AT4 majhna posteljica ESSENTIEL, 40 × 80 cm
77,30 €

Otroška mini postelja ESSENTIEL iz AT4 s svojo brezčasnim dizajnom odlično dopolni vsako spalnico ali sobo. Izdelana iz visoko kakovostnega bukovega lesa. Jaslice imajo praktična kolesa z zavoro za lažje premikanje med sobami, tako da lahko otroka obdržite ves čas ob sebi.


AT4 otroška postelja EVOLUTION (2v1), 70 × 140 cm
159 €
155,50 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroška postelja EVOLUTION blagovne znamke AT4, raste z vašim otrokom. Za manjše otroke lahko uporabite posteljico, ki jo lahko kasneje spremenite v klasično posteljo, zato bo trajala mnogo dlje. Narejena je iz bukovega lesa in prebarvana z okolju prijaznimi laki na vodni osnovi. Rešetko za posteljo lahko nastavite na dva položaja.


AT4 otroška posteljica ESSENTIEL, 60 × 120 cm
109 €

102,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroška postelja AT4 ESSENTIEL omogoča vašemu otroku kakovostno kakovost in nemoten spanec. Izdelana iz visoko kakovostnega bukovega lesa Rešetka je nastavljiva na tri višine, tako da jo lahko prilagodite v času rasti vašega otroka. Postelja ustreza veljavnim standardom za izdelke, namenjene otrokom do 3 let. Posteljica je na voljo v treh različicah.


AT4 previjalna miza ESSENTIEL, 2 polici
78,90 €

72,90 €

Previjalna miza ESSENTIEL AT4 ima dve polici, kjer lahko shranite vse svoje stvari, ki jih potrebujete in jih hranite s seboj. Števec za novorojenčke je izdelan iz kakovostnega bukovega lesa. Na voljo je s priročnimi kolesi za lažje gibanje po sobah.


AT4 viseča mizica za previjanje EVOLUTION
98,90 €

91,30 €

Viseča previjalna miza AT4 EVOLUTION, blagovne znamke AT4 vam prihrani prostor v sobi in poskrbi za udobje, ki ga potrebujete za spremembo drobtine vašega otroka. Mizico je mogoče zložiti in pospraviti, zato da ne zasede prostora, kadar je ne uporabljate. Narejena je iz bukovega lesa. Nosilnost je 15 kg.


AT4 zložljiva ograda za igro ESSENTIEL s kolesi, 100 × 100 cm
143,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroška zložljiva ograda ESSENTIEL blagovne znamke AT4 zagotavlja varno območje za vašega dojenčka, tudi, v kolikor imate druge ovire za njegovo nenadzorovano gibanje. Primeren je za namestitev v otroško ali dnevno sobo, tako da lahko vedno vidite svojega otroka. Otroški kotiček je primeren za majhne dojenčke, zahvaljujoč nastavljivemu položaju tal, zato sebo vaš dojenček ograde kmalu navadil.


AT4 zložljiva ograda za igro ESSENTIEL s kolesi, 70 × 100 cm
119 €
115,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Zložljiva otroška ograda ESSENTIEL iz AT4 je primerna za namestitev v otroško ali dnevno sobo z namenom, da boste lahko imeli dojenčka na udobnem mestu in bližje sebi, ko opravljate vsakodnevna opravila. Otroška igrala otroku nudijo varen prostor, če nimate možnosti zadrževanja. Otroški kotiček je primeren za majhne dojenčke, zahvaljujoč nastavljivemu položaju tal, zato sebo vaš dojenček ograde kmalu navadil.


AT4 zložljiva otroška posteljica EVOLUTION, 60 × 120 cm
149 €
146,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroška posteljica EVOLUTION blagovne znamke AT4 je izdelana iz čvrste bukve. Lahko zložite jaslice, tako da lahko zasedete malo prostora. Nosilec za posteljo je nastavljiv na tri položaje, ki jih lahko prilagodite, ko otrok raste. Dajte svojemu otroku kakovostnen in nemoten nemoten spanec s to posteljico.


AT4 varnostna pregrada za otroka ESSENTIEL, 73 - 110 cm
54,70 €

Varuje otroka pred nepazljivostjo – prav gotovo bo lahko vaš otrok nadaljeval raziskovanje bolj varno. Varnostna pregrada AT4 ESSENTIEL učinkovito preprečuje padce. Pregrada je primerna za stopnice ali nezavarovane sobe vseh notranjosti.