16,5 - Odprta embalaža

13,60 €
Odprta embalaža

Mehki copatki iz naravnega usnja s Krtkom in barvico so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Dostava Mimovrste
baBice dekliški copati z lisičko, 24,5, beli
5x

baBice dekliški copati z lisičko

18,90 €

Z očarljivimi usnjeni copati z lisičko bo vaša deklica izgledala odlično. Zagotovile pa bodo maksimalno udobje. Copati so izdelani iz mehkega usnja in so zelo enostavni za uporabo.

Dostava Mimovrste
otroški copati BA 107, 22/23, svetlo modri
5x

baBice otroški copati BA 107

21,90 €

Usnjeni otroški copati znamke Babice, v enobarvnem dizajnu in z okroglo konico.

Dostava Mimovrste
baBice dekliški copati s srcem, 24,5, roza/sivi
8x

baBice dekliški copati s srcem

18,90 €

Z očarljivimi usnjeni copati s srcem bo vaša deklica izgledala odlično. Zagotovile pa bodo maksimalno udobje. Copati so izdelani iz mehkega usnja in so zelo enostavni za uporabo.

Dostava Mimovrste
fantovski copati s sidri, 16,5, modri
5x

baBice fantovski copati s sidrom

18,90 €

Super copati za male mornarje. Copati v modri barvi z rdečimi sidri bodo ustrezale vašemu malčku. Copati so izdelani iz mehkega usnja in so zelo enostavni za uporabo.

Dostava Mimovrste
fantovski copati BA 092, 16/17, rdeči
3x

baBice fantovski copatki BA 092

18,90 €

Udobni fantovski copati iz blagovne znamke Babice, z izvirnim nogometnim motivom za odlične športnike.

Dostava Mimovrste
baBice fantovski copati z vlakom, 16,5, temno modri
7x

baBice fantovski copati z vlakom

18,90 €

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom vlaka, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Dostava Mimovrste
fantovski copati z jelenom, 16,5, modri
6x

baBice fantovski copati z jelenom

19,49 €

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom jelena, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Dostava Mimovrste
baBice otroški copati s Krtkom, svetlo modri, 16,5
12x

baBice otroški copati s Krtkom, svetlo modri

19,50 €

Mehki copatki iz naravnega usnja s Krtkom in rožicami so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

Dostava Mimovrste
dekliški copati BAREFOOT MB-057, 24/25, roza
3x

baBice dekliški copati BAREFOOT MB-057

19,50 €

Dekliški copati imajo na zadnjem predelu elastičen trak z namenom, da se popolnoma prilegajo. Izdelani so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. baBice dekliški copati BAREFOOT MB-057 omogočajo pravilno hojo brez omejitev in prevelike obremenitve.

Dostava Mimovrste
dekliški copati s povodnim konjem, 22,5, sivi
7x

baBice dekliški copati s povodnim konjem

17,49 €

Z očarljivimi usnjeni copati v sivi barvi s povodnim konjem bo vaša deklica izgledala odlično. Zagotovile pa bodo maksimalno udobje. Copati so izdelani iz mehkega usnja in so zelo enostavni za uporabo.

Dostava Mimovrste
dekliški copati SAFESTEP BA143, 24/25, vijolični
2x

baBice dekliški copati SAFESTEP BA143

21,90 €

Odlični dekliški copati SAFESTEP znamke BaBice prinašajo visoko udobje vašim otrokom. Narejene so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. Fleksibilen in lahek podplat Safestep omogoča stopalu pravilno hojo brez omejitev in prekomerne obremenitve.

Dostava Mimovrste