baBice fantovski copati z jelenom
19,49 €

Zadnji kos!

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom jelena, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

baBice otroški copati s kitom
17,54 €

Zadnji kos!

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom kita, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

baBice otroški copati z zebro
19,49 €

Zadnji kos!

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom zebre, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

baBice otroški copati s palmovimi listi
19,49 €

Zadnji kos!

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom palmovih listov, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

baBice otroški copati SAFESTEP BA118
19,50 €

Zadnji kos!

Čudoviti otroški čevlji SAFESTEP znamke BaBice so zagotovljeni, da ustrezajo vašim otrokom. Narejeni so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. Fleksibilen in lahek podplat Safestep omogoča stopalu pravilno hojo brez omejitev in prekomerne obremenitve.

baBice dekliški copati BAREFOOT MB-057
19,50 €

Zadnji kos!

Dekliški copati imajo na zadnjem predelu elastičen trak z namenom, da se popolnoma prilegajo. Izdelani so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. baBice dekliški copati BAREFOOT MB-057 omogočajo pravilno hojo brez omejitev in prevelike obremenitve.

baBice otroški copati BA-220
21,40 €

Zadnji kos!

Copati za otroke so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. BA-220 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

baBice otroški copati s Krtkom, temno modri
19,49 €

Zadnji kos!

Mehki copatki iz naravnega usnja s Krtkom in barvico so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

baBice otroški copati BAREFOOT MB-121
19,50 €

Zadnji kos!

Otroški copati imajo na zadnjem predelu elastičen trak, zahvaljujoč temu se popolnoma prilegajo. Izdelani so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. Otroški copati BABICE BAREFOOT MB-121 omogočajo pravilno hojo brez omejitev in prevelike obremenitve.

baBice Barefoot MBE-022 otroški copati
19,50 €

Zadnji kos!

Otroški copatki imajo elastiko na zadnjem delu, zaradi katere se odlično prilegajo. Izdelani so iz mehkega usnja, ki se prilagodi nogi vašega otroka. baBice Barefoot MBE-022 otroški copati omogočajo pravilno hojo brez omejitev in prevelike obremenitve.

baBice otroški copati BA-213
21,40 €

Zadnji kos!

Copati za otroke so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. BA-213 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

baBice dekliški copati BA-210
21,40 €

Zadnji kos!

Copati za deklice so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. BA-210 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

baBice otroški copati BA-223, 24/25, črni - Odprta embalaža-5%
21,40 € 20,33 €

Odprta embalaža

Copati za otroke so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. BA-223 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

baBice otroški copati BA-222
21,40 €

Copati za otroke so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. BA-222 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

baBice dekliški copati SAFESTEP BA127
19,50 €

Dekliški copati SAFESTEP iz blagovne znamke baBice za deklice. Narejene so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. Fleksibilen in lahek podplat Safestep omogoča stopalu pravilno hojo brez omejitev in prekomerne obremenitve.

baBice otroški copati BA-223
21,40 €

Copati za otroke so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. BA-223 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

baBice otroški copati z žirafo
19,49 €

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom žirafe, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

baBice dekliški copati BA-211
21,40 €

Copati za deklice so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. BA-211 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

baBice dekliški copati SAFESTEP BA195
19,50 €

Čudoviti copati SAFESTEP, od blagovne znamke baBice, bodo zagotovo ustrezali vsaki deklici. Narejene so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. Fleksibilen in lahek podplat Safestep omogoča stopalu pravilno hojo brez omejitev in prekomerne obremenitve.

baBice fantovski copati SAFESTEP BA056
19,50 €

Elegantni fantovski čevlji SAFESTEP iz blagovne znamke baBice bodo vašim fantom nudili udobje med hojo. Narejene so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. Fleksibilen in lahek podplat Safestep omogoča stopalu pravilno hojo brez omejitev in prekomerne obremenitve.

baBice Barefoot MB-088 otroški copati
19,50 €

Otroški copatki imajo elastiko na zadnjem delu, zaradi katere se odlično prilegajo. Izdelani so iz mehkega usnja, ki se prilagodi nogi vašega otroka. baBice Barefoot MB-088 otroški copati omogočajo pravilno hojo brez omejitev in prevelike obremenitve.

baBice Barefoot MBE-040 dekliški copati
19,50 €

Dekliški copatki imajo elastiko na zadnjem delu, zaradi katere se odlično prilegajo. Izdelani so iz mehkega usnja, ki se prilagodi nogi vašega otroka. baBice Barefoot MBE-040 otroški copati omogočajo pravilno hojo brez omejitev in prevelike obremenitve.

baBice dekliški copati s flamingom
17,56 €

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom flaminga, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

baBice fantovski copati
18,24 € 16,29 €

Prijetni copati v čudoviti sivo turkizni barvi bodo vašemu malčku nudile zabavo in maksimalno udobje. Copati so izdelani iz mehkega usnja in so zelo enostavni za uporabo.

baBice fantovski copati SAFESTEP BA104
19,50 €

Elegantni fantovski čevlji SAFESTEP iz blagovne znamke baBice bodo vašim fantom nudili udobje med hojo. Narejene so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. Fleksibilen in lahek podplat Safestep omogoča stopalu pravilno hojo brez omejitev in prekomerne obremenitve.

