Aqua Wave moške kopalne kratke hlače Campis
27,56 €

Moške kopalne kratke hlače Aquawave Campis v modnem dizajnu. Uporabljen material je močan in trpežen na obrabo. Se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo udobje. Elastični material ne moti gibanja in odlično izboljša videz postave. Kopalne kratke hlače imajo znotraj podlogo.


Aqua Wave moške kopalne kratke hlače Consel
29,89 €

Moške kopalne kratke hlače Aquawave Consel v modnem dizajnu. Uporabljen material je močan in trpežen na obrabo. Se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo udobje. Elastični material ne moti gibanja in odlično izboljša videz postave. Kopalne kratke hlače imajo znotraj podlogo.


Aqua Wave moške kopalne kratke hlače Shadow Stripes
18,62 €

Moške kopalne kratke hlače Aquawave Shadow Stripes v modernem dizajnu. Uporabljen material je močan in trpežen na obrabo. Se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo udobje. Elastični material ne moti gibanja in odlično izboljša videz postave. Kopalne kratke hlače imajo znotraj podlogo.


Aqua Wave ženska majica Whisper
18,72 €

Ženska majica s kratkimi rokavi Aquawave Whisper. Svoboden kroj ne omejuje svobodo gibanja, bombažna tkanina, iz katere je majica izdelana pa absorbira prekomerni znoj, zato bo vaša koža ostala suha in sveža tudi med povečano aktivnostjo. Material je obogaten z mešanico poliestra, zaradi tega pri pranju in nošenju ne izgubi svoje oblike. Sprednja stran je okrašena s prijetnim potiskom v poletnih barvah.


Aqua Wave moški natikači Peles
22,89 €

Moški natikači Aquawave Peles so izdelani iz prijetnega materiala, ki je povsem varen za kožo – ne poškodujejo ali povzročajo draženja tudi med dolgimi sprehodi na vroč dan. Širok pas čvrsto drži nogo na mestu, fleksibilen podplat pa ublaži nepravilnosti tal.


Aqua Wave ženske japonke Abuna
9,29 €

Ženske japonke Aquawave Abuna so idealne za poletje. Zagotavljajo optimalno toplotno udobje in ščitijo pred pregrevanjem. So izjemno lahki – komaj boste čutili, da jih nosite, tudi na dolgem sprehodu ob obali ali na plaži.


Aqua Wave ženske japonke Rachel
9,34 €

Ženske japonke Aquawave Abuna so idealne za poletje. Zagotavljajo optimalno toplotno udobje in ščitijo pred pregrevanjem. So izjemno lahke – komaj boste čutili, da jih nosite, tudi na dolgem sprehodu ob obali ali na plaži.


Aqua Wave ženski čevlji Medila
35,33 €

Ženska mestna obutev Aquawave Medila je model, ki je popoln za vsakodnevno nošenje. Za njihov nastanek se uporabljajo visoko kakovostni materiali, ki so varni za kožo.


Aqua Wave ženski športni čevlji Aridea
30,02 €

Novo

Ženska mestna obutev Aquawave Aridea je model, ki je popoln za vsakodnevno nošenje. Za njihov nastanek se uporabljajo visoko kakovostni materiali, ki so varni za kožo in ščitijo pred škodljivimi učinki zunanjih dejavnikov.


Aqua Wave dvodelne kopalke Aniba
16,36 €

Novo

Dvodelne kopalke Aquawave Aniba so primerne za plažo in bazen. Zgornji del kopalk je odstranljiv skupaj z oblazinjenjem in se ga zaveže za vratom, kar je odlično za pridobivanje porjavitve. Spodnji del kopalk so ojačane v pasu, s čimer preprečujejo drsenje z bokov.


Aqua Wave dvodelne kopalke Aziba
16,35 €

Novo

Dvodelne kopalke Aquawave Aziba so primerne za plažo in bazen. Zgornji del kopalk je odstranljiv skupaj z oblazinjenjem in se ga zaveže za vratom, kar je odlično za pridobivanje porjavitve. Spodnji del kopalk so ojačane v pasu, s čimer preprečujejo drsenje z bokov.


Aqua Wave dvodelne kopalke Faridi
14,01 €

Novo

Dvodelne kopalke Aquawave Faridi so primerne za plažo in bazen. Zgornji del kopalk je odstranljiv skupaj z oblazinjenjem in se ga zaveže za vratom, kar je odlično za pridobivanje porjavitve. Spodnji del kopalk so ojačane v pasu, s čimer preprečujejo drsenje z bokov.


Aqua Wave moška majica Ocean
18,70 €

Novo

Moška bombažna majica Aquawave Ocean. Majica je izdelana iz 100% bombaža in je prijetna za nošenje. Na sprednji strani se majica ponaša z dodelano poletno zasnovo potiska.


Aqua Wave moške kopalke Apeli
11,67 €

Novo

Moške kopalke Aquawave Apeli bodo navdušile vsakega plavalca. Uporabljen material je močan in trpežen na obrabo. Se popolnoma prilegajo telesu in zagotavljajo udobje. Elastični material ne moti gibanja in odlično izboljša videz postave.


Aqua Wave ženske kratke hlače Rossy
11,67 €

Novo

Ženske kratke hlače Aquawave Rossy so idealne za poletne aktivnosti. Hlače so zelo udobne in zaradi svoje oblike so za nošenje zelo prijetne.


Aqua Wave moške kopalke Carbo
22,92 €

Moške kopalke Aquawave Carbo so primerne za moške, ki cenijo udobje. Kopalke na prvi pogled izstopajo s svojim klasičnim krojem hlač. Kopalke so primerne za uporabo v bazenu, odlične so za počitek in sprostitev na plaži ali za kopanje v morju.


Aqua Wave moške kopalke Kiogen
34,70 €

Moške kopalke Aquawave Kiogen so primerne za moške, ki cenijo udobje. Kopalke na prvi pogled izstopajo s svojim klasičnim krojem hlač. Kopalke so primerne za uporabo v bazenu, odlične so za počitek in sprostitev na plaži ali za kopanje v morju.


Aqua Wave ženski čevlji za v vodo Rocato
34,55 €

Ženski čevlji za v vodo Aquawave Rocato so idealni za vodne aktivnosti, kot so plavanje, potapljanje ali vožnjo s kanujem. Narejeni so iz hitro sušečih in lahkih sintetičnih materialov. Ojačan podplat nudi zaščito pred praskami, ki jih povzroča plezanje na ostrih kamnih ali celo koščkih stekla