Alpina Sports smučarska očala Scarabeo JR DH
35,10 € 27,90 €

Zadnji kos!

Kakovostna in elegantna smučarska očala. Alpina Scarabeo JR DH razpolaga z oranžno lečo Hicon, ki poudarja kontrast in s posebnim zračnim sistemom, ki zmanjšuje zamegljenost leč. Za največje udobje so očala oblazinjena in opremljena s trakom, ki ne drsi. Tehnologiji Doublefex in Thermoblock izboljšujejo izolacijske lastnosti in ščitijo pred mrazom. Očala se popolnoma prilegajo čeladi in se zaradi svoje konstrukcije prilegajo tudi čez očala z dioptrijo

Alpina Sports Grap 2.0 čelada-28%
99,95 € 71,96 €

Odprodaja

Snowboard in smučarska čelada ima In-Mold konstrukcijo, zaradi katere je zelo trpežna in varna. Vključen je topel ščitnik za vrat in odstranljivi pokrovi za ušesa. Alpina Sports Grap 2.0 je opremljen s prezračevalnimi odprtinami za optimalno prezračevanje in snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports ženska smučarska čelada Spice-24%
139,95 € 106,36 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska smučarska čelada Alpina Spice združuje zelo trdno lupino z učinkovitim prezračevalnim sistemom. Ponaša se z elegantno obliko in zagotavlja maksimalno zaščito na

Alpina Sports ženska smučarska čelada Alpina Spice
147,03 € 111,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moderna in elegantna čelada. Alpina Spice je najvarnejša čelada tega proizvajalca. Ta naziv si je prislužila s lupine, odporno na udarce, s polnilom HI-EPS, ki učinkovito zmanjšuje moč udarcev. Čelada je opremljena z zapornimi ventili za odlično prezračevanje in s snemljivimi ušesnimi pokrivali. Notranje oblazinjenje je mogoče odstraniti in ročno oprati. Prilagodljivost je zagotovljena s sistemom Run System Ergo Snow, ki ga je mogoče enostavno upravljati tudi z rokavicami.

Alpina Sports smučarska očala Granby QVMM Black Matt
193,43 € 146 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smučarska očala s sistemom Quattroflex in Varioflex za največjo zaščito in udobje vaših oči pri smučanju. Alpina Granby QVMM Black Matt zaradi minimalističnega okvirja ponuja ne le optimalno širino vidnega kota, ampak tudi sodoben izgled. Zahvaljujoč nedrseči podlagi na notranji strani pasu očal se le-te dobro držijo na smučarski čeladi.

Alpina Sports moški brezrokavnik JSP
119,95 € 107,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški zaščitni brezrokavnik, ki vam nudi dodatno zaščito pri izvajanju zimskih športov.

Alpina Sports ženski brezrokavnik JSP
119,95 € 118,62 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženskii zaščitni brezrokavnik, ki vam nudi dodatno zaščito pri izvajanju zimskih športov.

Alpina Sports otroška smučarska čelada Carat Kids, modra
59,95 € 53,96 €

Lahka otroška smučarska čelada Alpina Carat Kids s tehnologijo In-Mold, ki omogoča dobro zunanje prezračevanje. Čelada se optimalno pričvrsti na glavo, ima nastavljive velikosti in prilagodljiv ušesni del.

Alpina Sports otroška smučarska čelada Carat LX, rdeča
69,95 € 62,96 €

Lahka otroška smučarska čelada Alpina Carat LX s tehnologijo In-Mold, ki omogoča dobro zunanje prezračevanje. Čelada se optimalno pričvrsti na glavo, ima nastavljive velikosti in prilagodljiv ušesni del.

Alpina Sports smučarska čelada Cheos-24%
139,95 € 106,36 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Alpina Cheos smučarska čelada ponuja odlično kombinacijo zaščite, prezračevanja in majhne teže. Dobro se prilega glavi, je zelo udobna za nošenje in ima možnost nastavljanja velikosti.

Alpina Sports Carat otroška čelada-24%
69,95 € 53,16 €

Odlična cena

Otroška čelada za deskanje na snegu in smučanje ima In-Mold konstrukcijo, zaradi česar je zelo trpežna in varna. Opremljena je z oblazinjenimi ščitniki za vrat in oblazinjenimi ščitniki za ušesa. Prezračevalni sistem zagotavlja optimalno prezračevanje. Alpina Sports Carat je opremljena s snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports Moški ščitnik za hrbet
99,95 € 94,95 €

Moški ščitnik za hrbet omogoča zanesljivo pritrditev na vaš hrbert s pomočjo ježka. Vključuje odstranljivo oblazinjeno in odstranljivo peno. Mrežica ob straneh omogoča prezračevanje. Alpina Sports mehek ščitnik za moške ima na spodnjem robu protizdrsne letve.

Alpina Sports Ščitnik za hrbet soft JR
77,69 € 61,50 €

Fleksibilni ščitnik za oder. Alpina Sports ščitnik za hrbet JR je izjemen zaradi svoje lahkotnosti in udobja. Na straneh ima mrežico za idealno odstranjevanje znoja. Na dnu je opremljen s praktičnimi protizdrsnimi trakovi Velcro za dobro prileganje telesu. Notranja penasta obloga je odstranljiva in pralna.

Alpina Sports zaščitni brezrokavnik S Protector (W14)-23%
107,94 € 82,28 €

Odlična cena

Udoben zaščitni brezrokavnik S Protector vam bo nudil dobro zaščito pred poškodbami. V brezrokavniku je integrirana zaščitna plošča, ki se dobro prilega vašemu gibanju. Kljub svoji varnostni funkciji, brezrokavnik zagotavlja maksimalno svobodo gibanja in popolno udobje.

