BABY ONO bambusova brisača s kapuco, 100 x 100 cm
18,30 €

Novo

Otroška brisača zelo dobro vpija vodo. Izdelana je iz hipoalergenega materiala, ki je primeren tudi za problematično kožo. Termoregulacijske lastnosti zagotavlja, da poleti hladi, pozimi pa greje. BabyOno bambusova brisača s kapuco, 100 × 100 cm ima zanko za obešanje.

BABY ONO obojestranska minky otroška odejica – ninica, mint
13,90 €

Novo

Otroška odejica iz mehkega in nežnega minky materiala, ki je prijeten in topel. Primerna je za novorojenčke. Na odejici je tudi prikupna ninica. BabyOno obojestranska otroška odejica – ninica je primerna za v voziček in otroško sobico.

BABY ONO poučni valj, 9 m+
13,90 € 11,90 €

Novo

Valj za otroke je odlično interaktivno in izobraževalno orodje. Pomaga razvijati pritrditev predmeta od dlani do dlani, dvigovanje ali sedenje. Primerno za otroke od 9. mesecev. BabyOno poučni valj (9 m+) je opremljen z ropotuljicami, ki pritegnejo k igri.

BABY ONO dvostranska mehka odeja, podoba krave, bež
13,90 €

Novo

Odeja za dojenčke ima mehak material, ki je zelo udoben, topel in prijeten. Primeren je tudi za uporabo pri novorojenčkih. Vključuje ljubko kravico. Obojestranska odeja BabyOno z dvostransko zasnovo – je bež barve in je primerna za otroški voziček in otroško sobo.

BABY ONO obojestranska minky otroška odejica – ninica, siva
13,90 €

Novo

Otroška odejica iz mehkega in nežnega Minky materiala, ki je prijeten in topel. Primerna je za novorojenčke. Na odejici je tudi prikupna ninica. BabyOno obojestranska otroška odejica – ninica je primerna za v voziček in otroško sobico.

BABY ONO obojestranska otroška odejica – ninica, roza
13,90 €

Novo

Otroška odejica iz mehkega in nežnega minky materiala, ki je prijeten in topel. Primerna je za novorojenčke. Na odejici je tudi prikupna ninica. BabyOno obojestranska otroška odejica – ninica, roza je primerna za v voziček in otroško sobico.