Alpina Sports otroški ščitnik za hrbet Alpina jr.
77,69 €

58,20 €

Zadnji kos!

Prilagodljiv otroški ščitnik. Ščitnik za hrbet Alpina soft jr. je še posebno primeren zaradi svoje lahkotnosti in udobja. Na straneh ima mrežo za odlično odvajanje vlage. Na spodnjem delu je opremljen s praktičnim velcro pasom, ki ne drsi in se dobro prilega telesu. Notranje oblazinjenje iz pena je odstranljivo in primerno za pranje.


Alpina Sports smučarska čelada Biom-24%
89,95 €

68,36 €

Zadnji kos!

Alpina Biom smučarska čelada, ki zagotavlja maksimalno zaščito na zimskih strminah. Dobro se prilega glavi, je zelo udobna za nošenje in ima možnost nastavljanja velikosti.


Alpina Sports smučarska očala Scarabeo JR DH
35,10 €

27,50 €

Zadnji kos!

Kakovostna in elegantna smučarska očala. Alpina Scarabeo JR DH razpolaga z oranžno lečo Hicon, ki poudarja kontrast in s posebnim zračnim sistemom, ki zmanjšuje zamegljenost leč. Za največje udobje so očala oblazinjena in opremljena s trakom, ki ne drsi. Tehnologiji Doublefex in Thermoblock izboljšujejo izolacijske lastnosti in ščitijo pred mrazom. Očala se popolnoma prilegajo čeladi in se zaradi svoje konstrukcije prilegajo tudi čez očala z dioptrijo


Alpina Sports smučarska očala Pheos QVMM Black Matt
194,81 €

145,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smučarska očala s tehnologijo MultiMirror, ki zaradi zrcalnega učinka omogoča boljšo zaščito pred sončno svetlobo. Alpina Pheos QMM Black Matt zaradi svojih polariziranih leč filtrirajo bleščanje svetlobe, vode in snega ter zagotavljajo vedno jasen pogled z visokim kontrastom. Ne samo, da ozek okvir očal izgleda zelo dobro, ampak tudi prispeva k širokemu vidnemu polju.


Alpina Sports moški brezrokavnik JSP
119,95 €

107,95 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moški zaščitni brezrokavnik, ki vam nudi dodatno zaščito pri izvajanju zimskih športov.


Alpina Sports ženski brezrokavnik JSP
119,95 €
118,62 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženskii zaščitni brezrokavnik, ki vam nudi dodatno zaščito pri izvajanju zimskih športov.


Alpina Sports otroška smučarska čelada Carat-24%
69,95 €

53,16 €

Odlična cena

Otroška smučarska čelada Alpina Carat združuje zelo trdno lupino z učinkovitim prezračevalnim sistemom. Ponaša se z elegantno obliko in zagotavlja maksimalno zaščito na zimskih strminah.


Alpina Sports otroška smučarska čelada Carat Kids, modra
59,95 €

53,96 €

Lahka otroška smučarska čelada Alpina Carat Kids s tehnologijo In-Mold, ki omogoča dobro zunanje prezračevanje. Čelada se optimalno pričvrsti na glavo, ima nastavljive velikosti in prilagodljiv ušesni del.


Alpina Sports otroška smučarska čelada Carat LX, modro-zelena
69,95 €

60,77 €

Odlična cena

Lahka otroška smučarska čelada Alpina Carat LX s tehnologijo In-Mold, ki omogoča dobro zunanje prezračevanje. Čelada se optimalno pričvrsti na glavo, ima nastavljive velikosti in prilagodljiv ušesni del.


Alpina Sports otroška smučarska čelada Carat LX, rdeča
69,95 €

62,96 €

Lahka otroška smučarska čelada Alpina Carat LX s tehnologijo In-Mold, ki omogoča dobro zunanje prezračevanje. Čelada se optimalno pričvrsti na glavo, ima nastavljive velikosti in prilagodljiv ušesni del.