Alpina Sports Otroška čelada Carat LX
69,95 € 62,96 €

Otroška čelada za smučanje in deskanje na snegu ima In-Mold konstrukcijo, ki ji omogoča trpežnost in varnost. Vključena sta oblazinjen ščitnik za vrat ter ščitniki za ušesa. Prezračevalni sistem zagotavlja optimalno zračenje. Alpina Sports Carat LX ima odstranljivo podlogo za pranje.

Alpina Sports Granby HM smučarska očala
116,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Granby HM imajo zrcalna stekla. Priložena je torbica iz tkanine.

Alpina Sports Jump 2.0 VM čelada
292,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Čelada, za snowboard in smučanje, ima konstrukcijo Hard shell, zaradi katere je zelo trpežna in varna. Vključuje ovratnik iz mikrovlaken in odstranljive čepe za ušesa. Alpina Sports Jump 2.0 VM je opremljena s prezračevalnimi odprtinami za optimalno prezračevanje in prijetno hlajenje.

Alpina Sports Maroi čelada
136,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Čelada, za snowboard in smučanje, ima konstrukcijo In-Mold, zaradi katere je zelo trpežna in varna. Vključuje topel ščitnik za vrat in odstranljive prevleke za ušesa. Alpina Sports Maroi je opremljena s prezračevalnimi odprtinami za optimalno prezračevanje in snemljivo podlogo, ki se lahko opere.

Alpina Sports Scarabeo HM smučarska očala
105,10 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Scarabeo M imajo zrcalna stekla. Priložena je torbica iz tkanine.

Alpina Sports Scarabeo S DH smučarska očala
42,90 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sports Scarabeo S DH imajo poseben prezračevalni sistem. Paket vključuje torbico iz tkanine.

Alpina Sports Ženski ščitnik za hrbet
99,95 € 94,95 €

Ženski ščitnik za hrbet ima širok trak z ježkom za trdno pritrjevanje. Vključuje odstranljivo oblazinjeno in odstranljivo peno. Mrežica ob straneh omogoča prezračevanje. Alpina Sports ščitnik ima protizdrsne trakove na spodnjem delu (obroč).

Alpina Sports Biom-24%
89,95 € 68,36 €

Odlična cena

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima trdo lupino, s pomočjo katere poskrbi za trpežnost in varnost. Strateško nameščene odprtine za prezračevanje poskrbijo za optimalno zračenje. Alpina Sports Biom je opremljena z notranjim snemljivim in pralnim vložkom.

Alpina Sports smučarska očala Challenge 2.0
69,95 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Nedrseči trak zagotavlja, da očala ostanejo na svojem mestu. Alpina Sport Challenge 2.0 je na voljo s tkanino.

Alpina Sports smučarska očala Challenge 2.0 DH
47,45 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Challenge 2.0 DH so dobavljive s prevleko iz tkanine

Alpina Sports smučarska očala Scarabeo MM sph. (CC) Translucent blue
97,21 € 72,80 €

Sodobna smučarska očala, ki se popolnoma prilegajo čeladi in so primerna tudi za očala z dioptrijo. Alpina Scarabeo MM sph. (CC) Translucent blue razpolagajo s tehnologijo Multi Mirror, ki zagotavlja večjo zaščito pred škodljivo sončno svetlobo. Udobje je zagotovljeno z mehkim oblazinjenjem in praktičnim trakom, ki ne drsi. Očala so opremljena s sistemom za večje prezračevanje in s tehnologijami Doubleflex in Thermoblock, ki zagotavljajo večjo izolacijo in zaščito pred mrazom.

Alpina Sports smučarska očala Big Horn QVM black matt
193,43 € 147,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smučarska očala s sistemom Quattroflex in Varioflex za največjo zaščito in udobje vaših oči pri smučanju. Alpina Sports Big Horn QVM black zaradi minimalističnega okvirja ponuja ne le optimalno širino vidnega kota, ampak tudi sodoben izgled. Zahvaljujoč nedrseči podlagi na notranji strani pasu očal se le-te dobro držijo na smučarski čeladi.

Alpina Sports Big Horn HM black matt smučarska očala
117,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smučarska očala s sistemom Multi Mirror, ki s svojim učinkom ogledala zagotavljajo še boljšo zaščito pred sončnimi žarki. Alpina Big Horn MM imajo minimalističen okvir, zaradi katerega ne ponujajo le največjo širino vidnega polja, ampak tudi odlično izgledajo. Jasen panoramski pogled je zaradi sferičnih leč očal še dodatno podkrepljen.

Alpina Sports Estetica ženska smučarska očala
116,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Estetica imajo zrcalna stekla. Priložena je torbica iz tkanine.

Alpina Sports Jump 2.0 HM čelada
234,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Čelada, za snowboard in smučanje, ima konstrukcijo Hard shell, zaradi katere je zelo trpežna in varna. Vključuje ovratnik iz mikrovlaken in odstranljive čepe za ušesa. Alpina Sports Jump 2.0 HM je opremljena s prezračevalnimi odprtinami za optimalno prezračevanje in prijetno hlajenje.

Alpina Sports Scarabeo M smučarska očala
85,70 €

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Opremljene so s protizdrsnim trakom, ki držijo očala na svojem mestu. Alpina Sport Scarabeo M imajo zrcalna stekla. Priložena je torbica iz tkanine.