Antonio Banderas Blue Seduction For Women - EDT
12,90 €

Ženska dišava Blue Seduction For Women tvori popoln par s privlačno in prozorno dišavo za moške Blue Seduction For Men. Tako kot steklenička parfumov za moške, tudi steklenička za parfume navdihuje svetlobni odsev v vodi. Je utelešenje svežine in zapeljivosti.

Antonio Banderas Seduction In Black - EDT
12,80 €

Seduction In Black je prefinjena, a zelo naravna dišava, zasnovana za sodobnega in elegantnega moškega. Človek, ki je prepričan vase in ljubezenske igre, ki jih igra v veliki meri sam, in nekatere prepušča usodi,  spontanosti.

Antonio Banderas The Secret Temptation - EDT
18,50 € 15,70 €

The Secret Temptation je lesno-začinjena dišava za moške. Glavo sestavljajo kardamom, roza poper, elemi smola in bergamot. V srcu boste čutili nenavadno kombinacijo jasmina, pelina in bazilike. Kompozicijo dopolnjujejo akordi iz lesa, vetivera, mošusa in sladke vanilije. Začelo se je leta 2017. .

Antonio Banderas Blue Seduction For Men - EDT
16,50 €

Je prozorna in čutna dišava z iskrico odličnosti, ki jo le malokdo lahko zdrži. Sveže in jasne note se ujemajo z elementi sadja, eksotičnimi začimbami in eleganco dragocenega lesa. Gre za sodobno kompozicijo, ki bo presenetila in navdušila z izvirnimi sestavinami in akordi.

Antonio Banderas Diavolo Men - EDT
14,90 € 12,10 €

Diavolo je orientalsko začinjena dišava za moške z zanimivim svežim mahom podtonom. Dopolnjuje številne uspešne parfume svetovno znanega igralca Antonia Banderasa. Bodite tako seksi kot on!.

Antonio Banderas Queen of Seduction - EDT
16,10 € 14,40 €

Queen of Seduction Antonio Banderas e je ženski cvetlično voden parfum. Začela se je leta 2016. Prijetno poslovanje za prijetne dni. V glavi so vodni toni, malina in grenivka. V srcu je jasmin, potonika, roza poper in iris. Sam temelj so potonike, roza poper in iris. .

Antonio Banderas Her Secret Game - EDT
16,90 €

Njen Secret Game by Antonio Banderas e je dišava, namenjena skrivnostnim, elegantnim in igrivim ženskam. Je prijetno cvetlično sladka s spodobno roza flanco in ključem. Najprej boste začutili veliko sladkih tonov mandarine, ananasa, maline, jagode in bergamota.