Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm smučarska čelada-49%
97,10 € 49 €

Zadnji kos!

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima Hard Shell konstrukcijo, zaradi katere je čelada odporna in varna. Strateško nameščene odprtine za prezračevanje poskrbijo za optimalno zračenje. Alpina Sports Biom,A9059.1.80 je opremljena z notranjim snemljivim in pralnim vložkom.

Alpina Sports smučarska očala Scarabeo JR DH-29%
35,10 € 24,60 €

Zadnji kos!

Kakovostna in elegantna smučarska očala. Alpina Scarabeo JR DH razpolaga z oranžno lečo Hicon, ki poudarja kontrast in s posebnim zračnim sistemom, ki zmanjšuje zamegljenost leč. Za največje udobje so očala oblazinjena in opremljena s trakom, ki ne drsi. Tehnologiji Doublefex in Thermoblock izboljšujejo izolacijske lastnosti in ščitijo pred mrazom. Očala se popolnoma prilegajo čeladi in se zaradi svoje konstrukcije prilegajo tudi čez očala z dioptrijo

Alpina Sports smučarska očala Challenge 2.0 DH
42,02 €

Zadnji kos!

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Challenge 2.0 DH so dobavljive s prevleko iz tkanine

Alpina Sports Grap 2.0 čelada
99,95 € 93,38 €

Odprodaja

Snowboard in smučarska čelada ima In-Mold konstrukcijo, zaradi katere je zelo trpežna in varna. Vključen je topel ščitnik za vrat in odstranljivi pokrovi za ušesa. Alpina Sports Grap 2.0 je opremljen s prezračevalnimi odprtinami za optimalno prezračevanje in snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports Moški ščitnik za hrbet
99,95 € 70,30 €

Moški ščitnik za hrbet omogoča zanesljivo pritrditev na vaš hrbert s pomočjo ježka. Vključuje odstranljivo oblazinjeno in odstranljivo peno. Mrežica ob straneh omogoča prezračevanje. Alpina Sports mehek ščitnik za moške ima na spodnjem robu protizdrsne letve.

Alpina Sports Carat otroška čelada
51,85 €

Otroška čelada za deskanje na snegu in smučanje ima In-Mold konstrukcijo, zaradi česar je zelo trpežna in varna. Opremljena je z oblazinjenimi ščitniki za vrat in oblazinjenimi ščitniki za ušesa. Prezračevalni sistem zagotavlja optimalno prezračevanje. Alpina Sports Carat je opremljena s snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports Jump 2.0 HM čelada
234,20 € 197,73 €

Čelada, za snowboard in smučanje, ima konstrukcijo Hard shell, zaradi katere je zelo trpežna in varna. Vključuje ovratnik iz mikrovlaken in odstranljive čepe za ušesa. Alpina Sports Jump 2.0 HM je opremljena s prezračevalnimi odprtinami za optimalno prezračevanje in prijetno hlajenje.

Alpina Sports Jump 2.0 VM čelada
292,70 € 247,16 €

Čelada, za snowboard in smučanje, ima konstrukcijo Hard shell, zaradi katere je zelo trpežna in varna. Vključuje ovratnik iz mikrovlaken in odstranljive čepe za ušesa. Alpina Sports Jump 2.0 VM je opremljena s prezračevalnimi odprtinami za optimalno prezračevanje in prijetno hlajenje.

Alpina Sports Carat,A9035.1.30 otroška smučarska čelada
69,80 € 58,99 €

Otroška čelada za smučanje in deskanje na snegu ima In-Mold konstrukcijo, zaradi katere je trpežna in varna. Vključena sta oblazinjen ščitnik za vrat ter ščitniki za ušesa. Prezračevalni sistem zagotavlja optimalno zračenje. Alpina Sports Carat,A9035.1.30 smučarska čelada je opremljena s snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports Estetica ženska smučarska očala
116,90 € 98,86 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Estetica imajo zrcalna stekla. Priložena je torbica iz tkanine.

Alpina Sports Carat set Disney otroška čelada in očala
97,30 € 80,97 €

Otroška čelada, za snowboard in smučanje, ima konstrukcijo In-Mold, zaradi katere je zelo trpežna in varna. V kompletu prejmete tudi očala z upravo Fogstop proti rošenju stekel. Alpina Sports Carat set Disney je opremljena s snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports otroška smučarska čelada Carat LX, rdeča
69,95 € 66,91 €

Lahka otroška smučarska čelada Alpina Carat LX s tehnologijo In-Mold, ki omogoča dobro zunanje prezračevanje. Čelada se optimalno pričvrsti na glavo, ima nastavljive velikosti in prilagodljiv ušesni del.

Alpina Sports Piney SH otroška smučarska očala
23,30 € 19,77 €

Otroška smučarska očala imajo površinsko Fogstop obdelavo, katera preprečuje rošenje in absorbiranje vlage. Leče so narejene iz lahkega polikarbonata in so oblazinjene za udobno prileganje.
Alpina Sports Piney SH prihajajo v torbici iz tkanine.

