Amouage Ciel Pour Femme - EDP
139,90 €

Parfumska voda Ciel blagovne znamke Amouage je čutna, cvetlična dišava za ženske. Odpira se z notami gardenija, ciklame in listi vijolice, potem se oglasijo vrtnica, lilija, jasmin in breskev cvet. Na koncu vas očara kombinacija cedrovine, kadila, mošusa, jantarja in sandalovine.

Amouage Interlude Man - EDP
206,40 €

Zadnji kos!

Interlude vonj vode iz blagovne znamke Amouage je orientalski lesna dišava za moške. Če vam je všeč središče pozornosti in imate radi razkošno in dolgotrajno dišavo, je Interlude samo za vas! Dovolite si, da vas očarajo njegovi očarljivi toni. Začelo se je leta 2012. .

Amouage Lyric Woman - EDP
157,10 €

Lyric by Amouge je ženska orientalsko-cvetna dišava. Sladki toni, ki ne navdušijo le našega vonja. Sestavljen je iz bergamota, kardamoma, cimeta in ingverja. V srcu so vrtnice, hijacinti, jasmin, ylang-ylang, geranij in korenina orisa.

Amouage Myths Woman - EDP
131 €

Parfumska voda Myths Woman blagovne znamke Amouage je namenjen vsem ljubiteljem cvetno-zelenih dišav. Najprej se boste začutili mešanico cvetja v podobi krizantem, labdane, narcis in listov vijolice. Nato razvija dišava ambre, pačulija in nageljnov, v zaključku pa se oglasijo mah, mošus in usnje.

Amouage Dia Pour Homme - EDP
144,70 €

DIA Pour Homme, blagovne znamke Amouage je lesno-cvetlična dišava za moške. Odpira se s toni kadila, kardamoma, grenke pomaranče in kretske smole od skalne vrtnice (labdanum). V srcu zazveni kombinacija slive, potonike, ylang-ylanga in korenina irisa.

Amouage Fate For Women - EDP
158,60 €

Fate For Women je razkošna orientalska cvetlična dišava za ženske. Glava je sestavljena iz sveže bergamotke, rdečega čilija, popra in cimeta. V srcu začutite kombinacijo vrtnice, jasmina, narcise, kadila in labdanum smole.

Amouage Journey Woman - EDP
150,70 € 145,90 €

Potovanje Ženska z znamko Amouage je primeren za vse ženske, ki iščejo neobičajno orienálně-cvetlični šopek. Na začetku so skrita marelica, osmanthus, jasmin, muškatni orešček in kardamom. V osrčju arabskega jasmina, mimoze, medu in cedre.

Amouage The Library Collection Opus IV - EDP
155,20 €

The Library Collection Opus IV je fougerovo orientalska dišava za moške in ženske; druga iz zbirke The Library. Odpre se s svežimi notami limone, mandarine in grenivke, ki jih dopolnjuje kardamom. V srcu občutite elemi smolo, kardamom, kumino, divjo vrtnico, liste vrtnice in vijolice.

Amouage Fate - EDP
159,60 €

Parfumska voda Fate za moške blagovne znamke Amouage je orientalsko lesena, izrazitejša dišava.

Amouage Honour - EDP
136,70 €

Parfumska voda Honor iz Amouage je orientalsko začinjena dišava za vse moške, ki imajo radi močnejše in dolgotrajnejše vonjave. Naj jo pogoltne, se zlije z vami in naj vaša osebnost govori! Začelo se je leta 2011. .

Amouage Interlude Woman - EDP
156,80 €

Interlude Woman damska ciprovo-cvetlična dišava z bogato sestavo. Odpira se z bergamotko, skupaj z ingverjem, grenivka in ognjičem. V srcu začutite kombinacijo rož, sadja, smole opoponax, kadila, kave, lesa in sladkega medu.

Amouage Library Collection Opus II - EDP
152,70 € 144,70 €

Library Collection Opus II je fougerovo orientalska dišavo za moške in ženske; druga iz zbirke The Library. Izraziti uvod vsebuje pelin, sivka, črni in roza poper. V središču začutite jasmin in vrtnico, skupaj s začimbnimi notami cimeta in kardamoma.

Amouage Memoir Woman - EDP
176,90 €

Memoir Woman je izrazita pametna dišava za ženske. Že na začetku boste začutili pelin, roza poper in kardamom, ki jih dopolnjuje osvežujoča mandarina. Srca vključujejo cvetove v obliki jasmina, vrtnic in drugih belih cvetov. Zaviti so v pikantne note klinčka, popra in kadila.

Amouage Reflection Woman - EDP
135,30 €

Zadnji kos!

Reflection Woman 2007 je razkošna cvetlična dišava za ženske. Glavo sestavljajo frezija, zelene note, in vodna vijolica. V srcu začutite magnolijo in jasmin, v osnovi pa ambro, sandalovino in cedro.

Amouage Sunshine Men - EDP
149,10 €

Sunshine from Amouge je orientalsko svež vonj za pločevinko. Ta parfum je navdihnjen s toploto sončnih žarkov. V zgornjih notah boste začutili žganje, oranžno barvo, sivko in nasmejan pesek. Bergamot, brinove jagode in muškatni orešček muškatni orešček se prelijejo v srce.