baBice otroški copati s palmovimi listi
19,49 €

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom palmovih listov, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

baBice Barefoot MBE-023 otroški copati
19,50 €

Otroški copatki imajo elastiko na zadnjem delu, zaradi katere se odlično prilegajo. Izdelani so iz mehkega usnja, ki se prilagodi nogi vašega otroka. baBice Barefoot MBE-023 otroški copati omogočajo pravilno hojo brez omejitev in prevelike obremenitve.

baBice Barefoot MBE-027 otroški copati
19,50 €

Otroški copatki imajo elastiko na zadnjem delu, zaradi katere se odlično prilegajo. Izdelani so iz mehkega usnja, ki se prilagodi nogi vašega otroka. baBice Barefoot MBE-027 otroški copati omogočajo pravilno hojo brez omejitev in prevelike obremenitve.

baBice fantovski copati z žirafo
19,41 € 17,46 €

Lepi usnjeni copati z motivom žirafe bodo popolnoma ustrezale vašemu malčku. Copati so izdelani iz mehkega usnja in so zelo enostavni za uporabo.

baBice otroški copati BAREFOOT MB-002
19,50 €

Otroški copati imajo na zadnjem predelu elastičen trak, zahvaljujoč temu se popolnoma prilegajo. Izdelani so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. Otroški copati BABICE BAREFOOT MB-002 omogočajo pravilno hojo brez omejitev in prevelike obremenitve.

baBice otroški copati EM-009
21,40 €

Copati za otroke so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. EM-009 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

baBice otroški copati SAFESTEP BA087
19,50 €

Odlični otroški copati SAFESTEP znamke BaBice prinašajo visoko udobje vašim otrokom. Narejeni so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega dojenčka. Fleksibilen in lahek podplat Safestep omogoča stopalu pravilno hojo brez omejitev in prekomerne obremenitve.

baBice Barefoot MBE-036 otroški copati
19,50 €

Otroški copatki imajo elastiko na zadnjem delu, zaradi katere se odlično prilegajo. Izdelani so iz mehkega usnja, ki se prilagodi nogi vašega otroka. baBice Barefoot MBE-036 otroški copati omogočajo pravilno hojo brez omejitev in prevelike obremenitve.

baBice dekliški copati
17,54 €

Udobni copati iz naravnega usnja so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

baBice dekliški copati BA-212
21,40 €

Copati za deklice so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. BA-212 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

baBice dekliški copati EM-005
21,40 €

Copati za deklice so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. EM-005 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

baBice dekliški copati s papagajem
19,49 €

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom papagaja, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

baBice dekliški copati s papagajem
19,49 €

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom papagaja, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

baBice dekliški copati SAFESTEP BA103
19,50 €

Stilski dekliški copati SAFESTEP, od blagovne znamke baBice, bodo vašim deklicam nudili udobje med hojo. Narejene so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. Fleksibilen in lahek podplat Safestep omogoča stopalu pravilno hojo brez omejitev in prekomerne obremenitve.

baBice dekliški copati SAFESTEP BA143
19,50 €

Odlični dekliški copati SAFESTEP znamke BaBice prinašajo visoko udobje vašim otrokom. Narejene so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. Fleksibilen in lahek podplat Safestep omogoča stopalu pravilno hojo brez omejitev in prekomerne obremenitve.

baBice fantovski copati SAFESTEP BA125
19,50 €

Otroški otroški copati SAFESTEP bodo prijetno udobni vašemu otroku. Narejene so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. Fleksibilen in lahek podplat Safestep omogoča stopalu pravilno hojo brez omejitev in prekomerne obremenitve.

baBice fantovski copati SAFESTEP BA199
19,50 €

Čudoviti copati SAFESTEP, od blagovne znamke baBice, bodo zagotovo ustrezali vsakemu fantu. Narejene so iz mehkega usnja, ki se prilagaja stopalu vašega otroka. Fleksibilen in lahek podplat Safestep omogoča stopalu pravilno hojo brez omejitev in prekomerne obremenitve.

baBice otroški copati BA-221
21,40 €

Copati za otroke so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. BA-221 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

baBice otroški copati BA-224
21,40 €

Copati za otroke so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. BA-224 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

baBice dekliški copati
18,24 € 16,29 €

Z očarljivimi usnjeni copati v roza barvi bo vaša deklica izgledala odlično. Zagotovile pa bodo maksimalno udobje. Copati so izdelani iz mehkega usnja in so zelo enostavni za uporabo.

baBice otroški copati BA-214
21,40 €

Copati za otroke so na zadnji strani opremljeni z gumijastim trakom, da se prepreči zdrs. Noge se ne znojijo in jih je mogoče nositi na bose noge. Izdelani so iz pravega usnja. BA-214 baBice copate priporočajo ortopedi in pediatri ter podpirajo pravilen razvoj nog.

baBice otroški copati s krtkom in veverico
19,49 €

Mehki copatki iz naravnega usnja, s krtom in veverico, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.

baBice fantovski copati s kitaro
17,54 €

Mehki copatki iz naravnega usnja, z motivom kitare, so udobni za nošenje in enostavni za obuvanje in sezuvanje. Noga se v copatu ne znoji, poleg tega pa jih otroci lahko nosijo tudi na boso nogo. Copati so protizdrsni, njihovo vzdrževanje pa je enostavno. Prikupen motiv, ki ga bo vzljubil vsak otrok.