Alpina Sports smučarska čelada Cheos
139,95 € 120,58 €

Alpina Cheos smučarska čelada ponuja odlično kombinacijo zaščite, prezračevanja in majhne teže. Dobro se prilega glavi, je zelo udobna za nošenje in ima možnost nastavljanja velikosti.

Alpina Sports smučarska čelada Grap 2.0 LE
119,95 € 108,62 €

Smučarska čelada Grap 2.0 LE je najbolj prodajana čelada modela Grap 2.0, v omejeni izdaji. Ponaša se z odlilnim prileganjem in zagotavlja maksimalno zaščito na zimskih strminah.

Alpina Sports Big Horn HM black matt smučarska očala
117,30 € 98,86 €

Smučarska očala s sistemom Multi Mirror, ki s svojim učinkom ogledala zagotavljajo še boljšo zaščito pred sončnimi žarki. Alpina Big Horn MM imajo minimalističen okvir, zaradi katerega ne ponujajo le največjo širino vidnega polja, ampak tudi odlično izgledajo. Jasen panoramski pogled je zaradi sferičnih leč očal še dodatno podkrepljen.

Alpina Sports Biom

Alpina Sports Biom

Ocena: 4,5
89,95 € 81,16 €

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima trdo lupino, s pomočjo katere poskrbi za trpežnost in varnost. Strateško nameščene odprtine za prezračevanje poskrbijo za optimalno zračenje. Alpina Sports Biom je opremljena z notranjim snemljivim in pralnim vložkom.

Alpina Sports Disney Mickey Mouse mučarska čelada in očala
98,80 € 82,85 €

Otroška čelada za smučanje in deskanje na snegu ima In-Mold konstrukcijo, zaradi katere je trpežna in varna. V kompletu prejmete tudi očala z upravo Fogstop proti rošenju stekel. Alpina Sports Carat set Disney Mickey Mouse je opremljena s snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports Granby HM smučarska očala
116,90 € 82,39 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Granby HM imajo zrcalna stekla. Priložena je torbica iz tkanine.

Alpina Sports Maroi čelada
136,60 € 98,86 €

Čelada, za snowboard in smučanje, ima konstrukcijo In-Mold, zaradi katere je zelo trpežna in varna. Vključuje topel ščitnik za vrat in odstranljive prevleke za ušesa. Alpina Sports Maroi je opremljena s prezračevalnimi odprtinami za optimalno prezračevanje in snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports Scarabeo HM smučarska očala
105,10 € 75,80 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Scarabeo M imajo zrcalna stekla. Priložena je torbica iz tkanine.

Alpina Sports Scarabeo M smučarska očala
85,70 € 72,50 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Scarabeo M imajo zrcalna stekla. Priložena je torbica iz tkanine.

Alpina Sports Scarabeo S DH smučarska očala
42,90 € 32,96 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sports Scarabeo S DH imajo poseben prezračevalni sistem. Paket vključuje torbico iz tkanine.

Alpina Sports smučarska očala Challenge 2.0
72,50 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Nedrseči trak zagotavlja, da očala ostanejo na svojem mestu. Alpina Sport Challenge 2.0 je na voljo s tkanino.

Alpina Sports Ženski ščitnik za hrbet
99,95 € 84,32 €

Ženski ščitnik za hrbet ima širok trak z ježkom za trdno pritrjevanje. Vključuje odstranljivo oblazinjeno in odstranljivo peno. Mrežica ob straneh omogoča prezračevanje. Alpina Sports ščitnik ima protizdrsne trakove na spodnjem delu (obroč).

Alpina Sports ženska smučarska čelada Alpina Spice
147,03 € 117,39 €

Moderna in elegantna čelada. Alpina Spice je najvarnejša čelada tega proizvajalca. Ta naziv si je prislužila s lupine, odporno na udarce, s polnilom HI-EPS, ki učinkovito zmanjšuje moč udarcev. Čelada je opremljena z zapornimi ventili za odlično prezračevanje in s snemljivimi ušesnimi pokrivali. Notranje oblazinjenje je mogoče odstraniti in ročno oprati. Prilagodljivost je zagotovljena s sistemom Run System Ergo Snow, ki ga je mogoče enostavno upravljati tudi z rokavicami.

Alpina Sports ženska smučarska čelada Spice
139,95 € 130,68 €

Ženska smučarska čelada Alpina Spice združuje zelo trdno lupino z učinkovitim prezračevalnim sistemom. Ponaša se z elegantno obliko in zagotavlja maksimalno zaščito na

Alpina Sports Disney Minnie Mouse mučarska čelada in očala
98,80 € 82,39 €

Otroška čelada za smučanje in deskanje na snegu ima In-Mold konstrukcijo, zaradi katere je trpežna in varna. V kompletu prejmete tudi očala z upravo Fogstop proti rošenju stekel. Alpina Sports Carat set Disney Minnie Mouse je opremljena s snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports Jamp smučarska očala
34,95 € 26,10 €

Smučarska očala imajo zaščito proti megli Fogstop. Oranžna leča je primerno vzdržljiva ter zagotavlja veliko vidnost tudi v slabih pogojih in močno poudarja kontraste. Zagotavlja 100 % zaščito pred UVA, UVB in UVC žarki. Alpina Sports Jamp ima posebej dodelan prezračevalni sistem.