Alpina Sports smučarska čelada Cheos-24%
139,95 €

106,36 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Alpina Cheos smučarska čelada ponuja odlično kombinacijo zaščite, prezračevanja in majhne teže. Dobro se prilega glavi, je zelo udobna za nošenje in ima možnost nastavljanja velikosti.


Alpina Sports smučarska očala Big Horn MM Black white, bela
115,99 €

89,20 €

Smučarska očala s sistemom Multi Mirror, ki s svojim učinkom ogledala zagotavljajo še boljšo zaščito pred sončnimi žarki. Alpina Big Horn MM Black white imajo minimalističen okvir, zaradi katerega ne ponujajo le največjo širino vidnega polja, ampak tudi odlično izgledajo. Jasen panoramski pogled je zaradi sferičnih leč očal še dodatno podkrepljen.


Alpina Sports smučarska očala Big Horn QVMM Black Matt
193,43 €

147,70 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smučarska očala s sistemom Quattroflex in Varioflex za največjo zaščito in udobje vaših oči pri smučanju. Alpina Big Horn QVMM Black Matt zaradi minimalističnega okvirja ponuja ne le optimalno širino vidnega kota, ampak tudi sodoben izgled. Zahvaljujoč nedrseči podlagi na notranji strani pasu očal se le-te dobro držijo na smučarski čeladi.


Alpina Sports smučarska očala Scarabeo MM sph. (CC) Translucent blue
97,21 €

73,10 €

Sodobna smučarska očala, ki se popolnoma prilegajo čeladi in so primerna tudi za očala z dioptrijo. Alpina Scarabeo MM sph. (CC) Translucent blue razpolagajo s tehnologijo Multi Mirror, ki zagotavlja večjo zaščito pred škodljivo sončno svetlobo. Udobje je zagotovljeno z mehkim oblazinjenjem in praktičnim trakom, ki ne drsi. Očala so opremljena s sistemom za večje prezračevanje in s tehnologijami Doubleflex in Thermoblock, ki zagotavljajo večjo izolacijo in zaščito pred mrazom.


Alpina Sports zaščitni brezrokavnik S Protector (W14)-23%
107,94 €

82,28 €

Odlična cena

Udoben zaščitni brezrokavnik S Protector vam bo nudil dobro zaščito pred poškodbami. V brezrokavniku je integrirana zaščitna plošča, ki se dobro prilega vašemu gibanju. Kljub svoji varnostni funkciji, brezrokavnik zagotavlja maksimalno svobodo gibanja in popolno udobje.


Alpina Sports ženska smučarska čelada Alpina Spice
147,03 €

111,20 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Moderna in elegantna čelada. Alpina Spice je najvarnejša čelada tega proizvajalca. Ta naziv si je prislužila s lupine, odporno na udarce, s polnilom HI-EPS, ki učinkovito zmanjšuje moč udarcev. Čelada je opremljena z zapornimi ventili za odlično prezračevanje in s snemljivimi ušesnimi pokrivali. Notranje oblazinjenje je mogoče odstraniti in ročno oprati. Prilagodljivost je zagotovljena s sistemom Run System Ergo Snow, ki ga je mogoče enostavno upravljati tudi z rokavicami.


Alpina Sports ženska smučarska čelada Spice-24%
139,95 €

106,36 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Ženska smučarska čelada Alpina Spice združuje zelo trdno lupino z učinkovitim prezračevalnim sistemom. Ponaša se z elegantno obliko in zagotavlja maksimalno zaščito na


Alpina Sports smučarska očala Granby QVMM Black Matt
193,43 €

146,30 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Smučarska očala s sistemom Quattroflex in Varioflex za največjo zaščito in udobje vaših oči pri smučanju. Alpina Granby QVMM Black Matt zaradi minimalističnega okvirja ponuja ne le optimalno širino vidnega kota, ampak tudi sodoben izgled. Zahvaljujoč nedrseči podlagi na notranji strani pasu očal se le-te dobro držijo na smučarski čeladi.