b.box set za prigrizke-18%
11,60 € 9,50 €

Zadnji kos!

b.box set za prigrizke, ki je sestavljen iz dveh ločenih posod, pokrova in žlice. Ta set je odličen za potovanja.

b.box termovka za pitje s slamico-29%
23,60 € 16,60 €

Odprodaja

Termovka s slamico iz nerjavečega jekla s prostornino 350 ml je primerna za otroke od 12. meseca starosti. Nič vam ne bo preprečilo dolge sprehode poleti ali pozimi. Termovka ohrani napitke hladne do 7 ur in tople do 5 ur. Enostavno odpiranje s pomočjo gumba, silikonska slamica vam omogoča, da iz termovke spijete tudi zadnje kapljice. Enostavno nošenje ali obešanje na otroški voziček zahvaljujoč držalu na pokrovu.

b.box komplet krtač za čiščenje
9,36 €

Komplet krtač, od znamke B.BOX, vsebuje vse ščetke, ki jih potrebujete za čiščenje skodelice s slamico, steklenicami in termosom za pitje. Čopiči so pritrjeni na en obroč iz katerega jih je enostavno odstraniti in po uporabi pritrditi nazaj.

b.box Univerzalen komplet za pitje
22 € 21,23 €

Praktičen komplet je idealen za dojenčke od prvega leta starosti. S skodelico je enostavno rokovati in zamenjati nastavke ali pokrove. b.box Univerzalni set za pitje ne vsebuje ftalatov, PVC ali BPA.

b.box steklenica s slamico
11,60 € 11,10 €

Steklenica s slamico je idealen pripomoček za otroke do 6 meseca starosti, saj bo olajšala prehod na klasičen kozarec. Slamica je opremljena z jekleno maso, ki se premika z njo, tako da jo je mogoče piti pod katerim koli kotom. b.box Slamnata skodelica ne vsebuje ftalatov, PVC ali BPA

b.box Jedilni pribor za majhne otroke
10 € 9,11 €

Praktičen pribor ima poseben ročaj, ki se natančno prilega roki vsakega malčka in ga uči samostojno jesti. Primerno za otroke od 9 meseca dalje. Pranje je možno v pomivalnem stroju. B.box Pribor za majhne otroke ne vsebuje ftalatov, PVC-ja ali BPA.

b.box hladilna blazinica, 2 kosa
7,05 €

Gelne blazinice so idealen dodatek za v posodo za malico. Pomagaj ohranjati svežino hrane. Le ohladite v hladilniku ali zamrzovalniku, po uporabi pa sperite. B. box hladilna blazinica, 2 kosa je izdelana iz nestrupenega živilskega gela.

b.box posoda s slamico
13,20 € 11,43 €

Posoda, s kapaciteto 250 ml, ima praktično slamico, ki olajša zajemanje hrane ali tekočine. Pokrov preprečuje morebitno razlitje. Varno v pomivalnem stroju. b.box Posoda s slamo ima nedrseče dno in ne vsebuje ftalatov, PVC ali BPA.

b.box posoda s slamico, XL
13,20 € 11,68 €

B.box posoda s slamico ima edinstven patentiran dizajn – posoda XL in slamica v enem pakiranju!

b.box posoda za malico
21,95 €

Posoda za malico ima 5 praktičnih pregrad, v katere lhko pospravite solato, banano ali wrap. Ima tudi silikonski dvojen pokrov, ki omogočajo shranjevanje sadja ali jogurta. b.box posoda za malico je izdelana brez BPS, PVC, BPA in ftalatov.

b.box Rezervne slamice - steklenica za pitje
9,20 € 8,80 €

Dve rezervni slamici za steklenico, od znamke B.box. Slamice lahko operete v pomivalnem stroju in jih postavite v sterilizator. Izdelano brez uporabe BPA, ftalatov in PVC. Zgornji del slame je izdelan iz silikona, material znotraj plastenke je iz polipropilena.

b.box Univerzalni pas
9,20 € 8,77 €

Praktični pas ima prostor za imenovanje. Zanesljivo drži igračo, stekleničko ali dudko, lahko jo pritrdite na otroški voziček ali posteljico. b.box Univerzalni trak lahko ločite na 3 dele.

b.box Rezervne slamice - steklenica za pitje
9,20 € 8,80 €

Dve rezervni slamici za steklenico iz tritana, od znamke B.boxa. Slamice lahko operete v pomivalnem stroju in jih postavite v sterilizator. Zgornji del slame je izdelan iz silikona, material znotraj plastenke je iz polipropilena. Izdelano brez uporabe BPA, ftalatov in PVC

b.box steklenica s slamico
11,60 € 11,10 €

Steklenica s slamico je idealen pripomoček za otroke do 6 meseca starosti, saj bo olajšala prehod na klasičen kozarec. Slamica je opremljena z jekleno maso, ki se premika z njo, tako da jo je mogoče piti pod katerim koli kotom. b.box Slamnata skodelica ne vsebuje ftalatov, PVC ali BPA