Astonish odstranjevalec madežev Oxy Plus, 2 kg
10,49 €

9,60 €

Astonish Oxy Plus odstranjevalec madežev z aktivno močjo kisikovih mehurčkov poskrbi za obnovitveno zmogljivost, očisti madeže in odišavi ter osveži perilo. Je biološko razgradljiv. Ena merica zadostuje za eno pranje. Količina 2 kg.


Astonish čistilna pasta, 500 g
5,73 €

3,80 €

Astonish Pro čistilna pasta s profesionalno formulo za učinkovit boj proti bakterijam uniči tudi e.coli, salmonelo ter listerijo. Je nežna do kože in primerna za čiščenje najrazličnejših površin. Količina 500 g.


Astonish čistilo za keramične plošče 3 x 235mL
7,69 €

7,10 €

Čistilo je bilo zasnovano posebej za uporabo na steklokeramičnih ploščah, indukcijskih in halogenskih ploščah ter mikrovalovnih pečicah. Močna krema zlahka ostrani madeže zažgane hrane, za seboj pa pusti ploščo kristalno čisto in sijočo ter na površini ustvari zaščitni sloj. V pakiranju prejmete 3 × 235mL.


Astonish čistilo za kopalnico 3 x 750 ml
7,32 €

4,40 €

Astonish čistilo je posebej formulirano čistilo za uporabo v kopalnici. Edinstvena formula pripomore k odstranitvi vodnega kamna, ostankov mila in umazanije.


Astonish šampon za strojno čiščenje preprog
2,75 €

2,50 €

Astonish Vac Maxx čistilo za strojno čiščenje preprog lahko uporabite na volnenih ali sintetičnih preprogah, čistilo pa bo odstranilo madeže in neprijetne vonjave.


Astonish tablete za strojno pomivanje posode 5v1, 42 kosov
8,30 €

7,60 €

Astonish tablete za strojno pomivanje posode 5v1 z dodano soljo in formulo za pomoč pri izpiranju ne vsebujejo fosfatov. Odstranjujejo tudi najtrdovratnejše madeže, stekleno posodo pa puščajo brez lis. V pakiranju je 42 tablet.


Priznana blagovna znaka Astonish je že vrsto let prisotna na svetovnih trgih. Njihov asortiment zajema čistila za vse površine in namene.

Priznana blagovna znaka Astonish je že vrsto let prisotna na svetovnih trgih. Njihov asortiment zajema čistila za vse površine in namene.