Alpina Sports

Določi parametre
Alpina Sports smučarska očala Challenge 2.0 Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm smučarska čelada - Poškodovana embalaža
Alpina Sports smučarska očala Challenge 2.0

Smučarska očala imajo izolacijsko plast Thermoblock, ki ščiti pred zmrzaljo in poveča vidljivost v megli za do 20 %. Nedrseči trak zagotavlja, da očala ostanejo na svojem mestu. Alpina Sport Challenge 2.0 je na voljo s tkanino.

na voljo predvidoma: JUTRI

Mimovrste
Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm smučarska čelada - Poškodovana embalaža Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm smučarska čelada - Poškodovana embalaža
Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm smučarska čelada - Poškodovana embalaža

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima Hard Shell konstrukcijo, zaradi katere je čelada odporna in varna. Strateško nameščene odprtine za prezračevanje poskrbijo za optimalno zračenje. Alpina Sports Biom,A9059.1.80 je opremljena z notranjim snemljivim in pralnim vložkom. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

na voljo predvidoma: JUTRI

Mimovrste
Alpina Sports Ximo LE otroška kolesarska čelada Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm smučarska čelada - Poškodovana embalaža
Alpina Sports Ximo LE otroška kolesarska čelada

Kakovostna otroška kolesarska čelada.

na voljo predvidoma: JUTRI

Mimovrste
Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm smučarska čelada Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm smučarska čelada
Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm smučarska čelada

Čelada za deskanje na snegu in smučanje ima Hard Shell konstrukcijo, zaradi katere je čelada odporna in varna. Strateško nameščene odprtine za prezračevanje poskrbijo za optimalno zračenje. Alpina Sports Biom,A9059.1.80 je opremljena z notranjim snemljivim in pralnim vložkom.

Trenutno ni na zalogi

Mimovrste
Alpina Sports smučarska očala Scarabeo JR DH Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm smučarska čelada
Alpina Sports smučarska očala Scarabeo JR DH

Kakovostna in elegantna smučarska očala. Alpina Scarabeo JR DH razpolaga z oranžno lečo Hicon, ki poudarja kontrast in s posebnim zračnim sistemom, ki zmanjšuje zamegljenost leč. Za največje udobje so očala oblazinjena in opremljena s trakom, ki ne drsi. Tehnologiji Doublefex in Thermoblock izboljšujejo izolacijske lastnosti in ščitijo pred mrazom. Očala se popolnoma prilegajo čeladi in se zaradi svoje konstrukcije prilegajo tudi čez očala z dioptrijo

na voljo predvidoma: 29.3.

Mimovrste
Alpina Sports Delft Mips kolesarska čelada Alpina Sports Biom,A9059.1.80 51-54 cm smučarska čelada
Alpina Sports Delft Mips kolesarska čelada

Alpina Sports Delft Mips je potovalna kolesarska čelada z dodatno zaščito pred možganskimi poškodbami, ki jih lahko povzročijo rotacijske sile ob bočnem trku. Dinamično oblikovana čelada ne ustvarja le lahkega in modernega videza, temveč zagotavlja tudi dobro prezračevanje glave.

na voljo predvidoma: 5.4.

Mimovrste
Alpina Sports Parana kolesarska čelada Alpina Sports Twist Five HR V športna očala, sivo-rumena
Alpina Sports Parana kolesarska čelada

Alpina Sports Parana je turistična kolesarska čelada za športne kolesarje z visokimi standardi glede lastnega sloga in varnosti. Zahvaljujoč Hi-EPS in vdelani konstrukciji je čelada izredno lahka, hkrati pa ščiti glavo v primeru trka. Dinamično zasnovana čelada ne ustvarja le lahkega in modernega videza, temveč zagotavlja tudi dobro prezračevanje glave in maksimalno zaščito.

na voljo predvidoma: 5.4.

Mimovrste
Alpina Sports Twist Five HR V športna očala, sivo-rumena Alpina Sports Twist Five HR V športna očala, sivo-rumena
Alpina Sports Twist Five HR V športna očala, sivo-rumena

Twist Five HR V so popolna očala za vsako vreme in vsak šport. Napredna tehnologija Varioflex optimalno prilagodi odtenek leč svetlobnim razmeram (fotokromatsko). Očala se lahko optimalno prilagodijo vašemu obrazu s pomočjo nagnjenih templjev in nastavljivih nosnih blazinic. Prevleka proti meglenju na notranji strani leče zagotavlja brezhiben pogled.

na voljo predvidoma: 5.4.

Mimovrste
Alpina Sports Nylos HR športna očala, črna Alpina Sports Twist Five HR V športna očala, sivo-rumena
Alpina Sports Nylos HR športna očala, črna

Alpina Nylos HR športna očala se ponašajo s polovičnim okvirjem, ki ponuja ogromno možnosti uporabe. Očala so opremljena z visokokakovostnimi keramičnimi lečami, ki zagotavljajo 100 % UV zaščito – za maksimalno varnost in najboljšo vidljivostjo. Odsevna površina odbija infrardeče žarke in tako zmanjša obremenitev oči. Udobne nosne blazinice zagotavljajo najboljše možno udobje. Visokokakovosten zložljivi mehanizem ohranja trak v svojem položaju.

na voljo predvidoma: 5.4.

Mimovrste
Alpina Sports Panoma 2.0 čelada, 52-57 cm, Black-Pink Gloss Alpina Sports Panoma 2.0 čelada, 52-57 cm, Black-Pink Gloss
Alpina Sports Panoma 2.0 čelada, 52-57 cm, Black-Pink Gloss

Vrhunska čelada Alpina-Sport Panoma 2.0 črne in roza barve bo učinkovito zaščitila vašo glavo. Primerna je za moške in ženske z obsegom glave 52–57 cm.

na voljo predvidoma: 5.4.

Mimovrste
Alpina Sports Panoma 2.0 čelada, 56-59 cm, Black-Pink Gloss Alpina Sports Panoma 2.0 čelada, 52-57 cm, Black-Pink Gloss
Alpina Sports Panoma 2.0 čelada, 56-59 cm, Black-Pink Gloss

Vrhunska čelada Alpina-Sport Panoma 2.0 črne in roza barve bo učinkovito zaščitila vašo glavo. Primerna je za moške in ženske z obsegom glave 56–59 cm.

na voljo predvidoma: 5.4.

Mimovrste
Alpina Sports Panoma Classic kolesarska čelada Alpina Sports Panoma 2.0 čelada, 52-57 cm, Black-Pink Gloss
Alpina Sports Panoma Classic kolesarska čelada

Kakovostna kolesarska čelada, ki je primerna za vse rekreativne kolesarje in kolesarke.

na voljo predvidoma: 5.4.

Mimovrste