Hartmann spodnje hlače za inkontinenco MoliCare Mobile Light
15,50 € 10 €

Raztegljive spodnje hlače za inkontinenco iz serije MoliCare Mobile primerne so za aktivne ljudi, ki majo zmerno oslabljen mehur. Te hlače vam bodo pomagale povrniti zaupanje vase, saj se nosijo kot spodnje perilo in niso vidne pod oblačili. Namenjene so predvsem za nočno uporabo in so primerne tako za moške kot za ženske.

Hartmann spodnje hlačke za inkontinenco MoliCare Mobile
17,18 € 15,28 €

Raztegljive spodnje hlače za inkontinenco iz serije MoliCare Mobile primerne so za aktivne ljudi, ki majo težave z zmernim do hudim uhajanjem urina. Te hlače vam bodo pomagale povrniti zaupanje vase, saj se nosijo kot spodnje perilo in niso vidne pod oblačili. Namenjene so za vsakodnevno nošenje in so primerne tako za moške kot za ženske.

Hartmann vložki za inkontinenco MoliForm Premium
19,92 € 17,81 €

Vložki MoliForm Premium so primerni za pomoč ljudem, ki ne morejo nadzirati uhajanje urina. Uporabljajo se skupaj s hlačkami MoliPants. Izredno so udobni in so primerni tako za ženske kot za moške.

Hartmann MoliCare Lady vložki za inkontinenco
5,86 € 4,10 € 0,29 €/kos

Vložki MoliCare Lady so primerni za pomoč ljudem, ki trpijo zaradi blagega uhajanja urina. Uporabljajo se tudi kot zaščita po ginekoloških posegih ali pa kot prijetne obloge med začasno inkontinenco po porodu.

Hartmann Molinea Plus blazine, 90 x 180 cm, 20 kosov
17,16 € 15,23 €

MoliNea Plus blazine za enkratno uporabo za zaščito posteljnine. Idealna pomoč za ljudi z inkontinenco. Blazine so velikosti 90 × 180 cm in vpijejo do 1200 ml tekočine. Uporaba blazin bo preprečila nepričakovano nesrečo. Pakiranje vsebuje 20 kosov blazinic.