Authentic zložljivi skiro, napihljiva kolesa, premer koles 205 mm
96,43 € 78,35 €

Zadnji kos!

Visoko kakovostno in povsem aluminijasto zložljivo skiro je primerno za male in velike športnike. Skiro v moderni zasnovi je opremljen s preprostim zložljivim mehanizmom. Prednosti skiroja so – ojačane sprednje vilice, krmilo, nastavljivo po višini in prostoren XL predel za stopalo z nedrsečim zaključkom in zasnova z napihljivimi kolesi. Otroci bodo lahko uživali ob vsaki vožnji.

Authentic Otroški skiro ST, premer koles 125 mm
49,37 € 37,72 €

Zadnji kos!

Kakovosten in popolnoma aluminijast, zložljiv skiro modernega dizajna bo ugajal vsem športnim navdušencem. Opremljen je z novim zelo preprostim zložljivim mehanizmom, ki ga v hipu zmanjša na minimum, tako da ga je mogoče priročno ročno upravljati.

Authentic zložljivi skiro Six Degrees, premer koles 205 mm
119,96 € 97,89 €

Kakovosten in popolnoma aluminijast zložljiv skrio Six Degrees, modernega dizajna. Skro je opremljen s preprostim zložljivim mehanizmom. Prednosti skuterja so: zelo široko krmilo, nastavljivo po višini in prostoren XL korak s protizdrsnim zaključkom, sprednja in zadnja kolesa z blatnikom. Otroci bodo lahko uživali ob vsaki vožnji.

Authentic zložljivi skiro Six Degrees, premer koles 230 mm
138,24 € 112,79 €

Novo

Visokokakovosten in popolnoma aluminijast zložljiv skiro Six Degrees v rdeči barvi. Skiro je opremljen s preprostim zložljivim mehanizmom. Prednosti skiroja so: široko krmilo, nastavljivo po višini, in prostoren XL predel za stopalo s protizdrsnim zaključkom, sprednja in zadnja kolesa z blatnikom. Otroci bodo lahko uživali ob vsaki vožnji.

Authentic Muuwmi otroški skiro s svetlečimi koleščki
70,39 € 50,69 €

Visoko kakovostni otroški skiro Muuwmi z enostavno in varno uporabo. Svetlobna kolesa po principu dinamo. Kakovostni in moderni dizajn s snemljivim okvirjem. Druge prednosti so korak z nedrsečo površino in izjemno močno zadnjo zavoro. Otroci lahko uživajo v vsaki vožnji.

Authentic zložljivi skiro Six Degrees, napihljiva kolesa, premer koles 205 mm
138,24 € 112,79 €

Novo

Visokokakovosten in popolnoma aluminijast zložljiv skiro Six Degrees v zlati barvi. Skiro je opremljen s preprostim zložljivim mehanizmom. Prednosti skiroja so: široko krmilo, nastavljivo po višini, in prostoren XL predel za stopalo s protizdrsnim zaključkom, sprednja in zadnja kolesa z blatnikom. Otroci bodo lahko uživali ob vsaki vožnji.

Authentic zložljivi otroški skiro , premer koles 205 mm
80,75 € 65,96 €

Kakovosten in popolnoma aluminijast zložljiv skuter ne samo za male športnike. Skiro v moderni zasnovi je opremljen s preprostim zložljivim mehanizmom. Prednosti skiroja so ojačane sprednja vilice, krmilo, nastavljivo po višini in prostoren XL predel za stopalo z nedrsečim zaključkom. Otroci bodo lahko uživali ob vsaki vožnji.