Atomic Savor S Photo White smučarska očala-25%
101,10 € 75 €

Odlična cena

Stilska smučarska očala s fotokromatskim vizirjem. Leče Cylindrical Double Lens se prilagodijo neposredni svetlobi in mraku. Okvir Live Fit Frame za popolno prileganje k obrazu. Steklo z vrhnjim slojem Supreme Anti-scratch proti praskam. Atomic Savor S Photo White smučarska očala so opremljena z nastavljivim trakom.

Atomic Revent+ čelada Black
101 € 86,48 €

Izjemno lahka moška čelada. Atomic Revent+ nudi visoko raven zaščite glave zahvaljujoč oblikovanju In-Mold. Čelado lahko enostavno prilagodite glede na velikost glave in pralno oblazinjenje za maksimalno udobje. Zaščita in eleganten videz v enem.

Atomic Ski Bag torba za smuči
60,50 € 51,99 €

Odlična cena

Prilagodljiva torba za klasične smuči z odpiranjem. Atomic Ski Bagje dovolj dolga za shranjevanje 1 para smuči in smučarske palice. Odprete jo lahko na 2 mestih, poleg tega ima snemljivo špico. Izdelana je iz vodoodpornega materiala. Ramenska naramnica za možnost lažjega prenašanja.

Atomic Amt Boy
24,95 € 18,72 €

Smučarske palice za fante imajo jekleno konico. Ročaj je izdelan iz aluminijeve litine, ki je trpežna in zelo lahka. Atpomic Atm Boy smučarske palice imajo ergonomski ročaj in elastičen trak.

Atomic Count Jr otroška smučarska očala
30 € 24,93 €

Otroška smučarska očala imajo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki. Imajo cilindrične leče s širokim vidnim poljem in Antifog zaščito proti meglenju. Kompatibilne so z očali z dioptrijo zahvaljujoč tehnologiji OTG. Salomon Count Jr so opremljene s silikonskim trakom, ki jih ohranja na svojem mestu.

Atomic Count smučarska očala
100,90 € 83,79 €

Smučarska očala imajo 100% zaščito pred UVA in UVB žarki. Imajo sferične leče s širokim vidnim poljem in Antifog zaščito proti meglenju. Kompatibilne so z očali z dioptrijo zahvaljujoč tehnologiji OTG. Salomon Count so opremljene s silikonskim trakom, ki jih ohranja na svojem mestu.

Atomic Mentor Jr

Atomic Mentor Jr

Ocena: 5
46,02 €

Odprodaja

Varna čelada za spust je zasnovana za otroke. Atomic Mentor Jr odlikuje vgrajen model, ki nudi visoko stopnjo varnosti in hkrati ohranja nizko težo. Udobje za majhne smučarje zagotavlja odstranljivo mehko oblogo, katero lahko brez težav operete.

Atomic otroška smučarska čelada Count Jr
76,73 € 63,40 €

Kakovostna otroška smučarska čelada je idealna za smučanje po strminah. Atomic Count Jr dopolnjuje dodelana konstrukcija In-Mold z Holo Core, ki ponuja zelo visoko raven varnosti, pri tem pa ohranja tudi svojo lahkotnosti. Udobje za majhne smučarje prinaša primerno odstranljiva pralna podloga in snemljiva zaščita za ušesi.

Atomic Redster X Sqs smučarske palice Green
40,90 €

Odlična cena

Smučarske palice od priznane znamke Atomic. Tehnologija 4 Aluminum Pole podpira močno trdnost. Sistem SQS preprečuje poškodbe pri nepričakovanih padcev. Zanke Padded Strap za trden oprijem. Trdni Steel Tip za uporabo v ledenem snegu. Atomic Redster X Sqs Green s premerom 16mm.

Atomic Revent Nightshade čelada
81,50 € 67,55 €

Izjemno lahka smučarska čelada Atomic Revent Nightshade nudi visoko raven zaščite glave zahvaljujoč oblikovanju In-Mold. Čelado lahko enostavno prilagodite glede na velikost glave in pralno oblazinjenje za maksimalno udobje. Zaščita in eleganten videz v enem. Ima minilano težo 350 g.

Atomic smučarska očala Revel S
89,89 € 75,14 €

Smučarska očala z zamenljivimi lečami in silikonsko plastjo na traku za boljši oprijem na čeladi. Primerna za osebe s srednje velikim obrazom.

Atomic smučarska očala Revel S Stereo-36%
119,95 € 75,79 €

Odlična cena

Smučarska očala Revel S Stereo so vsestranska, manjša očala za zimske športne aktivnosti. Večplastna obdelava leč in sferična ukrivljenost omogočata neoviran pogled.

Atomic smučarske palice Amt Girl
24,95 € 18,76 €

Dekliške smučarske palice imajo jekleno konico. Ročaj je izdelan iz aluminijeve litine, ki je trpežna in zelo lahka. Atomic smučarske palice Amt Girl so opremljene z ergonomskim ročajem in elastičnim trakom.

Atomic smučarske palice Redster Ultra, črno-rdeče
119,95 € 91,46 €

Moške smučarske palice Atomic Redster Ultra iz lahke karbonske zlitine so odlične za vse vrste snežnih podvigov, še posebej tekmovanja. Imajo varnostni sistem SQS, podložen pašček ter ročaj z zarezami za oprijem, ki ne drsi.

Alois Rohrmoser je leta 1955 ustanovil Atomic, ki je sprva proizvajalo 40 parov smuči na leto. Vrhunec je doseglo leta 1991 in 1992, ko so proizvedli 831.000 parov smuči na leto.

Atomic je avstrijska družba, ki proizvaja in prodaja smučarsko opremo pod različnimi blagovnimi znamkami. Proizvajajo smuči, smučarske čevlje, vezi, čelade, smučarske palice, očala  in zaščitno opremo. Danes proizvedejo približno 600.000 parov smuči na leto.

Alois Rohrmoser je leta 1955 ustanovil Atomic, ki je sprva proizvajalo 40 parov smuči na leto. Vrhunec je doseglo leta 1991 in 1992, ko so proizvedli 831.000 parov smuči na leto.

Atomic je avstrijska družba, ki proizvaja in prodaja smučarsko opremo pod različnimi blagovnimi znamkami. Proizvajajo smuči, smučarske čevlje, vezi, čelade, smučarske palice, očala  in zaščitno opremo. Danes proizvedejo približno 600.000 parov smuči na leto.